ave tva po gorzno 6to ne moja da go napi6e6 az si pomislih 4e na den ti davat po triset lea mene mi davaha po tri leva na denn praeha sa na sviti na6te haha i sa sum si dobre i predi sum si dobre ne vajno kolko ti davat akak is iskarva6 kompaniqta averite si4ko si e 6es ako sa istinski nqma daim puka kolko kinta ti davat i nqma da ti pre4i na izbuhvaciqta tva e![]()
Mi ako ne pu6e6, ne pie6 i ne qde6 kato idiot,a samo odi6 na daskalo,kafeta i malko diskoteki mislq 4e 30lv sa napulno dastatu4nodaje moe da ostanat za vlog v bankata![]()
Живота е компот,в който всеки се бори за слива!!!
Az dosega se oplakvah...no kato se zamislq..mi davat po 20 leva samo za hrana v uchilishte, otdelno po 3-4 za kafe na den+ izlizaneto vecher v petyk - 10 lv
a otdelno i stipendiq si vzimam 21 lv)
kato se zamislq..tezi pari vyobshte ne mi stigat....
nashite mi davat pari i za Proteini,creatine i AK(hodq na fitness i piq hranitelni dobavki)
a sushto i :
+pari za i-net (30 lv)
+karta za fitness(20lv)
Да и на мен от вчера ми дават по 1000 лева на ден.сериозноПървоначално написано от pich
![]()
А и като се замислиш още 50 за кафенца и т.н...бе към 1500 лева на месец сигурно се събират![]()
ami davat mi vseki pat razli4nono i na men ne mi stigat
Na men mi davat 35 lv sedmi4no i mi stigat.Ponqkoga mi ostavat nqkvi i si gi spestqvamMoje da se kaje 4e sum dosta dovolna ot sega6niq biudjet
![]()
Ами на мен преди ми даваха 30 лева за седмицата, но аз обикновенно все ги свръшвах и после пак ми дават ...нали съм слабост на тате :P
Еми на мен ми ги дават в повечето случай ма месец и като свършат дават още.
Различно.Колкото и да ми дадат ми стигат,не се оплаквам.Не ги харча за глупости.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ami na mene mi davat razli4no vseki den.I na drugiq den kato me pitat kolko iskam gledam kolko sa mi ostanali ot predniq i nqkoi pyt ne si vzimam.ama sredno kam 35-40 na sedmica har4a samo za djobni.
Обичаш ли,обичай смело...Мразиш ли,мрази завинаги...Не съжалявай никога,защото едва ли някой теб ще съжали...
Човек унищожава това което обича,за да не го обича друг!
Аз с наще проблеми с парите нямам.Колкото им поискам,толкова ми дават.Естетвено няма да им искам некви космически суми.Нали?!
При мен винаги е различно-зависи в какво настроение е тати (той ме финансира)И все пак сумите варират от около 5-6 до 12-13 лева на седмица.Не са много,но не се оплаквам-стигат ми пък и аз не харча много.Не пуша,рядко ходя по кафета,харча главно за храна.А останалите ми пари си ги спестявам и си купувам каквото ми хареса-дрехи главно.Абе супер съм си!![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
davam mi po 10-15 kinta na sedmica![]()
ne sa mi dostata4ni,ama ne sam trugnala da se oplakvam![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami na men mi davat nqkade po 2 leva na den.. ponqkoga voub6te ne iskam .. zavisi spored nastroenieto i kade mi se hodi.ako mi trqbvat pove4e pari davat!
Ми около 5лв на ден + допълнителни ако излизам с гаджето + ако свършат моа да си тегля от дебитната карта, имам си по 50-100 лв на некаде на месец за шапки, връзки, лагерчета и др. дрехи - ако си харесам некой тишърт ми дават кинти 1 дъска на 1-2 месеца, гориво() за моторчето... Абе, аз до ся не се бях замислял колко кинти хара, МАЙКОУ
.
Е ма аз гледам да си ги заслужа де - майка ми е много заета, бащата също и аз гледам да чистя вкъщи, чат-пат да сготвя нещичко, наскоро боядисвах всекидневната(майсторите казаха 1-2 месеца и аз като хванах валяка и латекса...хммм, не стана чак толкова зле - доволен съм) а и да не забравя, че тия дни свалях с приятели едни тежки секции от тавана на 9 етаж до долу щото некой ги е лепил освен, че ги е завинтил и...не можахме да ги разглобим
![]()
АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА
Ami na men si mi davat po 2lv na den puk az vinagi si pazq ot neshto v staqta mi vinagi ima nqkvi stotinki i taka se opravqm no VUOBSHTE ne se oplakvam zashtoto nikoga kogato poiskam da si vzema neshto ne sa mi otkazvali
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
az sum na 13 i na sedmica har4a pone po 50 leva nai malko
?????????????????!!!???Първоначално написано от mis_marry_jane_13
![]()
![]()
хаха, на мен представите ми за пари на тая възраст бяха за няколко фафли на седмица![]()
от месеци не съм искала пари като джобни. просто фащам майка ми и я влача по магазините. и предпочитам да ме спонсорира чрез дрехи, кецове и подобни. по-размумно, отколкото да вися по кафета и глупости.
а като искам да отида в някой клуб или на подобно образцово мЕсто просто цоцам, колкото моа![]()
но понякога ми става неудобно, че наще дават повече пари за мен, отколкото за себе си.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
off...spored men tva oplakvane e super tapo!!30 leva na sedmica.Na men mi e neudobno da iskam pari na maiaka mi 6toto tia se griji za men i baba mi sama.Ako imam nujda ot pari ia molia a ne i iskam sedmi4ni.Tva sas oplakvaneto e prostotia.Na men da mi davaha po 30lv na sedmica.![]()
![]()
![]()
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
ami dostatu4no sa. az li4no ne pu6a i ne piq alkohol i sredno 15 lv mi stigat. daje i mi ostavat. zavisi ot tova kakvo tolkova gi pravi6 tezi pari. az ne obi4am mnogo da si pohapvam, no 4esto hodq po kafeta ina4e si4ko mi idva to4no.![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
хахахахаха, горките ти родители, не им завиждам..Първоначално написано от mis_marry_jane_13
ако мойта дъщеря е такава лигла като тебе направо бих си теглила ножа...![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Na men ne mi davat pari za sedmica ili mesec prosto kogato mi potrabvat im kazvam i te mi davat![]()
na men li4no na6te mi davat pari,kogato poiskam i kolkoto poiskam
Az puk NIKOGA ne sum iskala pari ot nashte!Vinagi sum si har4ila ot moite si kato mi dadut nqkoi kinta za praznicite si gi sabiram i kat imam nujda si gi vzemam i si kupuvam neshto ot koto imam nujda![]()
C Teb dA b1Da BcEku 4Ac,ToBa }|{adYBaM CaMo a3
Maliii.Ot kakvo se oplakvat horata!!!
kato ne ti stigat 30 lv spored men zemi se obesi nqkude.to tova e po malko ot brutniqt vutre6en produkt na bombai we.kakto prostosmurtnite izkarvame s po 10-15lv zemi se nau4i i ti.zareji teq bar4enca,kafenca,kuftenca ami si spestqvai za ne6to stoinostno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 12 от правилника!
Благодаря!