.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112

Тема: pari

Hybrid View

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    30лв. не ти стигат?И аз съм с много широки пръсти ама няма кой да ми даде толкова много на седмица...Ти пак за една седмица ги харчиш,ама аз ако ги имам в ждоба си ще ги изхарчя за 1-2 часа ...и точно за тва нащте не ми дават много пари А ти си на 17..изобщо не си малка да си намериш работа.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Ахаххах ае вий сте били гнусно богати е Ахахахахахах по форумите няма бедняци

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Maverick
    haha lev4e na den za boza i banica :P
    i az taka...
    Bez podpis

Фен
    Град
    House Music
    Цитирай Първоначално написано от Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Ахаххах ае вий сте били гнусно богати е Ахахахахахах по форумите няма бедняци
    Правилно... подкрепям това мнение... мен 10 лв. ми стигат за една седмица като съм на работа по цел ден и не излизам вечер скучен живот
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

She-Devil
    Guest
    mi az sim na rabota po cql den i samo nedelq pochivam.na sedmica okolo 80lv pechelq taka che e dobre da har4a 10kinta nali?!inache predi mama mi dafashe samo 5 lv i az samo da otida do pld i obratno i to veche e 2lv. gadost!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    30 leve men me opravqt perfektno!Dori ponqkoga si sybiram ot 2,3sedmici i si kopuvam po nqkoi parcal!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Град
    PAZARDJIK
    men mi davat po 5 leva na den za izlizane.Vsi4ko drugo pla6tat mama i tate-drehi,4anti,6torotii.Az smqtam 4e 30 leva trqbva da ti stignat
    Живота не се мери с борая вдишваня, а с моментите, които спират дъха.

Guest
    po 30 za prez sedmicata i o6te kolkoto kaja 4e mi trqbvat aza week end-a (gledam da ne prekalqvam de) a i kato ostanat ot 30te gi spestqvam. ina4e dre6ki obuvki i dr takiva ne sa ot djobnte mi!

Колкото поискам

Фен
    Град
    в отвъдното
    Mi okolo 20tina leva, ama razli4no.Nqkoga pove4e, drug pyt po-malko i taka
    !!!PEACE!!!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    на мен ми стигат даже
    сами предостатъчни въпреки че
    ми дават по 40 на седмица
    ама аз квото остане си ги
    събирам.. хаха
    мно ясно, че на тебе няа ти стигат
    ако пушиш като издънена печка,
    ходиш по 5 пъти на ден по кафета
    така ше е мила..

Ооо аз не искам да го споделям това Колкото и да ми дават оправям се
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    na6te mi davat tolkova kolkoto imat i na men mi stigat dostatu4no sa mi i ne se oplakvam
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

70 i ne se oplakvam

Картун
    Guest
    Ами аз от баща ми и майка ми не искам пари щото знам че и без това няма да ми дадат!Дядо обикновено ми дава по 2 лева на ден ама понякога забравя.......... и аз трябва да ходя до Айнтрахт(брауншваиг) за да споя за либидо с него и тогава той ми дава да ям СОЧНИИИ ДООООМАААТИ и МРЪЪЪВКИ!

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    55 lv za cqlata sedmica i mi stigat.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    1-2 lv na den ..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

на мен различно,когато колкото си поискам,а аз не прекалявам,искам около 2-3-4-5 лежа )))0

Голям фен
    и на мен ми дават колкото си поискам , но например за у-ще ми дават за храна-2 лв и аз в много от случаите не ги използвам...

Guest
    6te vi pitam ako bqhte s 2 leva za cqla sedmica kato men
    dali 6tqhte da revete togaa a?

30 лева???Има да си мечтая за толкова пари.....Ако имам карта за автобуса(не всеки месец си правя) ми дават по 10-15 лева,а като нямам най-много 20!Опитай да спреш цигарите и ще имаш повече пари и здрави дробове!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен
    абе дават.. 4-5 лв на ден.. значи пак толкоз излизат.. ама хич не стигат, мамка му! кфо по-напред - цигари, кафенца, наркотици, я хартийки ще потрябват, я запалка, пък може и сладко да ми се яде, за такси ако ме домързи мн.. ха пък 5 лв на ден хахахахахахаха един голям "смях" в лицето на баща ми.. ама колкото толкова.. кфо да се прави.. живот.. хаха едно 50 лв на ден биха ме удовлетворили максимално хахаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    абе дават.. 4-5 лв на ден.. значи пак толкоз излизат.. ама хич не стигат, мамка му! кфо по-напред - цигари, кафенца, наркотици, я хартийки ще потрябват, я запалка, пък може и сладко да ми се яде, за такси ако ме домързи мн.. ха пък 5 лв на ден хахахахахахаха един голям "смях" в лицето на баща ми.. ама колкото толкова.. кфо да се прави.. живот.. хаха едно 50 лв на ден биха ме удовлетворили максимално хахаха
    Hahaha ami 6te ti dam savet, zna4i:
    1. Spira6 cigarkite
    2. Spira6 narkoticite , s tezi dvete zabrava6 za zapalkite i hartiikite i drugite gluposti
    3. Lo6o nqma i da povarvi6 malko ili grackiq transport da izpolzva6
    4. Za6to ne se hvane6 na rabota lqtoto ?

A sq po temata, mi az nqmam nikoga opredeleni pari za har4ene i vinagi razli4no, na6ite ne mi davat pari ot dosta godinki ve4e, i zatova nqmam tezi problemi kato vas. Prosto kogato mi trqbvat pari - imam svoi vzimam har4a kolkoto mi trqbvat, no pak znam 4e ne e zadaljitelno vinagi da si kupuvam vsi4ko koeto si haresam de haha
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Не се заяждам, ама ми се струва, че преди малко писах във тема, абсолютно идентична на тази. Карай...
    Иначе...5-7 лв. на седмица, а понякога и никакви пари, защото забравят да ми дадат а и ми е неудобно да им искам.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

колкото ми трябват....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си