.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112

Тема: pari

дават ми по 20-тачка на ден някой път не ми стигат абе на месец ми дават 400/500 на месец отделно за дрехи ми дават примерно дава ли са ми 100 за 1 ден отделно за едни готини чепици които бяха близо 100 кинта и така.........

мен ми дават по 80 и не ми стигат .всеки ден ям в макидаки по 10 лева и след тва трябва да си купувам някви работи затова :гримовете,списания,дрехи и др подобни ми ги купува маика ми
    XOXO...

колкото ми тябват без значение дали са 100 10 5 200 итн.....

Град
    Психиатрична болница..
    Леле.. Такива космически суми от 30 до видях някъде 80 не съм виждала и няма и да видя за една седмица. Нашите ми дават дневно 1-2 лева..т.е. седмично излиза максимум 14. Не ми и трябват повече. Когато аз почна да си изкарвам парите, тогава ще си харча по колкото си искам дневно.

Things will never be the same again

Град
    София
    Аз явно съм глезена! дават ми по 2 лв за закуска там глупости и накрая на седмицата да ходим някъде да се черпим за 2ките абе около 15-20 седмично ама като се има предвид,че наще взимат малко хич не съм назад

nikoga ne sa mi davali za cqlata sedmica.kogato im poiskam mi davat za qdene,a ako iskam za nqkoq dre6ka ako imame v momenta pari sh mi dadat,ako li ne mi kazvat da iz4akam do zaplata..
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

RQ

лелеле ... сега в момента 30 лв да ми стигнат за седмицата ... те само за нафта не могат ми стигнат Ми аз харча ( не че се хваля ) горе долу по 400 лв. на седмица ... както дойдат и зависи какви нужди имам ... но горе-долу толкова ... а иначе като тийнче, т.е. като бях ученик получавах по не повече от 25 лв мисля ... по 5 лв на ден ... да там някъде ... и само петък и събота малко повече ... а според мен 30 лв. при сегашните обстоятелства и цени, за едно тийнче са си съвсем нормална сума, покрива ти всичките нужди, без излишните разбира се
    ... k33p w@lkinG ...

Разли4но!Ама 30 лв са добре!

Нз аз ли съм скромна или наще са бедни ама на мен принципно ми дават 2 лв на ден и събота и неделя колкото им поискам-събират ми се около 20 лв и се оправям с тях относно ядене и пиене...а пък за пушене и пътни за екскурзийките ми ми е неудобно да им искам :P
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Абе аз не съм ощетено дете дават ми колкот им поискам няма проблем не сме бедни напротив .Но това е друга тема най-често за една седмица около 50 лева 30 20 там някаде или просто по 10 разлицно но никога по малко

Guest
    mi moite kogat im poiskam davat i za dre6ki ne mi otkazvat no za sedmica kolko se subirat nz

433

30 лева ... мхмх .. ваще дали са склонни да ме осиновят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си