.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Тема: pari

Hybrid View

crazzy
    Guest

pari

po koko pari vi davat na sedmica? na mwn mi davat samo po 30 lv i izop6to ne mi stigat za ni6to. a pak maika mi ne mi dava da si nameria rabota kaza che sam bila mnogo malka a sam na 17

Супер фен
    Град
    София
    i za teb 30 lv sa mako!?!??! e 6e me izvinqva6 ama tva sa predostata4no pari za 1 sedmica. na men li4no mi davat po 10-15 i ne se oplakvam!!!!!

Град
    Пловдив
    emii da . i na me nne biha mi stigali . za koe po napredi 30 lv . cigari , kafeta . tva onova ... emii nz govori ne6to s va6te da ti davat pove4ko
    priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !

fikserr
    Guest
    na mene mi davat po 100-120 ama az ne sam ot sofia a u4a tuk i s tqh trea da izkaram sedmicata a kato se ima napradvid 4e i az izkarvam po nqkoi lev i pak ne mi stigat.
    IZVODA E 4e i s 30 i 300 parite vinagi ne stigat

Leleeeee blaze ti 30 lv. az 6te sunyvam e!!!!Pazi boje napravo kusmetlii!

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Мила,аз не сам от София,уча там и всеки ден пътувам.А на седмица ми дават средно по 15 лева.Всичко това е за път,кафенца и такива работи.Но аз не сеоплаквам.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Повече от фен
    Град
    SF
    haha lev4e na den za boza i banica :P
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Ami spored men 30 lv na sedmisa sa napalno dostata4ni pone na men tolkova mi stigat .

Mi na men pari za pyt ne mi trqbvat. Zakuski ne si kupuvam. Za kafeta i cigarki predimno gi davam. Ama poveche ot 10-15 lv ne mi se polagat
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    na zemqta!
    ami ne mislq 4e sa malko kato se ima na predvi 4e nqkoi imat po 5-6 lv!ne se o,lakvai 30 lv ne sa malko pari!moge va6te da ne mogat da ti dadat po-ve4e!mal4i tam i se ograni4avai po-ve4e!

Супер фен
    Град
    sofia
    po 30 lv mislq 4e sa dostatu4ne, zna4i na mesec zima6 120lv, na nqkoi hora tolko im e zaplatata i trqbva da mislqt i da si kupqt qdene za vku6ti, tok voda i t.n, a ti se oplakva6 4e ne ti stigali za razni si glezoriiki, tolkova mogat da ti dadat roditelite, i mislq 4e trqbva da si napulno dovolna a ne da se oplakva6

Еми по 5 на ден.Значи по 35 на седмица.
    Мисля,че 30 лева на седмица не са малко,а 35 са прекалено много!
    Така,че не се оплаквай!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Leleeeee blaze ti 30 lv. az 6te sunyvam e!!!!Pazi boje napravo kusmetlii!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Na men mi davat po 10 nai-mnogo 15 lv Po 2 za uchilishte i 1 za izlizane gore-dolu...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Aй сиктир ве! На емн ако ми даваха 30 лв щях да си ударя гъза в тавана!!! Аз лятото съм добре- имах заплата 500лв и си ги профуквах както искам, ама зимата- глааад... Я ми дадат левче да си взема цигари, я не... И една можава стипендийка 20лв на месец като взема и тва ми е, освен ако не успея да скатая от някое ресто...

Тъй че душице мамина глезена, мълчи си там ,добре си!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Na men mi davat okolo 20 lv na sedmica ama primerno ako im iskam za ne6to mi davat i o6te-primerno za disko ili kino(ne 4e hoda mnoo na kino).A kogato trqbva da si kupuvam nqkva dreha ili ne6to takova mi davat i o6te dopulnitelno.

A na mene na6te ne mi davat
    For you my heart was yearning
    and how i loved you so
    it's cause of you
    my dick is burning
    it's dripping on my tongue

Град
    na zemqta!
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    i za teb 30 lv sa mako!?!??! e 6e me izvinqva6 ama tva sa predostata4no pari za 1 sedmica. na men li4no mi davat po 10-15 i ne se oplakvam!!!!!
    opredeleno!ti pitala li si gi va6te ot kade gi berat teq pari?kato sa re6ili 4e po tolkova ti stigat 6e mal4i6 i tva e !

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi na mene razli4no

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    na men parite ne mi gi davat na sedmica a na den
    na den mi davat po 2lv. za daskalo , do daskalo patuvam ama sum s karta a posle ako izlqza vzimam o6te nqkoi lef puk subota i nedelq kakto q vzema , q - ne , kakto mi doide .... a ot restoto vinagi si pribiram , tva e zakon , na6te ve4e sami si hodqt do magazina

mi az s na6te sam na drug princip nali primerno ba6ta mi mi dava da re4em 10lv i me pita nali imam li pari ako sam gi svar6il mi dava o6te
    nqkoq sedmica po4ti ne sam har4il drugi sedmici pone 50-60 lv ne mi mardat....no ne zlopotrebqvam (50-60lv ako si kupq nqkoq tenis4ica ne6to)
    Straight West Coastin`

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    pove4eno no neislam da kazvam koko tova neme pravi ne6to pove4e ot vas
    : AMG Corporation ::

na men 10 mi stigat na sedmica,no tva e 6toto kato hodq nakade v kraq na sedmicata i na6te mi davat o6te pari

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Епа дават ми по доста оп принцип аз съм песетлива така че.. а пък и
    аз пари за глупости не давам а нашите когато са в настроение охх.. особено пък ако им донеса някоя 6-ца което не става мн често напоследък

Град
    Na LuNaTa :D
    Emi az za daskalo si vzemam 1-2-3lv.,nz,vseki pat razli4no.Za ve4erta kato izlizam pak si vzemam po 2 lv...iskam da kaja,4e ob6to vzeto kolkoto si iskam,6tot te na6te ne mi davat,az napravo si vzemam.vka6ti ima 1 kutiq sas stotinki,tam po 1,po 2 lev4eta i az ot tam si vzemam maika mi i ba6ta mi mrazqt da darjat stotinki v sebe si i kutiqta vinagi e "zaredena"
    ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си