po koko pari vi davat na sedmica? na mwn mi davat samo po 30 lv i izop6to ne mi stigat za ni6to. a pak maika mi ne mi dava da si nameria rabota kaza che sam bila mnogo malka a sam na 17
i za teb 30 lv sa mako!?!??! e 6e me izvinqva6 ama tva sa predostata4no pari za 1 sedmica. na men li4no mi davat po 10-15 i ne se oplakvam!!!!!![]()
emii da . i na me nne biha mi stigali . za koe po napredi 30 lv . cigari , kafeta . tva onova ... emii nz govori ne6to s va6te da ti davat pove4ko
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
na mene mi davat po 100-120 ama az ne sam ot sofia a u4a tuk i s tqh trea da izkaram sedmicata a kato se ima napradvid 4e i az izkarvam po nqkoi lev i pak ne mi stigat.
IZVODA E 4e i s 30 i 300 parite vinagi ne stigat
Leleeeee blaze ti 30 lv. az 6te sunyvam e!!!!Pazi boje napravo kusmetlii!![]()
Мила,аз не сам от София,уча там и всеки ден пътувам.А на седмица ми дават средно по 15 лева.Всичко това е за път,кафенца и такива работи.Но аз не сеоплаквам.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
haha lev4e na den za boza i banica :P
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Ami spored men 30 lv na sedmisa sa napalno dostata4ni pone na men tolkova mi stigat .
Mi na men pari za pyt ne mi trqbvat. Zakuski ne si kupuvam. Za kafeta i cigarki predimno gi davam. Ama poveche ot 10-15 lv ne mi se polagat
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ami ne mislq 4e sa malko kato se ima na predvi 4e nqkoi imat po 5-6 lv!ne se o,lakvai 30 lv ne sa malko pari!moge va6te da ne mogat da ti dadat po-ve4e!mal4i tam i se ograni4avai po-ve4e!![]()
![]()
![]()
po 30 lv mislq 4e sa dostatu4ne, zna4i na mesec zima6 120lv, na nqkoi hora tolko im e zaplatata i trqbva da mislqt i da si kupqt qdene za vku6ti, tok voda i t.n, a ti se oplakva6 4e ne ti stigali za razni si glezoriiki, tolkova mogat da ti dadat roditelite, i mislq 4e trqbva da si napulno dovolna a ne da se oplakva6![]()
Еми по 5 на ден.Значи по 35 на седмица.![]()
Мисля,че 30 лева на седмица не са малко,а 35 са прекалено много!
Така,че не се оплаквай!![]()
Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Na men mi davat po 10 nai-mnogo 15 lvPo 2 za uchilishte i 1 za izlizane gore-dolu...
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Aй сиктир ве! На емн ако ми даваха 30 лв щях да си ударя гъза в тавана!!! Аз лятото съм добре- имах заплата 500лв и си ги профуквах както искам, ама зимата- глааад... Я ми дадат левче да си взема цигари, я не... И една можава стипендийка 20лв на месец като взема и тва ми е, освен ако не успея да скатая от някое ресто...
Тъй че душице мамина глезена, мълчи си там ,добре си!![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Na men mi davat okolo 20 lv na sedmica ama primerno ako im iskam za ne6to mi davat i o6te-primerno za disko ili kino(ne 4e hoda mnoo na kino).A kogato trqbva da si kupuvam nqkva dreha ili ne6to takova mi davat i o6te dopulnitelno.![]()
A na mene na6te ne mi davat![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
opredeleno!ti pitala li si gi va6te ot kade gi berat teq pari?kato sa re6ili 4e po tolkova ti stigat 6e mal4i6 i tva e !Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
na men parite ne mi gi davat na sedmica a na den
na den mi davat po 2lv. za daskalo , do daskalo patuvam ama sum s kartaa posle ako izlqza vzimam o6te nqkoi lef puk subota i nedelq kakto q vzema , q - ne , kakto mi doide .... a ot restoto vinagi si pribiram , tva e zakon , na6te ve4e sami si hodqt do magazina
![]()
mi az s na6te sam na drug princip nali primerno ba6ta mi mi dava da re4em 10lv i me pita nali imam li pari ako sam gi svar6il mi dava o6te
nqkoq sedmica po4ti ne sam har4il drugi sedmici pone 50-60 lv ne mi mardat....no ne zlopotrebqvam (50-60lv ako si kupq nqkoq tenis4ica ne6to)
Straight West Coastin`
pove4eno no neislam da kazvam koko tova neme pravi ne6to pove4e ot vas
: AMG Corporation
::
na men 10 mi stigat na sedmica,no tva e 6toto kato hodq nakade v kraq na sedmicata i na6te mi davat o6te pari
Епа дават ми по доста оп принцип аз съм песетлива така че..а пък и
аз пари за глупости не давам а нашите когато са в настроение охх..особено пък ако им донеса някоя 6-ца което не става мн често напоследък
Emi az za daskalo si vzemam 1-2-3lv.,nz,vseki pat razli4no.Za ve4erta kato izlizam pak si vzemam po 2 lv...iskam da kaja,4e ob6to vzeto kolkoto si iskam,6tot te na6te ne mi davat,az napravo si vzemam.vka6ti ima 1 kutiq sas stotinki,tam po 1,po 2 lev4eta i az ot tam si vzemammaika mi i ba6ta mi mrazqt da darjat stotinki v sebe si i kutiqta vinagi e "zaredena"
![]()
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe