Az sam s 4 lv na sedmica i mi stigat.Ne sam student ziveq pri roditelite si o6te sam u4enik makar i za posledna godina.Stigat mi i za kafe i za da sam spokoen.Vie tuka mi se oplakvate pri 30 lv.Tfa si e va6a rabota de .
E verno e 4e i telefona mi pala6tat edin pat v meseca 8 lv taksata kfoto sam si govoril az si go pla6tam s tova koeto sam si spestil ot tiq 4 lv.I izob6to ne se oplakvam.Zbiram si pari za kola i mnogo skoro moze bi 6te si imam sobstvena.Ima priateli koito se opravqt za celiq dden s mn malko pari i si ziveqt dobre.Ima hora pri koito cqlo semeistvo zivee sas 120 lv i za tova namrazvam bg.Znam 4e dori da bada otrqzan ot vsqkakvi finanstovi sredstva ne bih se sardil za6totot znam 4e ne tova e nai vaznoto i na roditelite ni ne im e lesno.A ina4e gledam da vratna vinegi nekoq dalaverka da sam malko ponapred.Az bih se 4ustval mn zle ako sam finansovo neravnostoen i 4eto tova tuk.... A ina4e kfoto si spesta ot tiq 4 lv otiva za kolata, za fitness ili za drugi takiva.Roditelitte za men s tiq 4 lv sedmi4ni mi osigurqvat napalno dostata4ni i predostata4ni sredstva.I vinegi i za zenkite mi ostavat da gi gleza.....