- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 4 сантиметра
mi nachi momicheto na moite mechti e s 4 sant po visoka ot men./kofti rabota mene nemi dreme nego zabeliazvam daje.
Oba4e vuprosa mi dali tova za neia 6te e pri4ina da ne trugne s men
6e se radvam da vidia mnenieto na chovek koito e imal podobno prepidstviev jivota
a az sum na 17 tia na 16 g
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Sasmo ne govori taka za NSpi4
Emi spoko we, sestrami i prqtelqt i imat sigurno 15sm razlika i si se obi4at, i e taka pove4e ot 1god. K'vo ti puka nali za liubovta nama granici :P 4sm, mi kaji i da hodi bosa i t'va e:P Nqma we bazik, malko da se pootpusne6. t'va izob6to da ne ti puka, ot opit ti kazvam (az sam 184sm) i tiq deto da mi do ramoto sa "problem" kato sma previ, samo megnali sa mi odobni![]()
![]()
![]()
4 сантиметра не би трябвало да те притесняват, пък и не са чак толкова много. Ако тя наистина те харесва, няма да обърне внимание на тази подробностУспех
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Ami i as sam donqkade na mnenieto na NSpi4 4e qkite momi4eta deto sa na po 16 xodqt s m koit sa dvapati po golemi ot tqx .
A tva 4e tq bila po visoka ot teb spokoino ne e 4ak tolkova lo6o i ti skoro sigyrno 6te drapne6 i 6te q signe6 a daje i da ne q stigne6 ako tq te xaresva tva nqma da ima zna4enie![]()
Хехехехе тва да ти е проблема:"))) хах ми то 4 см са ништо фе... хехе не бой се:")) хех ти мисли как да я спечелиш и не с екомплексирай заради глупости 4 см хах на мен мившия ми ми беше над 40 см по висок от мене то така се получава като тапишонче като мен (159см) ходи със баскетболист който е 204 см хахаха аре тва е от мен не бой се няма нищо страшно даже е сладко
успех
Само 4 смТова не е никакъв проблем ест. ако тя те харесва ...
![]()
dosta glupav vapros...tova nqma nikakvo zna4eniEEE
ee tva ne e problem , spored men > ne bi trqbvalo da pre4i na vruzkata vi
priqtel ne e tozi koito ti bur6e salzite , a tozi , koito ne te kara da pla4e6 !
Ххаха извинявай но височината няма нищо общо с чувствата.Дали ти или тя ще е по ниска не ви прави по малко обичливи.Тва няма да спре чувствата.Пълна тъпотия е.Височина.
Спокойно бе човек.Та ти си на 17,има момчета,които на тази жъзраст все още растът на височина.А и дори да не станеш по-висок с 4 см,това не е проблем.Няма за какво да се притесняваш.Важна есамо любовта
![]()
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
4estno kazano mnoo zavisi i ot momi4eto,ako i tq te haresva istinski zna4i nqma da i puka,izglegda ti ne go zabelqzva6,zna4i mnoo q haresva6,drugiq pat kato se vidite i zapo4nete da se tseluvate vig kak 6te se dargi tq kam rasta ti!uspeh!
Първоначално написано от iv4e_f
Ивче кога ще цепна гнойното ти миризливо сливче ?
по темата ти ебати мишока ве 100 % няма да се хаване с тебе тя бяга при по големите курове ДА ви Еба майката на Всичките
братле оня ден една тъпа ПУ*КА ми заяеви 4е ако съм бил с 5 см по висок 6тяла да тръгне с мен какфо да ти кажа повърхностни КУ*ВИ![]()
![]()
![]()
незнам,но на мен ми е смешно като видя двойка и момичето да е по високо от момчето
повечето момичета харесват по-високи просто защото искат да се чувстват сигорно и да знаят,че има мъж до тях а не дете,но пък ако те харесва.. успех
а и си само на 17 имаш до 25 да разстеж ,а тя до 18
хаха то е нолмално момчето да е 1 глава по високо ти говориш за 4 см
да не говорим че тфа е най тъпото нещо.... да гледаш височината или размера на стъпалото
Ами спореде мен не е приятни момчето да е по-ниско от момичете.Ужасно изглежда отстрани.![]()
А пък като сложи и едни токчета не ми се мисли....наистина аз ако съм няма да тръгна с момче ,което го гледам отгоре :P :P
Зависи от момичето, дали те харесва и дали за нея има значение. Ние можем да ти кажем,че 4см не са много и не са проблем,но за нея може да са. Но ако те харесва наистина предполагам,че няма да е проблем.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
bojeee tva ne e razlika..poznavam momi4eta det gajetata im sa s edna glava po-niski ot tqh puk kvo tolko...tva ne e problem..6tom se obi4ate ni6to ne moje da te trevoji!kasmet![]()
moeto gage be6e 155 a az 170
![]()
Testis unus,testis nullus...
a sym hodila s mom4e po nisko ot men in e e bilo na problem ako te haresva 6e s teb !![]()
DreBnA TaPuKaTka s Golemi Ambicii
Абе хораааааа
Темата е от Декември 02, 2004![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз съм била така и въпреки че си падам по високи момчета ходих с тва което беше горе долу 10 см по ниско от мен.Ама не ми дремеше мн мн да ти кажа!
4 см не са много не се безпокой.Предложи на въпросното момиче(да станете гаджета)тя от нейна страна ако те харесва няма да й пречат тези 4 см.Не бъди толкова дребнав.
![]()
Dosta glupav vapros 4 santimentra ne sa nishto nevijdam zashto bi i poprechilo da trygne s teb...
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
не вярвам,но все пак има всякакви хора
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!