- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често се сещате за секс?
Не знам дали е пускана такава тема и ако е се извинявамНо мисля, че е любопитно. Колко често мислите за секс? И какво в ежедневието ви навежда на такива мисли?
Най-добрата защита - усмивката!
mi az sym nimfomanka...axaxax off..ne me karai da gi broq zashtoto sigyrno sa okolo 1000000 pytia za posledno se setih predi 15 minyti dokato pysheh edna cigara :P
честопочти винаги като видя някого,на когото не бих отказала
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
mnogo bate mnogo samo 4akam malko da napredne vyv vruzkata s gadjeto i da po4enem da si se obi4kamei po dr na4in :P 100 pr 6a ni e qko
prosto dobyr !
Много много пъти, преди малко като отворих банята(имам хубави спомени)!!!
Не знам какво искам, но го искам ВЕДНАГА
Ами,ако трябва да съм честна доста често си мисля,на ден по няколко пъти.Гаджето ми ако е с мен,я ще ме хвани за гъза,я ще ме целуне по-така..как да не си мисля за секс тогава...Даже понякога и еротични сънища имам...(особено,ако е имало сух период)
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
по тая логика тря си курвеПървоначално написано от Myrcheto
Много Много пъти немогат да се запомнят колко пъти си мислиш на ден за секс \/
Прави го така че да е добре!!!
Научно доказано е че мъжете мислят за секс на всеки 15 секунди. Аз не съм изключениеПървоначално написано от frozen
май...доста
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Наскоро става честичко ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Секс не съм правил от зимаа на 1968 година големия сняг![]()
![]()
секи ден се се6там за секс сако почваме а се целуваме и се разпалват страстите =D> =D> =D> =D>
доста често![]()
Ебати само аз ли не правя секс честоуаааа уааааа
![]()
Аз не спирам да мисля за секс![]()
Никога не съм се замислял за това...по-скоро приказвам, отколкото да мисля![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
И аз така...говоря ама не мисля..кат почна да ги блештя едни хахаха далеч да си от мен![]()
![]()
а бре незнам но всеки ден като се целуване със приятелката се сештам са секс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха доста честичко![]()
![]()
леле аз постоянно мисля за сексмисля за секс например в час като ми е скучно или ако се замисля за някакви гадни подтискащи неща и искам да се разсея 1вото нещо за което се сещам е секс..ии опааа пак почвам за това да мисля абее постоянно за това мисля
![]()
ми ако съм с гаджето нон стопмисля за секс то си ми идва от вътре желанието... ина4е когато не съм с него .. се сещам по рядко.. през 2-3 4аса... ама самата мисъл за него ме превъзбужда охх.. лошоо..
mm da badan 4esnapo4ti ne mislq za sex se6tam se samo kogato nqkoi otvori temata
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
prez dve minuti nai mnogo daje i sega si predstavqm kak te chukAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от frozen
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Ooo DA! Opredeleno mislq dosta chesto za sex - osobenno kogato sum daleche ot priqtelq si... kogato mi e skuchno v daskalo , kogato mi e tupo v nas , kogato vidq nqkoi qk pich , kogato sum v banqta ,dori mi se e sluchvalo po vreme na vecherq![]()
![]()
![]()
\
/