- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раних ли го...
Ако никой друг от форума не е изпадал в положението на твоят приятел, може би аз тук ще ти помогна най-добре.Момичето, в което съм влюбен, първоначално често ми говореше за бившите си гаджета.Тогава аз само исках да станем гаджета и изобщо не подозирах, че ще я ОБИЧАМ!!!Когато започнах да осъзнавам чувствата си, тя май забеляза и веднъж ми каза "Извинявай, че само ти говоря за бившите", но аз я прекъснах и й казах, че няма проблем.Знаеш ли защо и кога според мен казваме така?Когато наистина започваме да държим на някого.Аз мисля, че на това момче РАЙСКИ МНОГО му пука за теб и е започнал да осъзнава истинските си чувства, като мен!Проблема не е в теб.Нито пък в него.Няма проблем тук, има само обич.Аз съм сигурен, че и на теб ти пука много за него(извинявай ако "пука" ти се вижда грубичко...
) и затова разбира си написала тази тема.Единственото, което можеш да направиш е да спреш да му говориш за другите момчета.Остави го сам да те пита за тях.Така направи тя с мен и сега на мен ми е интересно...
Айде, УсПеХхХХХ!!!
Знам, че ще се справиш.
П.П.Ако имаш много силни чувства към него, добре е да му го покажеш!![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE