- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vupros po piercinga
Zdraveite, ami az misla da si prava piercing na ezika skoro ama iskam purvo da pitam, posle kato mahna obicata 6e zarasne li dupkata i za kolko vreme, ne 4e 6e q maham de ama az da pitam
Не никога няма да зарастне щом е на езика![]()
абе незнам дали го каза на бъзик..ма и аз така знам...и за тва се отказах......Първоначално написано от NSpi4
то не че ми даваха де..ма се пак се отказах..
![]()
..But why?...
За момиче според мен е най-добре на пъпа или на п**ката(ама незнам дали боли много тука). За пъпа са ми казвали че не боляло. Но в никакъв случай не си правете на гардите Щото ще е вредно за бебео а и може да се преебе там нещо(на млечната желелза).Момичета са ми го казвали тов за гардите!!Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
Ми на езика зараства бързо...за не повече от 3 дни (даже и толкова няма) ще изчезне напълно![]()
dam, az pitah edin friend koito 6te mi pravi piercinga, toi kaza 4e za 10 min mu zarasnala dupkata![]()
hm... predpolagam 4e 6e zarasne a i btw tam mnou iskam i az![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Estestveno,che zarastva!![]()
na men sa mi kazvali,4e zarastva.
edin priatel ima obeca na ezika i mi kaza,4e sled,kato sa mu go napravili mu se e nadul mnogo i ,4e izvestno vreme mnogo go e bolialo kato qde i pie........![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
и аз бях твърдо решена да си сложа обеца на езика, обаче такиа снимки видях в нета, че.......УЖАСНИ! и межд другото се прави с упойка(ако е в клиника де) и ти замразяват езика и изощо не боли![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!