- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- THE BEST FRIEND
Ми не съм съгласна, че избираме приятелите си... Обстоятелствата ни ги избират. И дори и да нямат чувство за хумор или да не са много сериозни по принцип или да са избухливи или маноипулативни по характер, тоа не е важно ,наистина не е . Моите приятели са причината да съм това, което съм , никога не бих била истински аз без тях, защото те ме познават по- добре ,отколкото аз познавам себе си. Всички те ми хубави спомени са свързани с тях , всички трудни моменти преживявам с тяхна помощ и... изобщо... обичам ги ...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
da e 4esten(da ne me laje),da me izslu6va kogato imam nujda da spodelq s nqkogo,nikoga da ne te predava i da ne razduhva na cqloto daskalo vsi4ko koeto si mu kazal!
Ami spored men trqbva da bade ,dobra,vinagi da ti pomaga,vinagi da e na tvoq stranaVinagi da e sapri4astna kam mukata ti,da se radva kogato i ti se radva6,da nqma taini mejdy vas i t.n
![]()
Ами според мен трябва да отзивчив честен уравновесен!
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ам, най-добрия приятел/ка трябва да е човек, на който можеш да имаш доверие, човек с, когото можеш да говориш за всичко и т.н.