- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBI4AM GO,no maika mi ...
Zdraveite...imam problem i to kakuvminaloto lqto se xvanax sus edno mom4e...mnogo go xaresvax...i taka,vsi4ko trugna dobre...sled tfa se skaraxme(1 mesec sled kato trugnaxme),zaradi nekfi gluposti,po to4no zaradi men...xvanaxme se otnovo sled 5 meseca .... otnovo skusaxme 1 mesec sled tova,otnovo ne6to ne vurve6e i ne6to se oburka(i lo6oto e tfa 4e i dvamata sme mnogo revnivi i nastoqtelni)predi 3 meseca i malko(ot dne6na data)otnovo ne6to ni stana...za 3 put bqxme zaedno ...togava za purvi put si kazaxme ,,OBI4AM TE''
mnogo si bqxme dobre ... ama maika mi razvali vsi4ko..razbra za tova (as sum na 14,a spored nei na tazi vuzrast spored neq ne trqbva da mislq za gadjeta)...i taka...edin den mu se obadila i mu kazala da ne se zanimava pove4e s mene...togava trqbvalo da mislq za u-6te i za pretsoq6tite ispiti plus vuzrasta...i t.n toi mi kaza kogato slu4aino se sre6tnaxme v edno kafe...i taka ve4e ne poddurjame vruska...no as stra6no mnogo go obi4am(toi mene su6to-sigurna sum) a ako zapo4na da obejdavam maika mi nqma da stane...poznavam q mnogo dobre...kakvo da pravq ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uj ,,ZA LUBOVTA PRE4KI NQMA'' ama ko stava s men...eto q moqta pre4ka-MAIKA MI! HELPPP....plS!Blagodarq predvaritelno
![]()
abe tq 6to ti se barka v jivota?!kaji i go direktno i i kaji 4e go obi4a6 i 6te gleda6 da svarzva6 i nego i daskaloto..
p.s.-kaji i da ne ti se barka v li4niq jivot,bez nqkoi da q e pital...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
poprincip obi4am e silna duma no 6tom tvardi6 4e e taka ok.spored men trqbva da se vijdate taino ot maika ti estestveno ako mom4eto koeto obi4a6 iska!!!ama ako maika ti razbere tejko mu i gorko na 4ove4ica! aide uspex i posle da pi6e6 kvo si re6ila i kvo e stanalo
Убий я в съня и...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
offffffffffff mnoo me draznqttakiva maikiiiiiii!!! govori6 s neq 4e se ovikvate i 6e se oprai6 ,dr na4in nqma povervai mi. psvan da s evijdate taino ni6to dr ne ostava, ama nz dali si struva riska
Първоначално написано от ™G-Baby™
То си е бая голям проблем наистина, ми крии от нея докато станеш по-голяма или и кажи изпитите ми минават лято е, защо да не пробвам! Нз съберете се двете, когато е почувстваш най-близко до себе си и кажи, че искаш да пробваш с това момче и че по никакъв начин той няма да повлияе на успеха ти и образованието ти! И да престане да те мисли за малкото и момиченце и да се огледа, че вече си пораснала и неможе да ти слага капаци с кой да излизаш и с кой не! Въпреки всичко тя мисли, че го прави за твое добро такива са майките![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
В същото положение съм с майка ми ...... тука стаа война братчв, ма кфото и да и казвам тя си е самовнушила нещо и иди й го избий ся от главата. Бе просто й казваш "Живота си е мой и ще си го изживея, както аз си искам" . И е правилно. Тфа не е сериал, 1,2,3 серия. Тфа е филм, свърши ли, втора серия няма ! Така й кажи!
П.П. При мен не подейства, щот по-голям инат от майка ми неа, ма при твоята мое и да стане номера![]()
Опитай се да поговориш с нея. Изслушай нейната позиция, а след това я накарай и тя да те изслуша. Ако не подейства може да опитате да се срещате тайно, въпреки че е доста гадничко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В началото прилича нещо като на мойте ....Ама поговорете си а на майка си кажи SMD!!!!!
![]()
Да не ти пука от майак ти!Почвай връзката пак тайно без тя да знае.![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами май най-добрия вариянт е да се криеш от майка си...тя щом досега не е склонила, едва ли сега ще склони![]()
Emi ot edna strana maika ti moje i da e prava..no v su6toto vreme gre6i.Tq nqma pravota taka da ti zabranqva da se vujdash s mom4eto koeto obi4ash..Trabva da i kajehs 4e i tq sigurna na tvoqta vuzrast e mislila za mom4eta i taka...![]()
Така, така вождам че имаш голям проблм, тей кат гледам коментарите има и верни работи има и грешни. Никога не се крии от майка си не е здравословно накрая ще получиш нервна криза и ще се хвърлиш от някаде,най добиа варянт е да говориш с нея но не да и викаш ще прая кот си искам ами я накарай да се постави на твое място, питай я на времето тя не е ли била така? Също трябва да се запознае с момчето с което излизаш защото няма да си даде момичето на някакъв непознат ако го опознае добре и оспее да му се довери няма дса имаш проблеми
ако имаш някакви въпроси питай и после кажи какво е станало![]()
Майка ти не може да живее живота ти вместо теб. Ако искаш да направиш нещо, тя не може да те спре, даже тайно, ти можеш пак да го правиш. Защо трябва да се лъжете? Тя не осъзнава ли, че няма да те спре, а и ти можеш да учиш и паралелно с това пак да си имаш приятел. С моя приятел тръгнах, преди да кандидатствам след 7 клас. И на мен тогава ми беше много натоварено в училище, казваха ми, че съм малка за гадже, но си останахме заедно и сега...почти 5 години по - късно сме си още заедно.
Не се предавай, съберете се, майка ти трябва да те разбере.
Наистина ти си на 14 и малко или много си зависима от майка си, но относно гаджетата ти и най-вече в този случай тя не трябва да се бърка.
Разбирам да има наистина причина да не иска да сте заедно, но от просто един каприз тя така да прави...Бих се вбесила ужасно много.Не й позволявай.
Вземи поговори с нея, кажи й какво изпитваш към него и, че искаш да си с него.Той сигурно е добро момче и тя няма причина да не иска да си с него и да мисли, че ти вреди.Но не отстъпвай в никакъв случай.
Съчувствам ти най-дълбоко, защото моята е същата. Заради нея провалих връзката си. Не можах да изляза на глава с нея, опитвах по всякакъв начин, но в крайна смека се отчуждихме и се разделихмe.
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!