- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Jay-Z / LP Collision Course
namerih go predi 30 min :P
ve4e e fakt. DA vi e 4estito na vsi4ki fenove! Neznam dali znaete no az vse pak da vi kaja.
Za tezi koito ne znaqt tova e savmestniq proekt na LP i Jay-Z Collision Course. Za sajalenie ima samo 6 pesni no pak sa gotini (pone na men mi haresaha)
moje da si izteglite pesnite ot koncert na jivo :http://free.data.bg/spaceman/Jay-Z_A...VDA)-2004-KzT/
ili istinskiq album: http://free.data.bg/spaceman/Jay-Z_A...urse-2004-KzT/
10x to spaceman.data.bg
no prepora4vam na fenovete da si kupqt originalniq album za gi podkrepqt.
e hora kakto se predpolaga ve4e si imam i lubima pesni4ka : Dirt off your Shoulder/Lying from you
ami na vas koq 6te vi haresa nai-mnogo? Vie kajete
Pozdravi
LP is da sh*t![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
ti dobre 4e si go nameril na vreme, az taq novina q znam predi 4 sedmiciПървоначално написано от Maverick
![]()
aaa SUPER)))))))))))))))))))))))))))
otivam da si go kupqqqqqqqqqqqq))
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
охх какъв кеф получих разстройсво по тоя повод дреме ми на круа ве !!!! за някви негра и за някви китайци !!!
хаха NSpi4 няма ли да пропусне6 да изкритикува6 нещо или някой и да изпсува6 в някоя тема? ако го напраи6 кажи да дойда да видя, 4е ще е голямо събитие
ина4е по темата - да, кефи ме проекта. Нау4их за него от тук и си го изтеглих, но определено има неща, които пове4е ми пасват, ама то за тва сме разли4ни.
az ne ti govorq za novinata be. OFicialno na pazara albuma izleze na 30 noemvri, taka 4 ene se pravi na mnogo znae6t.Първоначално написано от dope_boy
e ii .. Kato ne ti dreme kvo pi6e6 be? Tova e samo za tezi koito gi interesuva.охх какъв кеф получих разстройсво по тоя повод дреме ми на круа ве !!!! за някви негра и за някви китайци !!!
A i s teq gluposti stana mnogo banalen ne misli6. Vreme e da izmisli6 ne6to novo...ei ama to tova e trudno be kakvo li ti kazvam az na teb. Ti nqma6 nikakvo svobodno vreme da misl6, samo izpolzva6 tapi si frazi da floodi6 forumite po cql den.
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
10x за албума, Maverick, а колкото до ония NSpi4,не му обръщай внимание, той по-принцип си е такъв и въобще не ебава ....
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
i az tva kazvam,taka 4e nai dobre da mu teglim edna mainaПървоначално написано от MMF
![]()
mersiПървоначално написано от Maverick
i na teb
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
supeeeeeeeeeeeeer LINKIN PARK 4eva! super kef ma obzema katovida 2 razlichni stila koito rabotqt zaedno vapreki omrazata m/u fenovete! SVALQM SHAPKA I NA LINKIN PARK I NA JAY-Z !
evaaaaaaaalaПървоначално написано от Kittie_
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
psuvni,skinar....6to li se se6tam tva koi go e napisalПървоначално написано от Анонимко
ne e vajno dali sa kitaici,arabi ili kvito i da e,vajen e talantut im
Любовта е най-висшата степен на омразата
MANIQ![]()