- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля ви помогнете ми- как да оправя нещата?
Здравейте!Сигурно ви е писнало от такива теми ,но моят проблем е наистина много гаден..то да беше само един...Добре ето какъв е : Най-добрата ми приятелка започна да се събира с едно момиче от класа,с което не се разбираме и не се харесваме.И те станаха неразделни,постоянно са заедно и всички мислят че те са станали ужасни.Аз преди не мислех така,но сега сам на савсем друго мнение-те двете заедно приличат на курви!Държат се с другите така сякаш те(другите) са по-маловажни,по-низши.Постоянно обиждат другите и се мислят за номер1.Имам чувството.че никой не ги търпи.Няколко пъти говорих с приятелката си за това...и... на другия ден сякаш нищо не беше станало
.А аз не искам да загубя наи-добрата си приятелка и не мога да я накарам да избира.А пък без нея ще съм сама - нямам други приятелки!Тя е най-близкото,което имам.А вкъщи е още по-зле - постоянно се карам с майка си,сестра ми е станала отвратителна-започнала е да пие! И не мога да я понасям!А баща ми болен от нещо - постоянно пие някакви хапчета,отказва цигарите и никой нищо не иска да ми каже
Да не говорим че най-добрия ми приятел е станал наркоман и ме мисли за някаква идиотка
Вече не знам какво да мисля .МОЛЯ ВИ кажете ми как да оправя нещата. Понякога имам чувството че няма място за мен в тоя шибан живот
![]()