- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам си щастието!Толкова ли много искам?!
Писна ми!Просто днес тотално изпаднах в отчаяние от всичко!
В нищо не ми върви!В любовта...какво да кажа!Влюбена съм в бившия и не мога да го забравя!Колкото и да се заблуждавам,че успявам да не мисля за него,това не е така!Само той ми е в главата!По цял ден мисля за него,а докато спя го сънувам!
Като се разделихме знаех,че това е края.И след няколко месеца(4-5) той ме потърси,но нищо не излезе.Не знам защо..не знам какво става..просто съм отчаяна от живота!Защо ми се предостави шанса да бъда пак щастлива и после нищо!
Днес имам среща с едно момче,за което съжалявам.Искам да се влюбя,но не мога.Да ми изкарате най-големия красавец с най-хубавия характер...НЕ!Аз си искам моето момченце![]()
Има ли смисъл да излизам с други?Как да притъпя тази болка?Има ли начин?Аз опитах всичко!Излизам непрекъснато с приятели,правим какви ли не неща..кафета,разходки...Изли зам с момчета...и пак само той ми е в главата.Един вид..той стана част от живота ми!Има ли начин това всичкото нещастие да свърши?Има ли начин да си върна щастието и да се усмихвам,но не на сила?Някой успял ли е да се измъкне от всичко това?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...