- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- sexut i gradut
Много яко филмчегледам го, когато мога винаги
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
I az sam s vasПървоначално написано от Good_Friend
![]()
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
dam gledam go, mnogo gotino serial4e :P
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
обичм тфа сериалчесаманта и кари най-много ме кефят
![]()
Tova e ot liubimite mi seriali!!!!! 6 sezon be6e super...ne predpolagah 4e posledniqt epizod 6te e tolkova hubav!!!
Interesuvame btw dali nqkoi ne zne kade moga da namerq pesenta ot soundtracka na to4no tozi posleden epizod?Kazva se -Candi Staton: You Got the Love (Now Voyager Mix) (from the CD: Outside In)
po4ti vsqka ve4er go gledam i mn si me kefi)ina4e lubimka mai nqmam...abe moje da se kaje Kari
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
Страшно много ме кефи тоя сериал! Не ми омръзва изобщо и затова гледам дори сериите, които повтарят. Наистина не мога да определя коя от мацките ми харесва най- много. Всяка ме е впечатлила с нещо.
OOO datva e FilM ot kLAsA. KAri BradShow razbira ot sex i ne se sramuva da pita. Kari e mnogo sladka i e gotina ama toq Tuzara e mnogo glupaFF
![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
predi nqkolko meseca go mernah ama po tova vreme ili sam na van ili pred kompa ili sam piinal na leglo ili pod masata...
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
Най ме кефи Саманта, особено когато си направи путката червена.
От точно 2 седмици го прогледах, и взеха че го спряха, а не ми се занимава да го тегля. Иначе най-много ми харесва Миранда. Леко е откачена, също като мене. А Кари е доста глупава. Саманта е прекалено разгонена. А оная четвъртата, даже името и не помня.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.