- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ей,момчета,споделете какво мислите...
Венета първо да те успокоя че това което си написала не е нарпазно. Аз те разбирам и напълно те подкрепям. Наистина ми е кофти понякога да си призная но аз също съм доста емоционален. Естествено така наречените "мъжкари" веднага ще извикат "ГЕЙ!!!" . Но това е навсякъде и до болка познато на всички. Аз се стремя да съм далеч от побоища, от насилие и най-общо казано да съм далеч от това което не ми харесва. Не съм възпитан да се примирявам лесно независимо дали това е за добро или зло. Не се правя на такъв какъвто не съм само и само да изглеждам добре в очите на някого. Поради тази причина сигурно и не се имам с около 80% от класа ми. Не ми харесва това което правят, не ми харесва начина по които се забавляват, темите за които говорят и ред други неща. Просто ми изглеждат елементарни. Не бих се принизил до тяхното ниво само и само да съм им изгоден. Не искам да се смесвам със стадото. Не искам да съм този DAS MAN (ако не се лъжа се учеше за него по Етика) който не обича да се задълбочава в нещата около него, който търси сензация, който търси клюки. Предпочитам да си излизам с двама-трима но хора които ми харесват като начин на мислене, а не да се приобщавам към селяшки групички пияници само и само да не ме сочат с пръст. Това е. Бъдете такива каквито сте и не изневерявайте на принципите си защото по този начин загубвате своята индивидуалност!![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P