.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Guest
    qj magdanos pomagaaaaaaaaa

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Q6 xalva i gledai luboven film

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Ще ти порастне с времето.Не виждам какво толкова се притесняваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Allicia
    По никакъв начин не можеш да го удължиш "преждевременно". Всичко с времето си...имаш още поне 7 год. има да расте....Пък, ако не порасне, не е свършил света...колко много момичета има, които предпочитат по-скромните размери!
    A ti ot koi si,i kakvo imash napredvid po-skromnite razmeri ?

Фен
    Град
    У Нас!
    С течен парафин става,ма сам не трябва да се прави,само от пластичен хирург

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe do kolko godini raste huq we 6tot az sam na 15 i mi e 18 ???????????????????
    Na tebe sled 16 shte pochne ti se smalqva

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    боже той ще ти расте стига комплекси беееее
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Митко Щурия
    Guest

Re: как да уголемя пениса си ,предварително благодаря

Цитирай Първоначално написано от anaad
    Аз сам на 14 год и искам да ви попитам дали някои да знае на4ин как преждевремено да увели4а размера на пениса си ???отговорете !!!помогнете мноо важно!
    ми наче на мене ми казеха це трява секи ден да ходис до магазинчето и да си зимаш една кофичка кисело мляко само че специално "На баба" и си топкаш чепа в кофичката и така всеки ден.. за 1 година ще порасне с 2 санта някаде

Re: как да уголемя пениса си ,предварително благодаря

Цитирай Първоначално написано от Митко Щурия
    Цитирай Първоначално написано от anaad
    Аз сам на 14 год и искам да ви попитам дали някои да знае на4ин как преждевремено да увели4а размера на пениса си ???отговорете !!!помогнете мноо важно!
    ми наче на мене ми казеха це трява секи ден да ходис до магазинчето и да си зимаш една кофичка кисело мляко само че специално "На баба" и си топкаш чепа в кофичката и така всеки ден.. за 1 година ще порасне с 2 санта някаде

da chowek i az taka prawq,sq e kato nqkwa lamq ebasi,kato go izkaram ne moi go udyrja kato nqkoi pojarnikaren myrkych e, ebasi jiwotnoto...

Guest
    6te ti kaja kak postapvat v arabskiq svqt......po tradiciq tam ba6tata se zaema s taq rabota no kakto i da e ....sa6tnostta e 4e se pravi masaj s palec i pokazalec ot dvete strani na penisa sled koeto otgore i otdolu sas sa6tite dva prasta......vs trqbva da e bavo i da ne e s ogormen natisk....vse pak ......nali.....
    vseki pat kato ti se priiska da svr6i6 preksva6 masaja i iz4akva6 da spadne sled keoto po4va6 otnovo......
    celiq masaj se pravi 30-40 min na den vseki den
    samo da te predupredq 4e parvite nqkolko pati 6te e otkrovenno nepriqtno i moje leko da ti izglejda po 4erven no sas sigurnost 6te e po tvard i sled vreme/razbirai pove4ko vreme / pri pravilen masaj 6te vidi6 rezultataami tova moga da ti kajaderzai

Хубавото Джиджи
    Guest
    Погледни една интересна статия за едноокия Джак:

тук

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6te ti kaja kak postapvat v arabskiq svqt......po tradiciq tam ba6tata se zaema s taq rabota no kakto i da e ....sa6tnostta e 4e se pravi masaj s palec i pokazalec ot dvete strani na penisa sled koeto otgore i otdolu sas sa6tite dva prasta......vs trqbva da e bavo i da ne e s ogormen natisk....vse pak ......nali.....
    vseki pat kato ti se priiska da svr6i6 preksva6 masaja i iz4akva6 da spadne sled keoto po4va6 otnovo......
    celiq masaj se pravi 30-40 min na den vseki den
    samo da te predupredq 4e parvite nqkolko pati 6te e otkrovenno nepriqtno i moje leko da ti izglejda po 4erven no sas sigurnost 6te e po tvard i sled vreme/razbirai pove4ko vreme / pri pravilen masaj 6te vidi6 rezultataami tova moga da ti kajaderzai
    Mnogo ineresno v smisul da si go masajirash nagore nadolu vse edno 4ikiq samo 4e s 2 prusta i bavno,i ima li takuv efekt shtoto mi omraznaxa samo ebavki ?

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    srry no za kvo ti e da si ugolemqva6 penisa prejdevremenno? da ne bi da e prekaleno maluk?
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

bebity
    Guest
    Az puk sum chyvala ot priqteli 4e se ugolemqval s injektirane na parafin, no tova e mn opasno i se pravelo samo pri muje,zashtoto tvoq organizum tepurva zapochva da raste i ako napravish tazi ogromna greshka moje da ti stane neshto mn seriozno.zatova ako pitash mene ne go barai toi sam shte si porasne - i az iskam golemi cici ama nqma ... eto na chakam si gi da porasnat :P \/

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от bebity
    Az puk sum chyvala ot priqteli 4e se ugolemqval s injektirane na parafin, no tova e mn opasno i se pravelo samo pri muje,zashtoto tvoq organizum tepurva zapochva da raste i ako napravish tazi ogromna greshka moje da ti stane neshto mn seriozno.zatova ako pitash mene ne go barai toi sam shte si porasne - i az iskam golemi cici ama nqma ... eto na chakam si gi da porasnat :P \/
    omg kvi sa tiq gluposti nedei gi pishi che nekoi lud verno shte proa dobre li si?da ne si na tvird narkotik?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

царибесрам
    Guest

пенис

моля помогнете пениса ми е 4см и не 6те да расте от както се помня моля помо6т

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас

Re: пенис

Цитирай Първоначално написано от царибесрам
    моля помогнете пениса ми е 4см и не 6те да расте от както се помня моля помо6т
    [/url]
    164 забрана за ползване на профил 2т.

тръкай чесън =D>
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

абе пич тва 4см ми е бил кат сам се родил ве гледаи от 24:00ч по ринг тв дават такива аботи

Цитирай Първоначално написано от bebity
    Наистина действа иам един приятел който си инжектира и е на 14години па нищо му нема

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз знам само как да го скъсиш...

Не е важно да е голям, важното е да е работлив.. сеш се?
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

iskam da vi kaja samo EDNO: ne vqrvayte na tezi ne6ta 6toto daje ne poznavate onezi koito pi6at tezi redove i ne se zablujdavatye a ako tarsite nqkakav savet i ste se spreli na tozi sayt povqrvayte mi spreli ste se na gre6na p1te4ka.. A Ako iskate da tarsite pomo6t edinstvenoto mqsto e kabineta na li4niq lekar. Tova e koeto iskam da vi kaja : toy ili tq 6te vi dade nay to4nata informaciq povqrvay te mi i ne iskam s tova pismo da obidq nyakoy no ISTINATA VINAGI BOLI i imayte edno naum..aede uspeh4eta na vsi4ki tiyneydjari da se spravqte s vsi4ki problemi i vaob6te da se ste 6tastlivi v jivota!!!!!!! AKO nqkoy iska da mi pi6e da go napravi na moq skype: aysitooo
    8т. системно

Guest
    стига глупости
    дори и на мен да ми се иска да си бия 4 кубика парафина не бих го направил
    на твоя фр не му е станало нищо
    но това не значи че на никой нищо няма да му стане
    и между другото съвсем сериозно кажете как се уголемява по някакъв начин така че да няма опасност и ефекта да е бърз и гарантиран
    защото ми е 11см в ерекция
    а и тва с масажа как се прай как точно масажираш защото не ми стана ясно

Бате кво им верваш на тея бе(без да се обижда никои) глеи 4е са те фанали за ташак тука и си прават пишки с тебе!!!мани не ги слушаи тука масажи,глупости,лайна....има и търпение и ще ти порасне кво им се връзваш тука...парафини,морфини глупости некви!!!и аз като бех малак исках по бурзо да расте ама нестава...в смисал 4е квото и да праиш няма да има ефект седи кроти и 4акаи...от време на време може да оправяш по някоя друга мацка и така ше порасне!!!!
    Nigga welcom to the Jungle!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си