- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да видим...
haresvali li ste si nqkoi koito ne poznavate , a samo ste 4atili s nego i ste go videli na snimka?! 6e mi e interesno da razbera! :P
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
e ti puk tema sled temavse ednakvi
hehe mi da az kato vidqh snimkata na me4eto_ i poludqh napravo
![]()
О, да. Бях се повлюбила даже, смешно но факт. А човекът живее в Норвегия и като си дойде в Бг, се видяхме- и на живо си е толкова прекрасен. От 3 години си пишем, а като си идва се виждаме.
emi dam slu4valo se eda mi e staval simpati4en i da mi e bilo priqtno da si lafim
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Мдам, един карловски мафиот... ХахахЧак смешно ми става сега като се сетя... Хаххааааха. Всъщност ние с него още не сме се виждали!
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
![]()
![]()
da sega6noto mi gaje.polovin godina si 4atihme samo,i sled tva ve4e polovin godina sme zaedno...vsi4ko e mn qko ot edno takova zapoznanstvo ai be6e sladur na snimkite ama haraktera my nai haresvam...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ми случвало ми се е ,но това е доста голяма заблуда.
Не ми се е случвало, но сигурно най-вероятно ще му харесам само външността.Няма как да разбера какъв му е точно характера, ако не го познавам.
Темата е от 2004 година!!! MaRiNkA_16, престани да пишеш в стари теми!![]()
ЕЕЕеее като й се пише на момичето точно в тази тема какво пъкНе я убивай де
![]()
Що да не напиша и аз нещо по темата?! Може да се влюбиш даже в някой от чата,но е добре да не гледаш само снимките,а и характера(макар,че и двете много често се оказват напълно различни с представите ти).![]()
естествено. Вчера чатих с монахиня от рилския. и пик ми даде и сега съм ин лъв
ДА![]()
![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
едно небесно същество на име таня но никога няма да може да съм с нея ( поне за сега ) и сме само приятели
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Да. Ама завършихме зле...![]()
да се влюбя не ми се е случвало .... но има едно момче с което си пишем от година и нещо и винаги ми е адски приятно да си говоря с него .. а и външно е мн сладък
mi da slu4valo mi se e da si haresam nqkoi samo kato sme si 4atili i s1m go vijdala na snimka samo
Не ми се е случвало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!