.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Да видим...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland

Да видим...

haresvali li ste si nqkoi koito ne poznavate , a samo ste 4atili s nego i ste go videli na snimka?! 6e mi e interesno da razbera! :P

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

e ti puk tema sled tema vse ednakvi hehe mi da az kato vidqh snimkata na me4eto_ i poludqh napravo

О, да. Бях се повлюбила даже, смешно но факт. А човекът живее в Норвегия и като си дойде в Бг, се видяхме- и на живо си е толкова прекрасен. От 3 години си пишем, а като си идва се виждаме.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    emi dam slu4valo se e da mi e staval simpati4en i da mi e bilo priqtno da si lafim
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Фен
    Град
    У дома:)
    Мдам, един карловски мафиот... Хахах Чак смешно ми става сега като се сетя... Хаххааааха. Всъщност ние с него още не сме се виждали!
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Re: da vidim...

Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    haresvali li ste si nqkoi koito ne poznavate , a samo ste 4atili s nego i ste go videli na snimka?! 6e mi e interesno da razbera! :P
    da sega6noto mi gaje.polovin godina si 4atihme samo,i sled tva ve4e polovin godina sme zaedno...vsi4ko e mn qko ot edno takova zapoznanstvo ai be6e sladur na snimkite ama haraktera my nai haresvam...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми случвало ми се е ,но това е доста голяма заблуда.

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало, но сигурно най-вероятно ще му харесам само външността.Няма как да разбера какъв му е точно характера, ако не го познавам.

Град
    40 Miles from the Sun
    Темата е от 2004 година!!! MaRiNkA_16, престани да пишеш в стари теми!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ЕЕЕеее като й се пише на момичето точно в тази тема какво пък Не я убивай де
    Що да не напиша и аз нещо по темата?! Може да се влюбиш даже в някой от чата,но е добре да не гледаш само снимките,а и характера(макар,че и двете много често се оказват напълно различни с представите ти).
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

естествено. Вчера чатих с монахиня от рилския. и пик ми даде и сега съм ин лъв

Град
    В моя свят от меЧти ..
    ДА
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

дам, случват се и таквиз работи

Град
    Търново.... Велико Търново
    едно небесно същество на име таня но никога няма да може да съм с нея ( поне за сега ) и сме само приятели

mmm da v momenta mi haresva edin ot moito u4ili6te seki den go vijdam patuvame zaedno oba4e zn 4e nqmam nikav 6ans s negy toi e drug tip hora mn po razli4ene ot men...

Мега фен Аватара на babity
    Да. Ама завършихме зле...

Guest
    да се влюбя не ми се е случвало .... но има едно момче с което си пишем от година и нещо и винаги ми е адски приятно да си говоря с него .. а и външно е мн сладък

mi da slu4valo mi se e da si haresam nqkoi samo kato sme si 4atili i s1m go vijdala na snimka samo

Не ми се е случвало.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си