.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: po kolko pari....

Град
    na zemqta!

po kolko pari....

hora kagete po kolko pari vzemate i s po kolko se razli4avatb ot teq deto ste gi vzemali v BG!mersi!

Guest
    mi az ziveia v london i sam ucenka no rabotia v edin magazin sled uchili6te i mi pla6tat po 4 paunda na chas tva e okolu 7 evro na chas az licno sam dovolna a odelno na6te mi davat po 30 pounda na sedmicha.

Guest
    Dam tuka v Sansury's ili ASDA i t.s. davat po 5 liri na chas.... MINIMANO! tuka mai minimalnata zaplata e J 4.75 na chas....

Град
    na zemqta!
    kittie misleh 4e v saisburi ne pla6ta mnoo dobre kamo li v asda!vse pak sa izvestni supermarketi i mi kazaha 4e ne pla6tata dobre!a ti kade po to4no raboti6?

Град
    larnaca,cyprus
    az rabotia part-time v mini market(samo sabota i nedelia)i vzemam 1,75 liri na 4as, koeto e kam 4,5 dolara.ama tova e ni6to v kipar!tuk prosto ne pla6tat dobre za texnia standart.
    if you got love, you got power

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Tuka v holandia..."nema biznes, nema pari tyn dry ty tyn dry ty ty"
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

ami vziam poveche ot kolkoto v bg vsushtnost v bg ne sum bachkala daje a tuka bachkam ai djobnite mi sa znachitelno golemichki takache za 3 kaisha niakolko spisanie i edin disk mi stigat

интересен въпрос...

но според мен отговорът за съжаление е повече от ясен, според мен ... все пак в българия трудно (все още) могат да се изкарат повече пари в сравнение с чужбина... все пак и в българия има такива въможности, просот са по-малко... а и повечето хора, пишещи в този форум са млади, все още учат и тн.. т.е. без някаква професия... така че за такива като нас отговорът е в чужбина, докато учим ) моят отговор е.. печеля повече в германия, отколкото в бг.. не че в бг съм работил нечо много.. стандартните за един ученик.. вестници, автомивки и тн... за пръв път работих сериозно, за да се прехранвам, не смао за да си докарвам някакви допълнителни кинти, тук в германия... и то за български стандарт пове^е от добре.. за немски имам в предвид студентите... ами малко над мизерното ))
    Не влизайте с обувки в моя храм.Пред входа му свалете чинно шапки... Молете се! И аз ще Ви въздам, вълшебни капки. Две капки за отрова. Три за зов...
    Изпийте ги, докато са горещи. А заедно се вземат за любов, или за смърт...
    Едно и също нещо...

А защо не кажете и колко са ви разходите бе?!! 200 евро тука са пари ама в Германия колко ти е бирата и цигарите? и с тия 200 евро тука може да живееш седмица като пич, а там си МИЗЕРНИК!

Guest
    V Tesco plashtash i tam minimalno 4.75 liri. No 1.75 na chas mnog mnogo malko! povecheto mi priqteli ne zimat po malko ot 3- 3.5 na chas!

хех...

Цитирай Първоначално написано от плъх
    А защо не кажете и колко са ви разходите бе?!! 200 евро тука са пари ама в Германия колко ти е бирата и цигарите? и с тия 200 евро тука може да живееш седмица като пич, а там си МИЗЕРНИК!
    мммм дамм.. има си нещо много вярно) затова и не вадим по 200 :P тук .. е варира от град до град, но поне 400 еуро трябва да закърпваш на месец за да може да се нарече това ,което правиш, чо що годе подобие на живот
    Не влизайте с обувки в моя храм.Пред входа му свалете чинно шапки... Молете се! И аз ще Ви въздам, вълшебни капки. Две капки за отрова. Три за зов...
    Изпийте ги, докато са горещи. А заедно се вземат за любов, или за смърт...
    Едно и също нещо...

Повече от фен
    Abe az sam v UK i tuka minimalnata zaplata za nqkoi deto e navar6il 18 e

Guest
    [quote=foxy_f]Abe az sam v UK i tuka minimalnata zaplata za nqkoi deto e navar6il 18 e

[quote=foxy_f]Abe az sam v UK i tuka minimalnata zaplata za nqkoi deto e navar6il 18 e

Re: хех...

Цитирай Първоначално написано от divine^temptation
    Цитирай Първоначално написано от плъх
    мммм дамм.. има си нещо много вярно) затова и не вадим по 200 :P тук .. е варира от град до град, но поне 400 еуро трябва да закърпваш на месец за да може да се нарече това ,което правиш, чо що годе подобие на живот

mm neshto ne znam kak e zakurpvash s 400. v M

Az sum v Ispaniq...v momenta ne rabotq,hodq 4at-pat po Tv-predavaniq,tam e pulno s Bg...golqmo 6ou Vodqt te v tv-to i na razni 6ou-ta trqbva da plqska6..na programa davat po 10-12 evro,programata e s razl.vremetraene...okolo 4as-2-3...A ina4e po princip po 4asovata rabota se zapla6ta sredno mejdu 9 i 12 evro za 4as.

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Az sum v Ispaniq...v momenta ne rabotq,hodq 4at-pat po Tv-predavaniq,tam e pulno s Bg...golqmo 6ou Vodqt te v tv-to i na razni 6ou-ta trqbva da plqska6..na programa davat po 10-12 evro,programata e s razl.vremetraene...okolo 4as-2-3...A ina4e po princip po 4asovata rabota se zapla6ta sredno mejdu 9 i 12 evro za 4as.
    Колко интересно,това го чувам за първи път...да ти дават пари за да пляскаш
    A qui

стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си