- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kolko vreme predi tova hodihte?
ta zna4i vyprosyt mi e sledniqt--> kolko vreme hodihte s MOMI4ETO si predi tq da vi pusne za pyrvi pyt (ako e bila devstvena ,iny4e ne me interesuva)..i momi4etata mogat da otgovorqt - kolko vreme sa hodili s gadjeto si predi da mu pusnat za pyrvi pyt..![]()
![]()
![]()
THX na vsi4ki
Хаха ми един месец, ОБАЧЕ бях сигурна, че това е ТОЙ. То с времето наистина така се оказа, деВече сме заедно... абе нз колко ама ще е завинаги
![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Хмз, че трябва ли, да съм ходила с някой, та да ми бъде първи? Отговорът ми е- нито ден. Познавахме се и толкова. Един ден си хванах влакчето и се замъкнах до Пуевен (живея в Пловдив), обадих му се по телефона, казах му, че съм там и за какво пристигам и това е.
Хе-хе-хе, мога да си представя сега колко хора ще ме обявят за курва и за това от сега им казвам- боли ме фара за вашето мнение :P :P :P
эа ненормално ли го намираш
4 месеца.
определено недей да решаваш какво да правиш от някакви тъпи мнения във форум!![]()
Dance is life, everything else is just details...
godina bez 8 dena(trqbvashe da se uverq, che hodi s men, zaradi samata men, a ne zaradi sexa)
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
I uveri li se...?Първоначално написано от Allicia
![]()
3 месеца ни бяха нужни![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi be6e dosta ototdavna, no nqkude okolo 2 meseca mai, a puk moje i da be6e malko po-malko![]()
okolo 2 meseca i nqkolko dena
dva meseca![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Ами... май около 1 месец.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Stiga wee! Po4uvstvah se kat uli4nica kat vi pro4etoh mneniqta!M4e az na petiq den...
![]()
Oba4e v kraina smetka naistina sum precenila pravilno qvno(ili sum imala kusmet
).6toto se okaza,4e toi naistina e mnogo to4en tip i 6te si ostane edna ot golemite mi i krasivi liubovi.
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
2 месеца и няколко дена
"Целувка за лека нощ"
mi....okolo 5 meseca![]()
e ve4e okolo godina i dva meseca sme zaedno,ma az oshte ne sym mu pusnala,ma sled 2 sedm ima Rd i togava she mu se otdam napylno![]()
Ми тогава си го познавах от доста време...но все пак мина 1 месец и тогава
Някъде около 8-9 месеца ама тогава бях малка и наистина не трябваше да избързвам, за което сега не съжалявам![]()
и аз бях такаПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
:P
f@nt@zi@