.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Боклуцииии:(

Айде сега всеки да си сложи ръката на сърцето и да си признае, хвърля ли си боклуците наулицата???
    Като си хапнеш вафличка, къде захвърляш опаковката? А като пушиш на спирката, къде хвърлчш фаса? Мързи ли те да отидеш до коша вкъщи, и затова си хвърляш кутийките или опаковките през прозореца?А???
    Писна ми да ме гледат като изънземно, когато си гася фаса и го хвърлям в коша или когато се наведа да вдигна от земята накоя хартийка, хвърлена на 10-20 метра от коша за боклук... И ми писна да гледам кочината, в която е превърната градинката пред блока ми... Има ли сродни души?
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    София
    Браво,rosskata! Значи не съм сама на тоя свят!!!!! Аз дори да имам няк`фи боклуци под ръка и да няма кошче на близо, си ги слагам в чантата или ги държа в ръка, докато не намиря кошче!!! Опитвам се да уча и околните така....някои се поддават, други за съжаление НЕ! ...К`фо ще им станеее....иди разбери!
    Някои се оправдават с това,че не само те хвърлят....еми айде всички тогава да хвърляме по тоя повод!!!!!!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    уф и аз се опитвам да не си хвърлям боклуците...
    където не трябва...прибирам си ги в джоба и си ги
    нося докато не намеря кошче..
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    az si pribiram iz djobovete vsi4ko i taka vinagi leviq mi job e s bokluci ama pri parvoto vidqno ko64e izhvurlqm vsi4ko i mi olekva a otnosno za nqkoi hora,koito ne se zamislqt...ZAMISLETE SE!PRAVITE GO ZA SEBE SI,A NE ZA NQKOI DRUG

Голям фен
    dam..na men daje mi se smeqt kogato sled nqkogo go digna bokluka...super selsko e da qdesh neshto i sled tova tochno pred sebe si da go hvurlish kato posledniq selqnin i da si produljish..che nqkoi dori go pravqt zashtoto go smqtat za povod za gordost... nie si imame den za pochistvane v godinata ..to mai povecheto gradove sushto imat de.trugvame po celi uchilishta razpedelqme si koi kude shte chisti i nqkolko chasa s chuvali i rukavici subirame kakvo li ne...no tova naistina mi pomogna pone lichno moite bokluci da si gi hvurlqm kudeto trqbva..no..ne znam shtom i vie ste go zabelqzali qvno naistina e ujasno

Аз търся кошче за боклук...или си ги пъхам по джобовете боклуците!!

Аз пък умната
    ги давам на някой приятелка
    тя да иде до кошчето да
    го хвърли че съм си мързелче
    пък иначе хварлям......
    От сега на татък ще си ги хвърлям
    Обещавам

Голям фен
    Град
    sofia
    rosskata, определено в това отношение сме сродни души Не си единствена.
    Много се дразня, когато видя хора, които са само на метър от кошчето и ги мързи да си хвърлят боклука в него- толкова ли е трудно да се помръднеш или пък може би се правят на по-важни - не ми е ясно, но каквото и да е мисля, че е глупаво и гадно.
    Затова аз в 99% от случайте си хвърлям боклуците, където трябва. Ако се налага ги прибирам някъде или ги държа в мен, докато видя кошче. Случвало ми се е и да взимам някакви опаковки и хартийки от мои приятели, знаейки, че те иначе просто биха ги пуснали на земята
    А после защо всички се оплакват, че България била мръсна
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ммм зависи от боклука. 97% от нещата които ям на улицата са бързи храни. Джобове, дюнери, пица на парче и има кошче да ги хвърля после хартиите ли там кот е щот ги ям на място. Рядко ми се е случвало да ям вафла на улицата, но когато се е случвало опаковката я държа за някой кошче. Ако не виждам такова в близките 3 пресечки, го скатавам в някой ъгъл или тераса от 1 петаж .
    Не пуша.

Супер фен
    Град
    sofia
    mi ponqkoga si hvurlqm fasovete, no gledam da ne go pravq, ina4e po ulizite ne qm, i nqma kvo da hvurlqm

BOKLUKA
    Guest

SVINQTAAAA

az puk si mqtam boklucite navsqkade i se staraq da ne zabravq da hvurlq bokluka na ulitzata MLAAAAAAAAAHAAAAAAAA iskaaaaaaam vsi4ki da praviqt kato mene mno'o qkooo!!!
    DA JIVEQT PRASETATA-----mama me e u4ila(ne prozvu4a mnogo skromno a )

Голям фен
    не мога с ръка на сърцето да ти кажа каквото и да е. от хората съм, които наистина адски много се дразнят на такива простащини и прояви на селяния - да си хвърлиш боклуците на улицата или каквото и да е, колкото и да е малко то. но е имало моменти, когато и аз съм го правила. и ще ви кажа защо - защото джобовете ми са били пълни с разни джунджурии, а около мен и наблизо е нямало никакво кошче за боклук! Кажете ми, нормално ли е в градинка или на оживено място да няма нито !едно! кошче?!
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Аз си ги хвърлям в кошчетата и съм много горда затова. :P От както съм дошла в Щвейцария се научих, защото видях разликата м/у една чиста държава и една пълна с боклуци.Повярвайте само като се прибера в БГ и като погледна от прозореца на колата-още в София ми се свива сърцето само като видя навсякъде хартийки и цели боклучища ми се свива сърцето,(какво да кажа пък за тези, които от колите хвърлят) като знам, че и България може да е така чиста.Може-би тук е така, защото има закони и от тази година и за хвърлен фас чак те глобяват, ама и полицаите си вършат работата ама пък и на две крачки има кошчета, които не са отраднати от някой "мангал" или пък някой друг за желязо.........Незнам какво да ви кажа освен
    Пазете България чиста

Фен
    Град
    na krilete na lubovta
    Mi az si gi izxvarlqm v ko64etata ama se e slu4valo da xvarlqm nqkoi dryg bokluk ama rqdko no ako ima6e pove4e hora koito da mislqt za tova nqma6e da sme na takova dereje.Tolkova e hubavo da e 4isto no prosto e nevajmojno

Taka...kogato bokluka e golqm vinagi go hvarlqm vav ko6a, no kogato e opakovka ot davka ili avtobusen bilet ot vreme na vreme gi hvarlqm po ulicata Zavisi ot bokluka, mnogo rqdko hvarlqm na ulicata, predi vse tova mi be6e ko64eto, no pomadrqh...Ina4e fasovete i men me draznqt, ne pu6a i tova o6te pove4e me naduhva da se draznq ot tqh Pazete Bulgariq, domut ni
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    po princip sum si kulturnichka i tuka ima dosta kosh4eta i ne jrvurlqm ili v ranicata si gi butam kvoto imam da hvurlq...ama dneska furlih edno malko boklu4e ot dufka na zemqta daje me e sram da go zaqvq..mislq che e gadno i trqbva vseki da...a be da si gi hvurlq kudeto trqbva. az sum si pulnila djobovete s bokluci shtoto nqma kosh4e ama po dobre tva otkolkoto da furlqsh kudeto ti pade..i s cigarite...male ujas ne mi se govori na taq tema
    MRAZQ HVARLENI DUFKI shtoto kato ne gi vijdam VINAGI gi natupvam i da ne vi opisvam kolko e priqtno ! PLS koito go prai da spre shtoto
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми аз съм me4eto_ (бях) и да кажа че от скоро съм в една природозащитна орданизация "Зелени Балкани" и не си хвурлям боклука на улицата..а тези кои пушат си събират фасовете в джобовете. Пък да кажа, че една голяма част сме скинари и да не чувам че ние правим мизерия, щото точно ние се "грижим" да я няма.

Град
    Стара Загорка
    Еми аз съм me4eto_ (бях) и да кажа че от скоро съм в една природозащитна орданизация "Зелени Балкани" и не си хвурлям боклука на улицата..а тези кои пушат си събират фасовете в джобовете. Пък да кажа, че една голяма част сме скинари и да не чувам че ние правим мизерия, щото точно ние се "грижим" да я няма.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ами....са аз не съм от хората които лъжат за да си напраят по добре впечатление околните за мене.. с ръка на сърцето казвам че винаги се старав да си слагам боклучката от снакса в джоба или т.н....за тва джобовете ми са пълни..щото забраям да изхвърлям....ма в това няма нищо лошо аз не пуша...но мн се дразня като някой си изхвърля фаса пред мене и го стъпче...даже вчера виках на майка ми...
    и аз съм се навеждала да хвърлям чужди боклуци в кошчето..даже веднъж в тролея...някой си бепе фърлил една опаковка от хартия на стъпалата...и аз се наведох ,зех я..и като излязох така ме гледаха хората аз не разбрах кво лошо има да хвърлиш чужд боклук в някоя кофа..

..But why?...

Град
    Стара Загорка
    Аз в града не съм събирал боклуците на хората, ама като се катерим със ските го правим винаги, дори е малко рисковано, защото понякога (часто) са в замръзнали реки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си