- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- jivotni
koi ima jivotni i kvi ?
az imam 2 ku4eta
Luda (mujko)
Indio (mujko)
лелелелелле колко са сладкии...аз съм имала много животни..но са съм без никакво(( иначе мн ги обичам..имала съм хамстери......кучета(немски овчарки..) котки..и т.н..и последно имах рибки..ма умряха
![]()
![]()
..But why?...
imam samo4e go durja na vilata - pit bul4e - trepa4 e ....edni ciganin beshe vlqzal v dvor ky4eto go sbara i go ostavih da i "poigrae' s negomamicata my eba ciganska
a i dve kostenyrki
: AMG Corporation
::
Ми имам си една булонка (дет' се мисли за немска овчаркаи скоро чакам да ми донесат едно сладичко котенце( мннноооооогооооо обичам котките
).Но за котето не е сигурно.. смисъл не зависи само от мен, а от родителското тяло
![]()
I`m no angel, but please don`t thing that I wont try and try,
I`m no angel, but does that mean that I can`t live my life?
I`m no angel, but please don`t tnink that I can`t cry,
I`m no angel,but does that mean that I wont fly?..
mi az imam kotence.i ribka(ama kva kombinaciq samo)
Любовта е най-висшата степен на омразата
Imam maskiran rozow zaek...ama se prai na kotka...
Ми в момента нямам ама много искам шар-пейче
ей такова от кафевите
Az imax kotka do predi 1-2 sedmisi no se naloji vremenno da q maxna.
AxAHxHAXHahhxhAxhhXHXHAHXhaxhAHXhAXha сорка..избива ме на хилеж кату чуя заек...се пак съм осми клас..Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
..But why?...
imam moskovska stajavaq /smeska m/u sambernar i nemska ov4arka/
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
imala sym kucheta, ribi, papgali, kakvo li ne...ama sichki umrqha![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Аз пък имаХ един супер-дупер сладък кокер-шпаньол. Беше чисто черен на цвят и понеже го хранехме с доста богати и добре сварени телешки кокали беше станал направо царска порода. Не, нямам предвид, че е бил дебел. Напротив - беше доста атлетичен. Като беше бебе съм изкупувала сумати таблетки калций , за да не хване рахит. И го хранехме с тез кокалчета и първокласни кучешки храни и общо взето беше станал малко по-голям дори от колкото трябва. Имаше лъскава козина, като косите на тия мадами от рекламите на шампоани. Беше супер бърз и като кучетата в квартала се гонеха ги надбягваше всичките. И много добродушен - всички дечурлига в квартала му се кефеха. Какво стана ли? Ми, баба ми писна, че пускал много косми и много пари за доктори й струвал (много често му се забиваха усилчета по крачетата и в ушичките и трябваше да му ги вадят доктори) и аз като отидох на море или на село, не помня точно, и тя го продаде. Но това куче беше страхотно. Ако някой ще си взима куче...Аз мога да му кажа как да го отгледа![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Josefinne - nishto lichno no baba ti mn gadna be...mn mn gadno sashtestvo e sled sichki neshta napraeni za tova jivotinche i s tolkova lubov otglejdano da go prodade....dano da e bilo na dobri hora...
аз имам немска овчарка,мн е сладичък![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
mi as nqmam![]()
leleiii jivotni ..ta mi e slabost - imala sum kakvoto vi doide na uma ..absolutno vsichko , ama sega imam samo ku4e (old military german dog) na vilata i v kushti si imam zmiq![]()
imam kotence![]()
Mi az imah kote, ku4e, ribki, oba4e s vsi4kite po nqkakav na4in se razdelih i sq vka6ti si imam samo edno 4erno persiisko kote, prosto e varha na sladoleda.![]()
Споделям тъжната ти съдбаПървоначално написано от e4o
![]()
еми на село имам ку4е, а в нас - родители и брат, цяла джунгла![]()
Az imam ku4e- dakel,jenski))
![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Аз имам две рибки ( а преди бяха 2 аквариума ) и хамстер, който ми е от около седмица, но много му си го обичкам :P
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
dope_boy mnogo sa sladi4ki ku4encataami az predi si imah bolonka, no umrq
, posle ribki, no stanaha tvurde mnogo i gi podarih
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!