- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Za6to stava taka..
Bixte li mi kazali za6to stava taka. Zna4i az sam se registriral i sam naprail pri vsqko vlizane da vlizam s registrasiqta si i tva stava nqkolko pati i sled 2-3 vlizaniq pak me pyska kato gost i pak trqbva da xodq i daq vliza6 prez vxod za da me pysne sas registrasiqta mi. Da znaete za6to se poly4ava taka.
Той и на мен така ми става от известно време.Първоначално написано от {sexy_boy}
Тая тема май не й е тука мястото
и мен така ми става..супер мега тъпо е..и ме нерви
![]()
..But why?...
според мен няма да е зле ако някой обясни защо е такаПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
мии ако можех щях да ви помогна,ам нз ква е причината.на мен не ми се е случвало...поне засега деПървоначално написано от P1ra71nQ
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Moje bi kat triete History-to rekaleno chesto - ot tova stava....ili kat antivirusnata vi vi trie cookies i za tva vi stava taka...
ami i az imam sy6toto problem4e!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
I az...![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!