.

Виж резултатите на анкетата: бихте ли дарили органи?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

25 80,65%
  • не

6 19,35%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Незнам преди бях твърдо "ЗА", ама отскоро не съм сигурен ама сигурно ще го направя...а вие изразили ли сте вече решението си... там на здравната си книжка

Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    аз съм за даряването на органи след смъртта. Така или ина4е на6ия живот е свър6ил - защо не помогнем на някой друг да продължи своя? Пък и така 4аст от мен ще е още жива, ще има хора или поне този 4овек, който ще ме помни с добро. Било противоцърковно, нз какво, но все пак става въпрос за 4ове6ки живот, за хора свързани с него, за мн умиращи ме4ти, които можем да възродим, да дадем надежда на близките му хора, на самия 4овек. Нека бъдем щастливи или поне тези, които могат!
    az sam na apsoliutno sashtoto mnenie taka ili inache az veche nqma da jiveq zashto da ne pomogna na nqkoi drug..?tvardo ZA

Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Понякога човек си мисли че знае как би постъпил в една или друга ситуация,но когато трябва да вземе едно решение в реалния живот то не е толкова лесно... ...Все пак си мисля че до колкото мога да тръддя че се познавам бих дарила органите си..Защото когато мен вече така или иначе няма да ме има защо поне част от мен не продължи да съществува,пък било и то чрез друг човек?Защо когато за мен вече няма надежда да не подаря лъч щастие на някой за когото все още има бъдеще...?Да!Спокойно мога да кажа че бих дарила органитъе си..мисля...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен
    iskam sled smartta si da organite mi da badat dareni na niakoi!!!
    mislia,4e tova e ne6to mnogo hubavo!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    Цитирай Първоначално написано от monka
    iskam sled smartta si da organite mi da badat dareni na niakoi!!!
    mislia,4e tova e ne6to mnogo hubavo!
    emi da za6to puk ne..

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Еми да бих ги дарила .. защо пък да не .. и без тва повече няма да са ми нужни

Голям фен
    Град
    v snimka
    ami moia priatelka (jiveeshe na gorniq etaj i bqhme nerzdelni) po4ina predi tri godini zashtoto ne se nemiri donor ........ i sega izpitvam kak da kaja ... ironiq moje bi ..kogato vsichki obeshtavat kak shte darqt organi ...a posle posle sqkash ne stava duma za tqh
    az nqma da kaja che shte darq organ ....nqma da go kaja zashtoto ne moga da obeshtaq i da sum sigurno che shte izpulnq obeshtanieto ...no moga da obeshtaq 4e shte se opitam ako se naloji da poiskam da darq organ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си