- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за даряването на органи
Незнам преди бях твърдо "ЗА", ама отскоро не съм сигуренама сигурно ще го направя...а вие изразили ли сте вече решението си... там на здравната си книжка
az sam na apsoliutno sashtoto mnenie taka ili inache az veche nqma da jiveq zashto da ne pomogna na nqkoi drug..?tvardo ZAПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Понякога човек си мисли че знае как би постъпил в една или друга ситуация,но когато трябва да вземе едно решение в реалния живот то не е толкова лесно......Все пак си мисля че до колкото мога да тръддя че се познавам бих дарила органите си..Защото когато мен вече така или иначе няма да ме има защо поне част от мен не продължи да съществува,пък било и то чрез друг човек?Защо когато за мен вече няма надежда да не подаря лъч щастие на някой за когото все още има бъдеще...?Да!Спокойно мога да кажа че бих дарила органитъе си..мисля...
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
iskam sled smartta si da organite mi da badat dareni na niakoi!!!
mislia,4e tova e ne6to mnogo hubavo!
No MaN, No CrY!!!
\m/
emi da za6to puk ne..Първоначално написано от monka
![]()
ami moia priatelka (jiveeshe na gorniq etaj i bqhme nerzdelni) po4ina predi tri godini zashtoto ne se nemiri donor........ i sega izpitvam kak da kaja ... ironiq moje bi ..kogato vsichki obeshtavat kak shte darqt organi ...a posle posle sqkash ne stava duma za tqh
![]()
az nqma da kaja che shte darq organ ....nqma da go kaja zashtoto ne moga da obeshtaq i da sum sigurno che shte izpulnq obeshtanieto ...no moga da obeshtaq 4e shte se opitam ako se naloji da poiskam da darq organ![]()