- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- gergana...beckham??????
kakvi sa teq gluposti 4e gergana 6tqla da se sre6ta s david bechkam?????vqrno li e i kak stoqt to4no ne6tata?!
da vqrno e! A Kondio 6te se sre6ta s Britney Spears (6te pravqt duet)
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
koq e taq gergana
ne be verno e , nali znaete 4e bechkam e bil hvanat 4e e hodil mnogo po prostitutki i sega mai 6te hodi pri prostitutka
кой ти го каза тва нещоПървоначално написано от Ralka
![]()
![]()
не варвай на всичко,което ти кажат
![]()
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Mалко поправка тя е долна курва и няма да я ебе нея много е долна(мангалка)Първоначално написано от e da
ami v vesnicite a i po planeta sa go kazali!nali brat4ed i se poznaval li4no s nego i becks kazal 4e iska da se sre6ne s neq i mn q haresal!iskal avtograf i snimka!![]()
mi na men ne mi se vqrva, puk i ne sum 4ula takova ne6to, a v su6nost kvo ti puka ako se vidqt![]()
![]()
Аз честно казано такова нещо не съм чула...![]()
![]()
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Първоначално написано от Maverick
da be!!!!!!tva vtoroto ne moje da e vqrno
a tva za gergana i beckam i az ne sum 4ula takova ne6to
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ralka очевидно е попрекалила с четенето на вестник ШОК ...Първоначално написано от amy lee
Уважавайте езика си ... Пишете на Кирилица ... Българи сте все пак.
Ami tova sa pulni gluposti,prosto v edno interview Geri izkaza svoeto vazhi6tenie na Beckam i go obqvi kato idealniat muj i moga da vi akja,4e Gergana ne e nikakva ku*va,tova,4e vie ne haresvate pop-folka si e va6a rabota,no da obijdate pevicite,4 ete kakvo sa vinovni,az su6to ne sam mnoo""keen on metal"",ama da kazvam,4e metalite sa mazni i gnusni kreteni-ne!Da,tova naistina e forum i vseki ma pravo da izkazva mnenieto si,no molq vi-badete delikatni!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Naivnost...
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
boje boje! koga taq peva4ica malka [...] se sre6ne s nego az sam Kristina Agilera be!![]()
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от Alli
nqmam ni6to protiv pop folka , nito silikona , nito v grima v promi6leni koli4estva , nito polovinata i izkustvena kosa ,
nito tova 4e e zaebala polovinata si nai dobri priqteli sled kato e stanala pevica .....abe ob6to veto ne bie na kurva ...ne nika
....abe kurva ne ma ku4ka da
Ха-ха-ха!Първоначално написано от Maverick
![]()
Взе ми думите от устата!![]()
Пишеше във вестника, че Гергана страшно много го харесвала и скоро щяла да ходи на негов мач, където чрез някакъв друг човек щяла да се запознае с него, да се снимат и т.н.![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
OooooOOO neznam i ne me interesuva de :P
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI