- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ima li condomi za jeni???
Haha ima li kondomi za jeni 6toto sum 4uval no nito znam kakvo predstvalqvat...? ako nqkoi ima info.... sus zdrave
10xПървоначално написано от Murderdoll
Дам, казва се диафрагма, но първия път поне трябва да ти го постави гинеколог, и после можеш да се научиш и ти... Ама трябва да си супер педантична, трябва да пазиш диафрагмата много чиста.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
dosta gadno izglejda...mai drygite sa po-dobri
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
diafragma e drugo .... innache imA jenski prezervativi ama mai nikoi ne gi polzva pone az neznam nqkoi izobshto da go polzva a i sa dosta po neodobni takache tva e nema kvo da go mudrim poveche ..Първоначално написано от baby947
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
има бе ама в България не се произвеждат и не се продават. щото са по скъпи и по трудни за употреба .
estestveno 4e ima...kvo li ne sa izmislili horata. Mi na4i kazva se porcio. Mn e vajno 4e tova ti go postavq samo ginekolog. Toi ne e kato standartnite /mujki/ prezervativi, ne e nujno da se postavq i slavq. Moje da si s nego prez celiq zukil. Ama pak trqbva go maha ginekolog.....abe q si izpozvai standartnite!!!6tot s tui moje da se dovlekat i problemi. Ponqkoga porcioto se zasmukva v tukanta i moje da se stigne do pritiskane.Poradi natrupvane na sekreti na tezi mesta ima opasnost ot vuzpaleniq na matkata i qiceprovodite. \/
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Презерватив за жени и диафрагма са принципно различни неща. Презерватива предпазва от забременявание и полово предавани инфекции, а диафрагмата предпазва само от забременяване.
В България е трудно да се намерят презервативи за жени, по-скъпи са, трудно се поставят и секса с тях е доста проблемен.
da imaama ne sikam da si slagam ahah
спирала![]()