- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лепенки против забременяване!!!
Нов начин за контрацепция!!! Ако някой случайно е пробвал нека напише мнението си!
http://www.fema-bg.com/index.php?m=1027[/b]
awe da 6e si lepim nekvi lepenki bra4e qqq fuck off s prezervativ i tfa e![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
AXAxaxaxa milo po poleka we moje i da vurshat rabotaПървоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mi izglejdat nikak nadejdni ...![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
bebito0o написа:
awe da 6e si lepim nekvi lepenki bra4e qqq fuck off s prezervativ i tfa e
AXAxaxaxa milo po poleka we moje i da vurshat rabota
~nema da si lepa nikvi lepenki~![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
![]()
Сигурна съм,че не действат!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Е хората измислят какво ли не..Може и да има ефект от тези лепенки,нооо презерватива си е класика.
Лично аз не бих се доверила на тия лепенки
![]()
ebah gi v lepenkite .. prezarvativa rulz!ako ne prigotvash si postinora i tolkos
![]()
ebah gi v lepenkite .. prezarvativa rulz! ako ne prigotvash si postinora i tolkos Laughing \/ \
/ \
/ \
/
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Интересно, ако го усъвършенстват и цената е добра, мисля, че ще стане най-използваният метод.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
и на мен не ми изглеждат много надеждни...![]()
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
действат ,но и те си имат тънкости,не трябва да се свалят някакъв период и бла бла бла,ако не сте достатъчно напред във връзката-презерватив,аз лично съм на хапчета...![]()
![]()
![]()
а,да,имат си странични ефекти,действат защото са на принципа на никотиновата ...
iskash li da gi probvame ?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Божеее![]()
/rossa./
Първоначално написано от A_JoLiE
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
ем то не се сещат първо потърсят за подобни теми..Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
по темата: хич не ми се вярва...по-добре да си зимаш хапчета![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
То това е работа на модераторите да зтриват съществуващи теми.Първоначално написано от PoLiToOo
4увала съм, 4е тези лепенки са на принципа на противоза4атъ4ните, само дето не се сменят всеки ден, ами веднъж седми4но май беше.
Ина4е и те са като хап4етата - с хормони, които оба4е се усвояват от организма 4рез кожата, но вършат абсолютно същата работа.
Не знам, на мен ми се виждат сигурни и бих ги опитала, ако някой ден успея да се навия да използвам каквото и да било на хормонална основа![]()
![]()
Робинята на Quench
Напротив, тези лепенки са същите като противозачатъчните. Абсолютно същите хормони, които обаче се абсорбират от кожата. Просто лепиш и забравяш за 1 седмица, а хапчето се пие всеки ден в точно определен час.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Аз лично бих си взела, но не зная дали регулират цикъла като противозачатъчните. Единствено по-високата цена е спира.
А този метод на контрацепция е доста по-сигурен от презерватива.
saglasna sam.. ako sa na po-dostapni ceni mislq 4e 6te se izpolzvat mnogoПървоначално написано от krem4et0
Love you Kris !!!
lepenki da be........prezervativ i tolkova..........
Ок! А кво, няма да се къпеш ли? Няма ли да се разлепят?Първоначално написано от krem4et0
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com