da ve,ako ti iska6 da go napravim ela ot ruse 6tom si tolkova navitaПървоначално написано от e_l_i_z_a
i da sta4kuvame i da ne sta4kuvame ve4e nqma da gi vurnat, vse pak sa izleznali ot ku6tata i nqmat pravo da se vurnat otnovo![]()
prava siПървоначално написано от e4o
![]()
![]()
ei kade sa ti pingvinite,ama i tva sa6to e mnogo iako
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
Za kakvo stava vapros?! kajete i na po malko prosvetenite![]()
za sujalenie e takaПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Bixte li mi kazali zakakvo gi izgonixa 4e ne sam v 4as s ne6tataПървоначално написано от Murderdoll
Pingvdite kolkoto mojete- na 5000-10000
Бе, не разбирам каква е тая мания по Биг Брадър. Според мен това шоу не е чак толкова интересно, колкото го мислите. В началото пък особено беше съвсем тупо! Сега като излезна Найден и вече няма да има секс със Зара ще затъпее още повече. Според мен не е измислено както трябва. Тия вътре трябва да имат някакъв стимул, да се правят на интересни. Някакво предизвикателство, пък то...Като сценаристите видяха, че нещо им излиза от контрола и го махнаха...Тва е то щото те искат да контролират хората. За тва са ги избрали и типажи и няма да им позволят , да проявяват характер. То, това е интересното в крайна сметка![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
уеуе и ся как ше живеем без тях А?! а?! А?! ...бе я си цензура цензура...кви са тея хиляда теми са тва тъпо предаване..не сички се интересуват от него фееееее
![]()
..But why?...
Ами DeaTHroW-ReC_F като не се интересуваш от това предаване не чети темите за него!!! Има много хора които се интересуват от него след като ти не си сред тези хора просто не си давай мнението !!!![]()
I spored men edva li shte pomogne.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
а искаш ли да не ми се нервиш така?!......аа?! и аз моа да напрая хиляда теми или за рапа ....щи е приятно ли?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
..But why?...
mi mahnah gi vse pak mersi za noviq avatarПървоначално написано от Eliiiiii-sexito
![]()