- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 4RD Jamalska
4. R. D. i ot mene, si4ko nai gotino ti pojelavam, vupreki 4e mnogo dobre ne te poznavam!
![]()
ЧРДМного щастие и любов
![]()
4estit rojden den i ot mene!!!!!!!!!vsi4ko nai qko.i da znae6-SUPER SI!
Любовта е най-висшата степен на омразата
ЧеститоооПожелавам ти много-много-много-много-много щастие на този свят!
И винаги да ни радваш в този форум!
Животът е прекрасен
Ne te poznavam ,no 4.r.d. mnogo zdrave,6tastie,kusmet i qki momenti v jivota![]()
Ne te poznavam ,no 4.r.d. mnogo zdrave,6tastie,kusmet i qki momenti v jivota![]()
Честито и от мен.Много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най-......![]()
Jamalska не е ли родена на 6-ти?![]()
Е може и аз да съм се объркала нещо!
Честит рожден ден и от мен - много здраве,щастие,любов и всичко,каквото си пожелаеш да ти се сбъдне!!! )) :P
pozdravi i edna golqma 4estitka i ot men, super da si iskara6:P
![]()
5 Dec 1989Първоначално написано от little_black_dress
ei surer,4rd vsi4ko nai-hubavo i samo usmivki,6estici,petivi i mnogo mnogo lubov i kasmet![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
4RD I SICHKO NAI HUBAVO!![]()
ми и аз не те познавам,ам нищочестито и от мен!желая ти всичко най-хубаво,мн мн мн любов,щастие,късмет,успехи в живота,нека усмивката да не слиза от лицето ти иии въобще всички твои желания да са мои пожелания
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Честит рожден ден и от мен. Желая ти много щастие и любов, защото без тях не може. Не се променяй заради другите, не страдай заради тях, но се радвай заедно с тях. Дано всичките хубави неща, които ти пожелават се сбъднат !
И да си прекараш много хубаво днес, а пък посла да разказваш![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
I ot mene! Vsichko nai ama nai-hubavko. Da si ostanesh vse takova sladinko, gotinko i tolkos kefeshtoDaje oshte po da stanesh
Priqteno izkarvane!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
айдееееееееееее що не съм канена на купонааа) ахаха...
ся сериозно...
4рд мацка..ти си супер печена..много си готина..остани си такава...здраве щастие късмет..мъсмет..бе сичку най яко и сички най яки момчета да са ти в краката..(е и да не си егоистка относно второто)
![]()
..But why?...
ЧРД
: AMG Corporation
::
4RD! si4ko nai hubabvo da ti se sbydne! i neka vsi4ki tfoi me4ti se sbydnat! :P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
[/b]4RD i ot men i mn 6tastie i uspehi
Ohoooo..4RD i ot men!mnogo zdrave,6tastie,lubov i mnogo usmivki!Sbadnati me4ti iiiiii super qko iskarvane na praznika!![]()
"Да oбичаш е да изпитваш удоволствие от щастието на oбичания човек!":КuP4eB OБИЧАМ TE!!!
Леле, а дори още няма 5ти...Е, все пак и от мен честити рожден ден![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ч.Р.Д нека цялото щастие на Земята ти се изсипе на главата ! :P Бъди Себе Си :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.