- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ned si kaza gsm-a???
Hora gledahte li po ntv dnes kum 3:30 daje po-rano davaha Ned i Gro!Interviura gi Krumov ili Krum jurnalista ne se se6tam kak to4no se kazva6e!!!I tam edin se obadi i popita za gsm-a na Naiden i toi go kaza ,no nemojah da go zapi6a![]()
PLS Ako nqkoi mi go kaje naistina 6te go priznaq za mnogo dobur 4ovek i izcqlo 6te sum mu blagodarna!!!!Pls tozi koito go znae mnogo molq da mi pi6e li4no suob6tenie ......
Ako ne go znae i mi napi6e nqkav drug 6te razbera, 6toto purvite i poslednite cifri gi znam!!!!
MERSI MNOGO PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
za galost ne samo go gledalaПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
neviarvam 4e niakoi mege da ti kage![]()
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
verno?! podqvolite pak sam go ispusnala...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
mi vij v programata koga e povtorenieto na predavaneto, gledai go i 6te vidi6 tel, ili puk zvunni v nova tv i gi pitai za telefona mu![]()
![]()
i az go gledax i daje go zapisax telefona ama naistina kfo ot tova 4e go imame....koi 6e tragne da mu zvani![]()
nai mnogo da mu pisne i da si smeni nomera![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
Аз гледах ,че си го каза на Зара,но не можах да го видя целия!
Бездомна любов
haahahahah izklu4il si e tel. miliq))))))))))
xaxaxa ! i az na negovo mqsto bix si go iskliu4ila!)
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Az daje to4no taka si bqh zapisala nomera ama v edna cifra ne bqh sigurnaAmi toi edva li 6te si smeni kartata,posle nqma da moje da se svurje sus Zara
))))))))))
Грешка- не го изключи, счупи го в земята, за 10 мин. получи 85 SMS-a...От яд го удари в земята...прав е...а иначе е добър човек, пие бира, кефи се на живота...ся е много ядосан, баща му доста му е викал за простотиите, аз до преди 2 часа бях в София и го видях за 10-15 минути...много интервюта-много нещо
Първоначално написано от jujeto
А ти познаваш ли го? От къде?
Що за човек е в действителност? Много ми е любопитно доколко хората в ББ са естествени и истински, какви са в действителност![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
e kaji go deПървоначално написано от tedi{P}{P}{P}
![]()
spodeli![]()
Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!
SIGURNA LI SI.OH DANO DA E TOZIПървоначално написано от Murderdoll
Abe hora kato ste mu tolko golemi fenove 6to ne go spasihte s po 1 sms!?
леле мърдърдол ся ще боготворят....ае лудите фенки яку ли се кефите![]()
![]()
..But why?...
ше му са обясняват в любофффффффффффффПървоначално написано от Murderdoll
![]()
..But why?...
Ae kak 6te si go razbil v zemqta toq e lud)))))Nali iska6e fenki toi daje ne e i predpolagal 4e 6te mu pi6e cqla bg
)))))))
Jujeto bazika6 li se 4e go poznava6 ili.................?????Kaji ne6to za nego togava....v momenta qdosan li e 4e si trugna?
emi te nali go kazaxa 0888723361
ama toi naistina 6e go izklu4i...
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
NAIDEN E NOMER 1 ....moji da mu zv1na
![]()
Ni sa IbaaI s baI_bRaDyR!!!
6totu da ne vi sedne na licata!![]()
Life is so much simpler when you tell the truth.