- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помогнете
приятелката ми вчера ми каза че ми е малка оная работа, направо съм разбит..... Какво да направя за да компенсирам нещата
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
mi ti ne se zduhvai, moje bi na maitap taka ti go e kazala, i as moq nqkoi put taka sum go buzgala, ama ina4e si mu e super. A puk i nz na kolko si, sigurno o6te 6te ti raste![]()
Ami zemi malko se poobrajnqvai v ka6ti kato mastorbira6 moje i tva da ti pomogne makar 4e se samnqvam.
не знам може би на нея са и отслабнали мускулите на вагината, щот все пак си го мерих днес сутринта и беше 18см
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!
Ba tq ta e iurkala, ama kaji vse pak na kolko si godini?
razkarai q ako te obi4a nqma da ti gleda goleminata na kyra
: AMG Corporation
::
Не сетревожи бейби няма стра6но може да се е по6егувала. Колко сантиметра ти е? На моя приятел му е 19 тои е на 13 години но ако мисли6 4е ти е малка и го завти отзад и 6те разбере колко ти е малак.
Абе покажи и че размера няма значение. Любовни игрички ала-бала. Пак и при самия секс.. не трябва да се отчайваш. Както в доста теми са казали преди мен вагината е дълбока 7 до 8-9 см. Така, че сам си прави изводитеАйде късмет.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
на 18-19 годишните им е 20 смПървоначално написано от Sexy_{F}
ти къв го изкарваш тоя пубертет дето допреди година пишонката не му е ставала![]()
ти нещо не си в час май май.. бил му 19 см я стига бе ,сигурно още не му става пишката..Първоначално написано от Sexy_{F}
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
да не ти пукаПървоначално написано от DYRACK
следващия път ако ти го каже пак кажи й че са и малки циците и ще млъкне 100%![]()
\Първоначално написано от `Silvester`
/ хаха да тва ще свърше работа об аче сигурно се е базика спох
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Хаха...да кажи й наистина за нещо коеото не й е перфектно
Инъче к'во ти пука, особена ако все още се качва на твоя. НАли пак е с теб, другото едно на ръка. Малка, ама като знаеш как да я въртиш![]()
шшшшшшшшшш обарка обарка те щото 9вятката и 0лата са една до друга и тя за тваПървоначално написано от VortexSuperV
![]()
offf pich ti ako vqrvaqsh na sqko neshto det ti kazvat....moi da ti kaja da se furlish pod vlaka...sha go narpaish li...? kat si znaesh che ti e normalen np ne q slushai samo te gavri moje da iska da q lijesh :P ddz ama huq ti e ok nemai griji
Скъсай я от секс. БУКВАЛНО Я СКЪСАЙ!!!Първоначално написано от DYRACK