.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: помогнете

помогнете

приятелката ми вчера ми каза че ми е малка оная работа, направо съм разбит..... Какво да направя за да компенсирам нещата
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi ti ne se zduhvai, moje bi na maitap taka ti go e kazala, i as moq nqkoi put taka sum go buzgala, ama ina4e si mu e super. A puk i nz na kolko si, sigurno o6te 6te ti raste

Ami zemi malko se poobrajnqvai v ka6ti kato mastorbira6 moje i tva da ti pomogne makar 4e se samnqvam.

охххх

не знам може би на нея са и отслабнали мускулите на вагината, щот все пак си го мерих днес сутринта и беше 18см
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Голям фен
    priqtelkata ti opredeleno se e buzikala

Ba tq ta e iurkala, ama kaji vse pak na kolko si godini?

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    razkarai q ako te obi4a nqma da ti gleda goleminata na kyra
    : AMG Corporation ::

Не сетревожи бейби няма стра6но може да се е по6егувала. Колко сантиметра ти е? На моя приятел му е 19 тои е на 13 години но ако мисли6 4е ти е малка и го завти отзад и 6те разбере колко ти е малак.

Фен
    Град
    София-Свищов-Плевен
    Я по-полека.Ти нещо се изхвърли 13 години и 19 см Нещо не се връзва.

Абе покажи и че размера няма значение. Любовни игрички ала-бала. Пак и при самия секс.. не трябва да се отчайваш. Както в доста теми са казали преди мен вагината е дълбока 7 до 8-9 см. Така, че сам си прави изводите Айде късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Sexy_{F}
    Не сетревожи бейби няма стра6но може да се е по6егувала. Колко сантиметра ти е? На моя приятел му е 19 тои е на 13 години но ако мисли6 4е ти е малка и го завти отзад и 6те разбере колко ти е малак.
    на 18-19 годишните им е 20 см
    ти къв го изкарваш тоя пубертет дето допреди година пишонката не му е ставала

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Sexy_{F}
    ти нещо не си в час май май.. бил му 19 см я стига бе ,сигурно още не му става пишката..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен

Re: помогнете

Цитирай Първоначално написано от DYRACK
    приятелката ми вчера ми каза че ми е малка оная работа, направо съм разбит..... Какво да направя за да компенсирам нещата
    да не ти пука
    следващия път ако ти го каже пак кажи й че са и малки циците и ще млъкне 100%

Супер фен
    Град
    до тебе...

Цитирай Първоначално написано от `Silvester`
    да не ти пука
    следващия път ако ти го каже пак кажи й че са и малки циците и ще млъкне 100%
    \/ хаха да тва ще свърше работа об аче сигурно се е базика спох
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Град
    Чикого
    ХаХа Отговора с циците трябва да и затвори устата ... Завинаги
    Да Кажеш на баща си че очичките са ти като на пощалйона !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Хаха...да кажи й наистина за нещо коеото не й е перфектно
    Инъче к'во ти пука, особена ако все още се качва на твоя. НАли пак е с теб, другото едно на ръка. Малка, ама като знаеш как да я въртиш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VortexSuperV
    Я по-полека.Ти нещо се изхвърли 13 години и 19 см Нещо не се връзва.
    шшшшшшшшшш обарка обарка те щото 9вятката и 0лата са една до друга и тя за тва

offf pich ti ako vqrvaqsh na sqko neshto det ti kazvat....moi da ti kaja da se furlish pod vlaka...sha go narpaish li...? kat si znaesh che ti e normalen np ne q slushai samo te gavri moje da iska da q lijesh :P ddz ama huq ti e ok nemai griji

Умнияя
    Guest

Скъсай я от секс. БУКВАЛНО Я СКЪСАЙ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелката ти не струва.Сори,но аз така мисля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си