.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тя ми е много добра приятелка.

zna4i problema e slednia:
    edna moia priatelka si haresva edno mom4e i samo ti4a sled nego,no toi ne i obra6ta vnimanie.toi i e kazal po telefona 4e tia e strahoten 4ovek i e mnogo dobra,no ne mogat da badat ni6to pove4e ot priateli
    tolkova i e gadno,daite mi savet

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

nqma kakvo da se napravi ako opita da napravi ne6to prsoto 6te s evlo6at ne6tata i dori i priqteli nema da sa

Re: -

Цитирай Първоначално написано от СребристоСияние
    nqma kakvo da se napravi ako opita da napravi ne6to prsoto 6te s evlo6at ne6tata i dori i priqteli nema da sa
    ebati gadnoto e niakoi da ti kage taka"neka si ostanem priateli"
    Kakvo ti puka ako govoriat zad garba ti...nali varvi6 pred tiah,neka gledat gaza ti!

E,tva si e nqma kakvo da se napravi,nai dobre da spre momi4eto da ti4a sled nego 6toto 6te po4ne da i stava vse po gadno kato prodylji da q reje oniq
    CARPE DIEM

има начин

винаги има решение ако пробва с много мъже после ще и стане скучно със един и така ще го забрави
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    da spre da mu ti4a po GZ! taka verno samo 6e se vlo6at ne6tata 6ot 6e mu stane dosadno da q gleda na kyde se obyrne!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Да може би той е глупака в ситуацията.Нали знаеш полсе ще плаче ще плаче за нея ама тя да го оставя да изпусне такъв як човек е т'ва значи да си кретен!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами излизай с нея по-често, занимавай я, така че да не мисли сама за този индивид. Говорете си, забавлявайте се. Отидете заедно на дискотека и я поощри да си забие някое момче, което си хареса
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Guest
    no ima i drug problem vsa6tnost tia si ima gadge,no obi4a drygia

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

Mi togava trea da ostane s gajeto i! puk moje d aprobva i taka da se razdeli s gajeto i i da probva s nqkoi izkliu4itelno NOV

Град
    Blagoevgrad
    Аве нека спре да тича по гъза на пича и да обърне малко повече внимание на гаджето си,все пак той е този който я е оценил.....

Само аз ли не схванах за какво ти е съвет.Момчето и е казало ,че иска да са само приятели -това е много по-добре от колкото да и каже не ме интертесъваш изобщо -спри д ами досаждаш и т.н!След като иска да са само приятели нека бъдат .Какво лошо има?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Dreamland Varna
    АХХАХхХАхХАха

Хора темата е от Дек 05, 2004
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на koalka
    Няма какво да се направи в случая, той не споделя чувствата й.След време ще разбере, че не си е заслужавало да й е гадно, не е той единствения.

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Да може би той е глупака в ситуацията.Нали знаеш полсе ще плаче ще плаче за нея ама тя да го оставя да изпусне такъв як човек е т'ва значи да си кретен!
    napalno sam saglasna sled vreme 6te se osaznae \/ \/ \/ nai dobre e da spre da ti4a sled nego

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    АХХАХхХАхХАха

Хора темата е от Дек 05, 2004
    Проблема вече е забравен най-вероятно,а ние си даваме съвети четете бе хора,даите нещо по ново,а не от 2004 год
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си