.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 134

Тема: skinovete

haha mnogo qsno 4e ima be ai nqma da prkeazvam pove4e samo LoKo pLoVdiV
    Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ДА ама скиновете ще оправият държавата. Я кажете като ви е гадно че бият мангалите тогава обичате ли циганите от които ви е страх да се прибирата по-късно Я кажете вие прайте ли боклук по улиците или в планината....а прибирате ли си фасовете в джоба..или направо на улицата, през прозореца и където намерите !?
    Тез момчета не го правят защото обичат страната си

Никой от Вас не е точно запознат. Но е най-лесно да се обвинява

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ДА ама ние Скиновете ще оправим държавата. Я кажете като ви е гадно че бием мангалите тогава обичате ли циганите от които ви е страх да се прибирата по-късно
    След гореспоменатата случка именно скинарите са тези, от които ме е страх. От 12 години живея в квартал пълен с цигани , а единствения случай да бъда нападната беше именно тогава...
    Или пък колко от вас са в някаква природозащитна дейност щото част от скиновете в стз сме там, в "Зелени Балкани" дето е по CITES и с единствен в БГ и най-големия ЦРРРВ (център за рахабилитация и размножаване на редки видове) на Балканския п-ов.
    МНоу хубу... защитавайте животните, а трепете хората...

Я кайете вие прайте ли боклук по улиците или в планината....а прибирате ли си фасовете в джоба..или направо на улицата, през прозореца и където намерите..[/
    По въпроса виж тематами "Боклуциии", в която говоря именно за това. Аз Не ХВЪРЛЯМ нищо по улицата, никога... Но това не ми пречи да не харесвам скиновете... Не виждам кво общо има. Аз нямам нищо против теб заради това, че си скин,но не можешщ да ме убедиш че всички са като теб... Някои скинове членуват в твоята организация... МНого добре... Ама тва не променя нещата.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Za svedenie na tezi koito kazaha 4e sum ciganka-NE sum....iskah da vi popitam kakvo mislite za tezi hora zashtoto bivsheto mi gadje(koito e edin ot nai-dobrite mi priqteli,da ne kaja nai-dobriq) e neshto takova...i poneje az li4no ne poznavam istinski skinove,a spored men toi e edin strahoten 4ovek iskah prosto da znam kakvo mislite za tqh!A ako trqbva da si dam moito mnenie shte kaja 4e nishto ne razbiram...oshte pove4e 4e ne moga da proumeq vqrata im....no tova e suvsem druga istoriq....I vse pak si mislq 4e sa hora kato vsi4ki nas,zashtitavashti edna kauza,koqto za sujalenie v Bg nqma golqmo budeshte....no vseki 4ovek ima pravo na izbor

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Град
    Стара Загорка
    Просто искаме в държавата ни да сме само българи. Те що не си имат държава и да с и стоят там...те само се бият и праят мизерия (не че българите неправят). Защо от ЕС ни дадоха толкова пари да си интегририме "РОМИТЕ", до си ги вземат в техтите дуржави и да си ги интегрират. На някои хора сме им странни, ама нека си мислят каквото искат. И аз преди като чуех "Хитлер" си мислих за някакъв тапанар, ама като ми казаха малко повече за него и идеята му (от къде се поражда) си промених мнението. Щото доста хора незнаят истината за него и причините за масовото избиване на евреи. Ама незнам кой руснак беше, е избил много повече (и не само хората му, а самият той) хора от колкото Хилер. Само дето това не е трябвало да се знае и се е покривало. Незнам ся..имаме си поставени цели и ако се усаществят ще е готини, само дето повечето хора не ни разбират, защото не се интересуват. Който каквото си иска да мисли не мога да го спра, а и не искам, той след време дано разбере за какво става дума.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Левски шампион але але!

Drakaaaa
    Guest
    Ohh ko govorite kat ne razbirate nisho we .ne che az razbiram mnoo ama ot neshto koeto nqma gram ponqtie ne se obajdam we ! A taq Murderoll NSPi4 bil pozior smrudlooooo kvo govorish kat daje ne go pzonavash !!! tc tc ctc tc tc az poznaammm super mnoo skinove i sichkite sa super qkii i pecheni :P !

mi razbirase che sushtestvuvat i lichno az kato pulna otkachalka za kakvato me misliat povecheto tuka shte kaja che skinovete ne sa tolkova loshi kato se zamislia kuv vsichkite hora koito sa sa mnogo gadni....cigani...molia vi pisnalo mie v hoda da niama lampa otvratitelni sa,evreite...blagoslovenia narod gluposti ot klasa i te sa gadni...turcite,te puk sa ni durjali tolkova m nogo vreme po robstvo..e kajete mi s kvo tolkova sa sviasni tia tri naroda

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    To edin friend iskashe da me prai SKINar-4e ... pitam go " huu kato stana skinar kvo sha praq ? "
    i toi mi kaza : " sha ta biqt, sha gi biesh , i sha hodim da piem bira"
    e taka i ne se nau4ih da piq bira za da stana skinar4e :}
    a i ne mislq da stavam.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    mi razbirase che sushtestvuvat i lichno az kato pulna otkachalka za kakvato me misliat povecheto tuka shte kaja che skinovete ne sa tolkova loshi kato se zamislia kuv vsichkite hora koito sa sa mnogo gadni....cigani...molia vi pisnalo mie v hoda da niama lampa otvratitelni sa,evreite...blagoslovenia narod gluposti ot klasa i te sa gadni...turcite,te puk sa ni durjali tolkova m nogo vreme po robstvo..e kajete mi s kvo tolkova sa sviasni tia tri naroda
    Супер си, много ме кефиш...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    To edin friend iskashe da me prai SKINar-4e ... pitam go " huu kato stana skinar kvo sha praq ? "
    i toi mi kaza : " sha ta biqt, sha gi biesh , i sha hodim da piem bira"
    e taka i ne se nau4ih da piq bira za da stana skinar4e :}
    a i ne mislq da stavam.
    Аве тъпак, само с пиене на бира и бий ли стаа сичко ве олигофрен смотан

White power...

Не,аз не съм расистка...Нямам нищо против всички...освен циганите!!!Откакто изнасилиха една моя приятелка...и това ми било БЪЛГАРСКА държава
    !

Е да...ама като си помислиш че някой нечистоплътен мангал те е *** и ти става още по-гадно,нали!

Искам да ми е цисто!(чисто)

Трябва ли някой въобще да изнасилва въобще?!

Не...имаше една реклама с едно бебе дето събираше боклуци и просто се сетих колко е мръсно...абе нензма кво пиша

В даскало са българки,в часно съм!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от NO`SURRENDER
    Скиновете в България са доста и бих казал, че са едни от най-верните на вярванията си .... Лично аз познавам доста, не съм фашист, но националист по може. Мразя турци, цигани, либиици, гърци, иракчани ... Мога да ви уверя, че скиновете са супер точни ..... и ако някой смята, че не съм прав първо да се запознае с 40-50 скина и тогава да ми спори ....
    mnogo si prav..
    т. 2, 9

Повече от фен
    Град
    HELL
    abeee ..
    skinove ima ...
    nqkoi ot tqh sa gotEni hora .....
    pone tezi koito trepqt mangali ...
    ama teq koito trepqt punkari ... nema se razberem s tqh ... ne 4e sym punkarka , ama ima takia det trepqt i metali ... ama si padam nazi ... awe rasistkite skinove na vlast ...

Guest
    Абей дечица!
    Писна ми от вашите глупости във вашия форум! Защо пишете по дяволите като въобще не сте на ясно със скинхед културата.
    Някъде четох, че в България скиновете били много точни. Точни? Това да идете 5 човека и да разбиете бутилка бира в главата на скейтърче е точно ли? Или да идат 10 човека и да пребият един клошар ей така за кеф. Това ли е точно? Защото аз съм го виждал това и честно да ви кажа не е много ТОЧНО.
    И по дяволите не знам кой ви е промил мозъците та смятате, че скиновете в България се борят за нещо по-добро. Какво добро? Да избият циганите и всички чужденци ли? Това ли е добро? Това ли е патриотизъм?
    В България скиновете са като вашето момче Аз Съм Българче. Шибани позьори, дето съм 100% процента сигурен, че не знаят нито какво е Dr. Martens нито Fred Perry, ама са тръгнали да се наричат скинове. Поне ако сте фашисти отделете нужното време да се запознаете със шибаната си идеология, защото в България скиновете дори не знаят за какво се борят.

Аааай поздрав

Oi Polloi - Bash The Fash

Guest
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ,тоя руснак дето казваш че е избил повече хора от Хитлер се казва Сталин и ако незнаеш за тоя знак дето е със сърп и чук,почети малко история и ще разбереш кви хора е гонел Сталин и кви е избивал и ще чакам да пишеш тук..е питай там твоите скинарчета White Power за сърп и чук и за Сталин да видим какво ще напишеш и сподели какво за Хитлер са ти казали...току виж сме го заобичали и ние като теб всички са хора и при всички има добри и лоши!

just...отначало ми дойде на акъла да кажа че си пача,но явно ти се е спало и викам като се наспиш ти сама ще видиш кво си писала и ще се вслушаш в думите на exploitedteen
    а това че вярата им е твърда и неможе да се промени не е така..защото живота променя човека.

[quote]KGW
    IF THE KIDS ARE UNITED - THEY WILL NEVER BE DIVIDED
    PUNKS AND SKINS UNITED !
    Съединението прави силата

NO`SURRENDER
    познаваш ли Сезо или Чаго? само че те не са от Асеновград,а от Пазарджик и все пак ти е близо

Град
    on the island of the sun
    [quote="Анонимко"]Аз съм БЪЛГАРЧЕ,тоя руснак дето казваш че е избил повече хора от Хитлер се казва Сталин и ако незнаеш за тоя знак дето е със сърп и чук,почети малко история и ще разбереш кви хора е гонел Сталин и кви е избивал и ще чакам да пишеш тук..е питай там твоите скинарчета White Power за сърп и чук и за Сталин да видим какво ще напишеш и сподели какво за Хитлер са ти казали...току виж сме го заобичали и ние като теб всички са хора и при всички има добри и лоши!

just...отначало ми дойде на акъла да кажа че си пача,но явно ти се е спало и викам като се наспиш ти сама ще видиш кво си писала и ще се вслушаш в думите на exploitedteen
    а това че вярата им е твърда и неможе да се промени не е така..защото живота променя човека.

KGW написа:
    "IF THE KIDS ARE UNITED - THEY WILL NEVER BE DIVIDED
    PUNKS AND SKINS UNITED !"
    Съединението прави силата

NO`SURRENDER
    познаваш ли Сезо или Чаго? само че те не са от Асеновград,а от Пазарджик и все пак ти е близо
    е тва аз бях ако има някакви въпроси или отговори забравих да влезна...
    Beat The Bastards!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    abeee ..
    skinove ima ...
    nqkoi ot tqh sa gotEni hora .....
    pone tezi koito trepqt mangali ...
    ama teq koito trepqt punkari ... nema se razberem s tqh ... ne 4e sym punkarka , ama ima takia det trepqt i metali ... ama si padam nazi ... awe rasistkite skinove na vlast ...
    значи ем си nazi ем мразиш скиновете дето бият пънкове???
    Чакай те пънковете не бяха ли номер 1 врагове на наци скиновете, точно заради това, че пънковете са анархисти, а bonehead-овете - нацисти?

Ти си баси тъпата. Въобще не си наясно, ама седиш и говориш. Отиди и се застреляй някъде.

Че ги трепем!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си