.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134

Тема: skinovete

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    abeee ..
    skinove ima ...
    nqkoi ot tqh sa gotEni hora .....
    pone tezi koito trepqt mangali ...
    ama teq koito trepqt punkari ... nema se razberem s tqh ... ne 4e sym punkarka , ama ima takia det trepqt i metali ... ama si padam nazi ... awe rasistkite skinove na vlast ...
    4uk-4uk ... kote ti BLONDINKA LI SI ?
    zna4i Nazi-tata voiuvat ... abre sreshtu vsi4ki ... daje sreshtu Skin-ove ... koeto e meko kazano - glupavo.
    Drugo spored men ... typo e SkinHead's & Punx da voiuvat shtoto te sa proizlezli ot edno i sashto samoche kadeto ednite sa Anarhisti a drugite -ne ... !
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Мразя ги тия лешпери силни са когато са 10 на един иначе като са сами си траикат нали го имам един от моя вход такъв "скин" много луд бил ама го еба*а зад блока(в буквалният смисъл).Имат некфа измислена идеология такава супер глупава "Аз съм расист и не съм делтонист", "Мразим сичко що има повече акъл от мене" и некфи такива ми ги ръсят.А тия смотлите SofiaSkinHeadBabys толкова ме дразнят, че като ги видя получавам нервни пристъпи...Аз викам циганите да си седят скиновете да махнеме първо..

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    еми айде де...
    dam ... v BG bez NAZI-ta shteshe da e strahotno - pone chovek shte izliza bez strah navyn ... inache THE REaL SKIN HEADS ... da si ostanat
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    пънко е не е умрял само мирише на мърша.да си скин е модерно а да си пънк не е.ай извинявай.то ся вече кроуфиш и гриин дей повечето хора ги смятат за пънк и стават пънкари.разцепени изсулени шарения до шия.гердани гривни обеци насякаде.абе цирк.може да се изживяваш като пънкар до 18.после трябва да мислиш за други работи.
    иначе за скинове тъпа работа.то наистина има много малко в Бг-то.Много обаче се изживяват.Те са някви пълни безделници дето се чудат кво друго да прават освен да си чешат топките.Иначе мен лично циганите ме дразнат.no tolerance за тях.подадеш им пръстче а те ти отхапят цялата ръка!В стремежа на държавата да не бъдат дискриминирани те ни се качват на главата,даже са по привелигированиот българите.Те са животни щото ако кондуктора не ги пусне да пътуват на аванта после ше го пребият на последна спирка в циганската махала.Тва не са нормални хора за мен...

Guest
    Kogato vidq skin hi4 ne mu se kefia nekuv kompleksiram idiot k0ito samo misli kak da se sbie da se napie i da gleda fotbol za kvo za da se bie pone kogato si skin budi si skin ne moje da vidi6 nekoi koito e po-slad ot teb i da go spuka6 ot boi za6to za6toto toi ne ti haresva 4eren li e ciganin li e ne ama prosto trebva boi za kvo biite 4ernite i mangalite ne da hodite da djobite po malki ot vas deca i da si izbivate kompleksite. Nekoi si pi6lio 5 klas se prai na skin za kvo 6tot poznava nekuv bokluk 18 godini po-goliam ot nego i toia malkia stanal ve4e guze SKIN HEAD- DGD

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    v bulgaria niama istinski skinove tuka vsi4kite sa 6ibani bonehead-i i voob6te ne znaiat kakvo zna4i dumata "skinhead"

Guest
    еxploitedteen zashto zashtitavash tapite mangali i turci.Ta te ni razbiravat durjavicata.Maika mi za 2 put q prejobvat i q tormozqt cigani i turci.Ta tova beshe pri4inata za da stana NAZI SKINHEAD.15-ta godina ve4e sum skin i ne mislq da se otkazvam.I pomni 4e NAZI SKINHEAD bqha edni ot purvite v bg da ne kaja purvite.

Мега фен Аватара на machoka
    Тия с гребените, обеците по носа и езика и смъкнати, с вериги около джобовете пънкове ли са или скинари ?

К'ва въобще е идеологията на двата вида заблудени за мен хора /предполагам има и жени, принадлежащи на тези 'структури'/, допират ли се някъде и подобни...

Голяма мъгла са ми, но външно, чисто обективно ми приличат на надрусани, не ми изглеждат чистоплътни, по цял ден се шляят май, чудят се кой да дръпнат и да го пребъркат/пребият, a като няма кой почват да налагат жените си.. не ги разбирам.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Тия с гребените, обеците по носа и езика и смъкнати, с вериги около джобовете пънкове ли са или скинари ?

К'ва въобще е идеологията на двата вида заблудени за мен хора /предполагам има и жени, принадлежащи на тези 'структури'/, допират ли се някъде и подобни...

Голяма мъгла са ми, но външно, чисто обективно ми приличат на надрусани, не ми изглеждат чистоплътни, по цял ден се шляят май, чудят се кой да дръпнат и да го пребъркат/пребият.. не ги разбирам.
    Тези с прическите нагоре са пънкове. Аз тях не разбирам. Но подкрепям изцяло идеологията на скинарите и националистите.

ПП: Който може да отиде да се подпише против звука на джамията, зад нея в една палатка на Атака
    2т. забрана за ползване на профил

и мачкаме боунхедс!!!
    Така и трябва.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това да идете 5 човека и да разбиете бутилка бира в главата на скейтърче е точно ли?
    Преди години това беше любимото занимание на нацистчетата. Хубаво е, че вече тази мода отмина.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Първо,недейте да бъркате нацизъм с национализъм Разликата е огромна.
    Второ,в българия за сега (и слава богу) истински скинове няма,само отворковци.А "скиновете" у нас са само разни сме6ници с 4ервени боту6ки и голи тикви.А самата им философия е свръхтъпа.Някаде в отговорите про4етох,4е били като скейтърите и брейкърите и квито там о6те има.Не е вярно.Едните имат на4ин за забавление,превърнал се в на4ина на живот,а другите проповядват омраза към 2/3 от света.Открийте разликите

Guest
    eminem sux.Истински скинове има в бг.Такива тапаци кат no problem си нямат на представа за кво става въпрос а седнал да ми определя 4е нямало истински скинове в бг

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    хайде да пуснем малко филмчета, които са далеч от холивудските измислици и да се пообразоваме (бих дал книги, ама се съмнявам, че някой ще гледа филмите, камо ли да тръгне да чете нещо..)

<-------Clicky

за съжаление другите филми, които исках да ви дам са изтрити, а този съм качил аз и още го има...
    да.. наистина трябва да гледате тва филмче. ако знаете френски или английски или немски би било чудесно.
    а карол е ебати симпатичната скинхед гърла(:
    алелуя.

Guest
    Мен пък ме е страх от нея. Ако ме добара ще ме спука от бой. Баси машината.
    За гледане е хубаво да постнете линкове (ако имате) и към World Of Skinhead, който мисля, че е по-як и Oi! The Video, който е повече за музиката на движението.

за съжаление другите филми, които исках да ви дам са изтрити, а този съм качил аз и още го има...
    Е, какво да се прави - Дата.бг... българската "свободна" зона.

Филмчето си го дръпнах.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    мм кой са тези е за това небях чувала

Guest
    Не харесвам едно 90% от БГ скиновете, защото са някакви жалки позьорчета, които само гледат да се трепят по мачовете или да пребият някое 5 годишно цигане, защото по-голямо не смеят. Тези момченца са бивши чалгарчета, които някога са били тормозени от "скинове" пред чалгатеките и са им се възхитили. Обикновено нямат елементарни познания относно българска история, световна история, идеологии, евгеника и т.н. - всичко, което един уважаващ себе си националсоциалист трябва да знае. И най-важното - недопустимо е истински ариец (какъвто има претенции да бъде скинара) да употребява наркотици, да живее като последен прошляк, да слуша упадъчна музика и такава правена от цвернокожи. Нали все някак трябва да се покаже, че е по-различен от сганта, която мрази. Скинарът трябва да бъде нещо като съвременна интерпретация на древния воин, не поредния льольо, който се кефи на оня с мустаците...

Guest
    Хайде сега драги госте, тъй като така и не прочете в темата за какво става дума, удари си един шамар и се засили в най-близката стена.

Guest
    Имах предвид наци-скинхедс или боунхедс , не другите. Знам за историята, ямайските младежи, докерите и т.н. Националсоциалисти все още има, но не всеки е длъжен да се интересува и да знае. Пък и както казах в България такова животно нема. Интересното, че повечето от тях не принадлежат към т.н. наци-скинхедс "култура", точно заради прекаленото много противоречия в това движение и цялата му история като цяло.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мм кой са тези
    Скиновете са едни пропаднали хора, упадъкът на обществото.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Аз иизобщо не харесваам скиновете. Не че са чак толкова отвращаващи....но просто това си е лично мнение.

Град
    Earth
    прочети темата, както и тази-->http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E8%ED%F5%E5%E4
    Ясно, прочел съм го, но това какво променя? Знам че има различни видове скинхедс обаче просто не ми харесват, това си е мое мнение, не се дразни, знам че ти си такъв, но нямам нищо против теб

Град
    Earth
    някак си е странно да не харесваш working class младежите...
    ама... карай..
    Това че са от бедняшки квартали не ги прави работническа класа, те самите работят ли нещо, незнам?

Guest
    ам, тез пичове виждали ли са женско през живота си ? Без да плащат естествено...Щот признайте си...не са красавци Е тук там има някоя объркала се млада девойка ама...една за 30...гнусно става.

Град
    Earth
    принципно скинхедс са били работници..
    заводи, докове от там произлиза цялото движение, начин на обличане и всичко...

в България са разни безделници и фашизирани лумпени, но те не заслужават да се нарекат скинхедс...

ти като си такъв комунист чувал ли си за redskins??? За Banda Bassotti, Brigada Flores magon, Angelic upstarts??
    Да чувал съм, но не знам много за тях, има също и Red Punk
    http://en.wikipedia.org/wiki/Red-Skinheads

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си