- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- skinovete
Tи какво казаПървоначално написано от redstar
И би ли ми дал пример за това което каза? Не е нужно да си скинар за да си националист!!! Едно време ДА наистина имаше ефект от Skin Heads, но в днешно време това движение за жалост замира.
samo edno 6te kaja : `ako ymre edin nazi ,6te se rodqt o6te dvama , deaaba tqhnata mama!!!!
![]()
![]()
PunX NoT Dead
Pi6ete Za da Videte.....
какво те топлят убежденията и културата, като си лягаш сам всяка вечер ? Предполагам и те са хора и те искат внимание и нежност.
Анти-фа! Анти-фа! ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!
Макар тая фраза да се използва главно от боунхедс, не мога да не се съглася с нея.
Добре де айде вие анархистите опишете на кратко каква е вашата идеология, за какво се борите, какво искате да промените?
exploitedteen сподели как се казва този филм![]()
Анархизмът е понятие, описващо разнообразни политически философии и обществени, които се борят за отстраняването на всички форми на йерархия, включително държавата. Тези философии използват „анархия“ в смисъл на общество на свободни личности без управление. Философско-анархистическата мисъл не се бори за хаос — под термина „анархия“ тя има предвид едно желано общество без държава.Първоначално написано от Nationalist
Анархизмът заляга в основата на голяма част от съвременната младежка култура.
![]()
![]()
![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Aз не съм разбрал някой във форума да е анархист ама както и да е.
Мисля, че не ме разбрахте...мене ме интересуваше какво точно е анархизма за вас. Не да ми copy/paste oт някой сайтЗащото гледам, че това движение се развива някак си "невидимо" за мене и то доста успешно. Това установих когато видях шествието на 1 май. Като цяло тълпата наподобяваше зле поддържани лумпени и наркомани(без да обидя никой), но имаше и нормално облечени и подстригани хора.
мисля, че това което съм написал аз не е copy от сайтове...
доста четене е анархизма, а мен ме мързи вече да обяснявам 1000 пъти едно и също... потърси из форума вече съм го обяснявал...
за 1-ви май... такива е имало, има и други като мен, които не са наркомани![]()
А аз отново ще повторя, че анархист и наркоман не са синоними
Анархимза никога няма да го разбера. Като идея доста ми допада, но за какво да го вярвам, като осъществяването му е невъзможно? Пък и като знам какви са днешните анархисти...
Да прав си. По-добре си избери друга идеология, моята напримерПървоначално написано от Анонимко
Знаеш какво представлява, даже и на практика си я виждал
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
А не може ли да подам един дебел на всички политически доктрини и идеологии?
Ох, не бива така, идеологиите крепят света, за това живее всеки човек, да вярва в определени ценности.Първоначално написано от Анонимко
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от Communist
ето затова съм анархист- защото знам, че няма да живея в този строй и анархията ще си остане една утопия за мен и няма да се разочаровам от него...
ти как си избра твоята?По-добре си избери друга идеология, моята например
защото честно казано не съм избрала аз да вярвам в анархизма и да го следвам. той си избра мен...
алелуя.
АКО СКИН НЕ ГО УТРЕПЕПървоначално написано от fire_of_satan
Тия скинове много лоши...![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
ХахахПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Не се притесняай, скинове тука НЯМААаа. Така, че пънко нема умре, най-много да си изяде няколко яки тупалкиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Вечер докато остарявам
и като не ми е добре,
само тази мисъл ме сгрява:
Пънко,пънко нема умре! Йе,йее!!!
![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Според мене те не във всички случаи са националисти-а тва че отхвърлят по-различните от тях е тъпо.И аз не обичам цигани ама не ги мразя-а и се пак никой не избира какъв да се роди![]()
Абе пънкът не е мъртъв, а и няма и да умре. Те пънкарите ще измрат, не стила. Ще стане като с рока - 1-2 класики като Rolling Stones и хиляди позьориПървоначално написано от shushe
![]()
![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Е аз ги мразя..Ама няа значениеПървоначално написано от Didi_tronka
Та да, не всички са националисти, даже повечето, които претендират, че са скинове, обичат родината си и т.н и т.н правят точно обратното на идеологията. Пълни смешници са и вместо да пазят и бранят родината си я рушат и оплюват. Бият и убиват, напиват се и пушат като насрани, слушат си чалга като пичове, абе без коментар... Аз съм се събирала 2 години с такива изроди, верно че повечето ми бяха и още са ми приятели, ама някак си ги приемах по друг начин нещата тогава. Да не говорим, че половината от тях бяха скино 3-4 години и после айдееееее тресе ме гъзарията яко, с прическите, чалгата и смешните дрешки... Добре бе обичай си родината, ама не я превръщай в гробище и кофа за боклук..