.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 134

Тема: skinovete

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shushe
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Според мене те не във всички случаи са националисти-а тва че отхвърлят по-различните от тях е тъпо.И аз не обичам цигани ама не ги мразя-а и се пак никой не избира какъв да се роди
    Е аз ги мразя..Ама няа значение Та да, не всички са националисти, даже повечето, които претендират, че са скинове, обичат родината си и т.н и т.н правят точно обратното на идеологията. Пълни смешници са и вместо да пазят и бранят родината си я рушат и оплюват. Бият и убиват, напиват се и пушат като насрани, слушат си чалга като пичове, абе без коментар... Аз съм се събирала 2 години с такива изроди, верно че повечето ми бяха и още са ми приятели, ама някак си ги приемах по друг начин нещата тогава. Да не говорим, че половината от тях бяха скино 3-4 години и после айдееееее тресе ме гъзарията яко, с прическите, чалгата и смешните дрешки... Добре бе обичай си родината, ама не я превръщай в гробище и кофа за боклук..
    Тва последното е мн добре казано !

Re: skinovete

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    ne znam dali ima takava tema do sega...no mi e mn lubopitno kakvo mislite za skinovete i spored vas ima li gi izobshte v BG?Vidqh 4e vuv foruma ima nqkakuv,koito se opitva da se pravi na takuv...Tova e tema,koqto adski me vulnuva taka 4e iskam da vidq i vasheto mnenie...
    Тема която те вълнува!??!!?Аз съм човек който е попадал при такива хора.Сега особено последната година,да си скин е по модерно и от тва да си чалгар!То за тва сега гледаш в някакво училище примерно момчета 8-9 клас с пречупени кръстове се разнасят,само като ги питам "къв си ти бе,наци ли си,или поза?" и просто се насират от страх и започват едно "аз не съм нацист,бла бла".А и тея по дребните колко са скинове никои не знае,Странно ми е и винаги ще ми бъде.Те са скинари нали,е може ли да слушат чалга?!?!?като говоря с някой познат(скин)на тая тема те немогат да обеснят.момиче/момче...не ти трябва изобщо да се занимаваш с цялата тази култура.Не е работа това,аз сега толкова много съжалявам че някога съм се занимавала с такива хора.
    Но иначе по един от въпросите,има скинове в БГ,както пози така и наистина знаещи за "кво става въпрос" не се занимавай с тая простотия

Фък ю Наци !само с тези три малки думички мога да изкажа цялостното си мнение по въпроса(но това все пак си е мойто мнение и знам че ще се направат сега,нази-потребителите.Ама всеки си има своите предпочитания.Но знам също,че един нацист няма такива!

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    mainata im
    nqmam dumi s koito da izrazq otvra6tenieto si ot tiq "hora"
    PYNKU NEMA UMRE!
    АКО СКИН НЕ ГО УТРЕПЕ
    тц тц тц...
    Не се притесняай, скинове тука НЯМААаа. Така, че пънко нема умре, най-много да си изяде няколко яки тупалки
    Абе пънкът не е мъртъв, а и няма и да умре. Те пънкарите ще измрат, не стила. Ще стане като с рока - 1-2 класики като Rolling Stones и хиляди позьори
    Как ще умрът бе....недей така,аз може да съм от по малките но я гледай колко дърти пънкари са останали...живи!Няма да стане така,има си хора които ще се погрижат това да не стане и хора които искаме да сме пънкари до край!Тези хора пазят тая култура.Защото както сте забелязали в БГ няма много пънкари,50% са момичета и 45% от тея момичета са пози...за жалост.Аз не се слагам към позите защото знам много неща и на цялата тая култура съм се учила от много умни и знаещи персони...Например Вили .Но както от пънкари съм се учила и от нацисти,от тях разбирах все повече и повече,че идеята им не струва!Мове от пънкарите 70% да са пози но за нацитата тези проценти са нищо при тях процентите са много повече...можеби малко повече от 99%

иначе от каде идва фразата "наци позер" хаха има от каде

Голям фен Аватара на Ziezi
    Ей деба,така като почнете се чудя да се ядосвам ли,да се смея ли...Нацитата били "позери" и не знаели нищо за идеологията в която вярвали...Ами що вие не сте ли "позери"?И какво вие знаете за анархизма?Първо,като оставим на страна пълната некомпетентност по въпроса какво точно е анархизъм и ако вземем вашата версия за това понятие пак изглеждате смешни!Защото според вашите представи обществото пак има същите ограничения и правила,които трябва да спазва дори и да няма власт!Така,че хайде по-полека...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ziezi, няма смисъл да се ядосшваш, кактп и да се пъхаш между шамарите. Стой, гледай и се смей, както правя и аз. Виж какви смешни изказвания правят.
    Да се мислиш за пънкарка, да претендираш че си такава, а в същото време да ходиш с момче което е нацист...интересно нещо, което не важи само за момичето. Или пънк да се обажда на скин за да се видят и да си поприказват, защото на пънкчетата им било интересно на нацистчето.
    Аз за някой който е пънкар и да не е "позер" не мога да коментирам, понеже не познавам такъв. Познавам водещите се "пънкари" в Пловдив, където има само един който да си има някаква идея. Има и още 3-ма, но тях не ги познавам и само съл слушал от пловдивските скнове.
    Не че между "нацитата" няма същите, нито твърдя че са малко. Изцепката че сега било модерно да си скин, повече даже от това да си чалгар е смешно. Минаха годините, когато скиновете бяха модерни, или по-скоро са било модерни.
    Знаете някои места и дати на които се събират въпросните скинове или пък хипита, а някой ще спомене ли кога и къде се събират пънковете от цяла България по случай някой "празник"?

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Пънковете се събират на един празник - Свети Попийко. Той е всеки петък и всяка събота.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Стой, гледай и се смей, както правя и аз. Виж какви смешни изказвания правят.
    И мислиш че с това твоя изказване,показваш колко си компетентен и разбиращ или?

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Red.Chil
    Пънковете се събират на един празник - Свети Попийко. Той е всеки петък и всяка събота.
    Давай все така. Скоро ще наваксаш мненията

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    Стой, гледай и се смей, както правя и аз. Виж какви смешни изказвания правят.
    И мислиш че с това твоя изказване,показваш колко си компетентен и разбиращ или?
    Не съм имал за цел нещо подобно

Екс, казах че от всички които познавам само един не е позер, а другите не познавам. И нормално да съм имам що-годе прителски контакти само с позерите, но не и с дъртите. В предния си пост по-скоро казах че има от ваще, а не обратното.

Град
    Стара Загорка
    а то какво означава позер??
    Пртедполагам че е риторичен въпрос, но все пак:
    ... са пози ...за жалост
    Мове от пънкарите 70% да са пози
    ...фразата "наци позер" хаха има от каде ...
    само като ги питам "къв си ти бе,наци ли си,или поза?"
    Може да попиташ "твоя човек" понеже явно е навътре в нещата и не че нещо, ама да те светне, че какво лошо и нас.
    То за тва сега гледаш в някакво училище примерно момчета 8-9 клас с пречупени кръстове се разнасят
    Ти не го ли правиш?

Екс, мисля че си на ясно че ще се съглася с теб, но мисля че ти също знаеш двете страни на нещата и е безмислено да си мерим пишките, нали?

Голям фен Аватара на Ziezi
    а моята пишка си е в гащите и нема да я вадя...

аз си знам и двете страни на медала и определено ми е писнало да се занимавам, но пък младите си имат ентусиазъм и още са надъхани и ми е кофти да се намесвам...
    На мен пък ми е интересно последно от коя страна на медала си?Ония ден беше с подпис "White power"....
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен
    Град
    Utopia..
    експлойтед , в една тема пишеш ,че си БИЛ нацист .. как така в момента мразиш такива , какво е станало ?

Град
    Стара Загорка
    Екс, ама аз почти не вярвам че хората те наблюдават от толкова време и почти не те познават.

ext
    Guest
    Екс, ама аз почти не вярвам че хората те наблюдават от толкова време и почти не те познават.
    mmmm???

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    HardcorE_AFA,
    Имах впредвид за изпълнителите. Иначе винаги ще има хора, които да слушат пънк Аз вярвам във вас
    Става въпрос, че истинските изпълнители си отиват от сцената и остават някакви тъпанари като Green Day, които сами незнаят за каква група се смятат - за рок или за пънк. А пънкът като стил няма шанс да измре, винаги ще има хора, които да му се фефят.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

ексо
    Guest
    и изшълнителите може да си тръгват, но идват други...
    винаги има ентусиазъм, а той е най-важен...

влез в ютюб и напиши outl4w и гледай...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ексо
    и изшълнителите може да си тръгват, но идват други...
    винаги има ентусиазъм, а той е най-важен...

влез в ютюб и напиши outl4w и гледай...
    Тц... Не е същото. Не съм на "ти" с пънка, но ще ти дам друг пример - можеш ли да сравниш Whitesnake с The Killers - не може. Стилът е друг, парите са важни... Абе пълни тъпанарини. Най-накрая чалгарите ще ни избият

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Най-накрая чалгарите ще ни избият
    дотук с доказателствата ти ,че нямаш предрасъдъци и мразиш да говориш за комплекси

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Най-накрая чалгарите ще ни избият
    дотук с доказателствата ти ,че нямаш предрасъдъци и мразиш да говориш за комплекси
    Ххахаххаа... Беше образно казано,всмисъл, че чалгата ще заличи другите стилове А за комплексите.... Къде пише нещо за комплекси?

Erin Everly

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Не обичам да говоря за комплекси,
    не знам доколко беше образно или не , но имаше ефект на казано от .. кон с капаци

а между дрогото все си мисля , че ако чалгарите ви избият ще има мир на земята по простата причина , че чалгарите мразят метъли , а метълите мразят всички - чалгари , рапъри , рейвъри , поп фенове ... за тях всичко е гей , само метъла е тру

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Не обичам да говоря за комплекси,
    не знам доколко беше образно или не , но имаше ефект на казано от .. кон с капаци

а между дрогото все си мисля , че ако чалгарите ви избият ще има мир на земята по простата причина , че чалгарите мразят метъли , а метълите мразят всички - чалгари , рапъри , рейвъри , поп фенове ... за тях всичко е гей , само метъла е тру

Пф... в тази тема ли съм го обяснявала.
    Ми, аз си го казах. Не обичам да го правя, но така се получи.

Ххахаххаха, а за метъла и рапа - явно си с грешна представа, не съм метълка. Под "нас" в мнението ми към exploitedteen имах предвид хората, които не слушаме комерсиална музика (никой да не се обижда, просто така обобщавам рапа, поп-а, чалгата и т.н.)

Erin Everly

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Да дойдат аз съм подготвен.

There is an old japanese haiku which goes like that:

The one who owns
    a minigun
    fears not!

No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Мега фен Аватара на quench
    Конфуций е казал:

"Който има стъклена къща,трябва да се преоблича в мазето!"

Нека висчки почерпим от източната мъдрост!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Druse
    тия т.нар СКИНАРИ за мене за позьори..смешно ми е като видя някой 13-14 годишен да разправя, че е АНАРХИСТ..

Българските скинари => банда позиори.
    "Нази" скинарите => банда позиори , незнаещи какво е народния социализъм . Гледали 2-3 Американски филма и промили си главата с малко пропаганда , написана от някой друг идиот (най-често актовете на омраза към другите етноси , са породени от това , че някой циганин ги е ударил като са били малки )
    180- бан на профил 2 т.

Цитирай Първоначално написано от KGW
    IF THE KIDS ARE UNITED - THEY WILL NEVER BE DIVIDED
    PUNKS AND SKINS UNITED !
    Sham 69, mnogo gotina grupi4ka, real punk. Tva KGW = Kolio Gilana Band? Just asking. Ina4e blink 182 ne sa punk, t.e. te sa punk, kolkoto az sym skinhead. Ina4e tva mn got go citira6, batka, ama nali znae6 za6to Sham se razpadnaha - to4no za6toto po koncertite im naroda se izbiva6e. Ta de da znam, az si imam priqteli skinove, daje vui4o mi e malko po taq ideologiq, oba4e nqma da tragna da mrazq Kolio Gilana samo 6toto ima edi-kolko si % ciganska krav. Are sas zdrave.
    Btw popadnah tuka savsem slu4aino, tarseh teksta na Пънк ревю на К.Г.Б. Ако някой знае къде мога да намеря текста, да спамне едно съобщение.
    аз доколкото можах да чуя е нещо от сорта

Нощем докато остарявам
    и като не ми е добре
    само тая мисъл ме сгрява
    пънко, пънко нема умре
    йе,йе!

Все не мога да си представя
    к'во е да си ангел-пънкар
    със крила и кожено яке
    знаеш ли, Боже, в т'ва има чар

O, ти да видиш ли,о, боже
    ще ти се стори тясно туй небе