- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- skinovete
Тва последното е мн добре казано !Първоначално написано от shushe
Тема която те вълнува!??!!?Аз съм човек който е попадал при такива хора.Сега особено последната година,да си скин е по модерно и от тва да си чалгар!То за тва сега гледаш в някакво училище примерно момчета 8-9 клас с пречупени кръстове се разнасят,само като ги питам "къв си ти бе,наци ли си,или поза?" и просто се насират от страх и започват едно "аз не съм нацист,бла бла".А и тея по дребните колко са скинове никои не знае,Странно ми е и винаги ще ми бъде.Те са скинари нали,е може ли да слушат чалга?!?!?като говоря с някой познат(скин)на тая тема те немогат да обеснят.момиче/момче...не ти трябва изобщо да се занимаваш с цялата тази култура.Не е работа това,аз сега толкова много съжалявам че някога съм се занимавала с такива хора.Първоначално написано от ^Green_Lady^
Но иначе по един от въпросите,има скинове в БГ,както пози така и наистина знаещи за "кво става въпрос" не се занимавай с тая простотия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фък ю Наци
!само с тези три малки думички мога да изкажа цялостното си мнение по въпроса(но това все пак си е мойто мнение и знам че ще се направат сега,нази-потребителите.Ама всеки си има своите предпочитания.Но знам също,че един нацист няма такива!
![]()
Как ще умрът бе....недей така,аз може да съм от по малките но я гледай колко дърти пънкари са останали...живи!Няма да стане така,има си хора които ще се погрижат това да не стане и хора които искаме да сме пънкари до край!Тези хора пазят тая култура.Защото както сте забелязали в БГ няма много пънкари,50% са момичета и 45% от тея момичета са пози...за жалост.Аз не се слагам към позите защото знам много неща и на цялата тая култура съм се учила от много умни и знаещи персони...Например ВилиПървоначално написано от ErinEverly
.Но както от пънкари съм се учила и от нацисти,от тях разбирах все повече и повече,че идеята им не струва!Мове от пънкарите 70% да са пози но за нацитата тези проценти са нищо при тях процентите са много повече...можеби малко повече от 99%
иначе от каде идва фразата "наци позер" хаха има от каде
Ей деба,така като почнете се чудя да се ядосвам ли,да се смея ли...Нацитата били "позери" и не знаели нищо за идеологията в която вярвали...Ами що вие не сте ли "позери"?И какво вие знаете за анархизма?Първо,като оставим на страна пълната некомпетентност по въпроса какво точно е анархизъм и ако вземем вашата версия за това понятие пак изглеждате смешни!Защото според вашите представи обществото пак има същите ограничения и правила,които трябва да спазва дори и да няма власт!Така,че хайде по-полека...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ziezi, няма смисъл да се ядосшваш, кактп и да се пъхаш между шамарите. Стой, гледай и се смей, както правя и аз. Виж какви смешни изказвания правят.
Да се мислиш за пънкарка, да претендираш че си такава, а в същото време да ходиш с момче което е нацист...интересно нещо, което не важи само за момичето. Или пънк да се обажда на скин за да се видят и да си поприказват, защото на пънкчетата им било интересно на нацистчето.
Аз за някой който е пънкар и да не е "позер" не мога да коментирам, понеже не познавам такъв. Познавам водещите се "пънкари" в Пловдив, където има само един който да си има някаква идея. Има и още 3-ма, но тях не ги познавам и само съл слушал от пловдивските скнове.
Не че между "нацитата" няма същите, нито твърдя че са малко. Изцепката че сега било модерно да си скин, повече даже от това да си чалгар е смешно. Минаха годините, когато скиновете бяха модерни, или по-скоро са било модерни.
Знаете някои места и дати на които се събират въпросните скинове или пък хипита, а някой ще спомене ли кога и къде се събират пънковете от цяла България по случай някой "празник"?
Пънковете се събират на един празник - Свети Попийко.Той е всеки петък и всяка събота.
![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
И мислиш че с това твоя изказване,показваш колко си компетентен и разбиращ или?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Давай все така. Скоро ще наваксаш мнениятаПървоначално написано от Red.Chil
Не съм имал за цел нещо подобноПървоначално написано от HardcorE_AFA
Екс, казах че от всички които познавам само един не е позер, а другите не познавам. И нормално да съм имам що-годе прителски контакти само с позерите, но не и с дъртите. В предния си пост по-скоро казах че има от ваще, а не обратното.
Пртедполагам че е риторичен въпрос, но все пак:Първоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от HardcorE_AFA
Може да попиташ "твоя човек" понеже явно е навътре в нещата и не че нещо, ама да те светне, че какво лошо и нас.Първоначално написано от HardcorE_AFA
Ти не го ли правиш?Първоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
Екс, мисля че си на ясно че ще се съглася с теб, но мисля че ти също знаеш двете страни на нещата и е безмислено да си мерим пишките, нали?
На мен пък ми е интересно последно от коя страна на медала си?Ония ден беше с подпис "White power"....Първоначално написано от exploitedteen
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
експлойтед , в една тема пишеш ,че си БИЛ нацист .. как така в момента мразиш такива , какво е станало ?
Екс, ама аз почти не вярвам че хората те наблюдават от толкова време и почти не те познават.
mmmm???Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
HardcorE_AFA,
Имах впредвид за изпълнителите. Иначе винаги ще има хора, които да слушат пънкАз вярвам във вас
![]()
Става въпрос, че истинските изпълнители си отиват от сцената и остават някакви тъпанари като Green Day, които сами незнаят за каква група се смятат - за рок или за пънк. А пънкът като стил няма шанс да измре, винаги ще има хора, които да му се фефят.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
и изшълнителите може да си тръгват, но идват други...
винаги има ентусиазъм, а той е най-важен...
влез в ютюб и напиши outl4w и гледай...
Тц... Не е същото. Не съм на "ти" с пънка, но ще ти дам друг пример - можеш ли да сравниш Whitesnake с The Killers - не може. Стилът е друг, парите са важни... Абе пълни тъпанарини. Най-накрая чалгарите ще ни избиятПървоначално написано от ексо
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
дотук с доказателствата ти ,че нямаш предрасъдъци и мразиш да говориш за комплексиПървоначално написано от ErinEverly
![]()
Ххахаххаа... Беше образно казано,всмисъл, че чалгата ще заличи другите стиловеПървоначално написано от OtherDimension
А за комплексите.... Къде пише нещо за комплекси?
Erin Everly
не знам доколко беше образно или не , но имаше ефект на казано от .. кон с капациПървоначално написано от ErinEverly
а между дрогото все си мисля , че ако чалгарите ви избият ще има мир на земятапо простата причина , че чалгарите мразят метъли , а метълите мразят всички - чалгари , рапъри , рейвъри , поп фенове ... за тях всичко е гей , само метъла е тру
![]()
Първоначално написано от OtherDimension
Пф... в тази тема ли съм го обяснявала.
Ми, аз си го казах. Не обичам да го правя, но така се получи.
Ххахаххаха, а за метъла и рапа - явно си с грешна представа, не съм метълка. Под "нас" в мнението ми към exploitedteen имах предвид хората, които не слушаме комерсиална музика (никой да не се обижда, просто така обобщавам рапа, поп-а, чалгата и т.н.)
Erin Everly
Да дойдат аз съм подготвен.
There is an old japanese haiku which goes like that:
The one who owns
a minigun
fears not!
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Конфуций е казал:
"Който има стъклена къща,трябва да се преоблича в мазето!"
Нека висчки почерпим от източната мъдрост!
![]()
тия т.нар СКИНАРИ за мене за позьори..смешно ми е като видя някой 13-14 годишен да разправя, че е АНАРХИСТ..
Българските скинари => банда позиори.
"Нази" скинарите => банда позиори , незнаещи какво е народния социализъм . Гледали 2-3 Американски филма и промили си главата с малко пропаганда , написана от някой друг идиот (най-често актовете на омраза към другите етноси , са породени от това , че някой циганин ги е ударил като са били малки)
180- бан на профил 2 т.
Sham 69, mnogo gotina grupi4ka, real punk. Tva KGW = Kolio Gilana Band?Първоначално написано от KGW
Just asking. Ina4e blink 182 ne sa punk, t.e. te sa punk, kolkoto az sym skinhead. Ina4e tva mn got go citira6, batka, ama nali znae6 za6to Sham se razpadnaha - to4no za6toto po koncertite im naroda se izbiva6e. Ta de da znam, az si imam priqteli skinove, daje vui4o mi e malko po taq ideologiq, oba4e nqma da tragna da mrazq Kolio Gilana samo 6toto ima edi-kolko si % ciganska krav. Are sas zdrave.
Btw popadnah tuka savsem slu4aino, tarseh teksta na Пънк ревю на К.Г.Б. Ако някой знае къде мога да намеря текста, да спамне едно съобщение.
аз доколкото можах да чуя е нещо от сорта
Нощем докато остарявам
и като не ми е добре
само тая мисъл ме сгрява
пънко, пънко нема умре
йе,йе!
Все не мога да си представя
к'во е да си ангел-пънкар
със крила и кожено яке
знаеш ли, Боже, в т'ва има чар
O, ти да видиш ли,о, боже
ще ти се стори тясно туй небе
но дори да взема да пукна,
чака ме пънкарският рай
там пък имам много познати
все едно си дядо в трамвай
със здраве
Punx&Skins (на Момчета с кубинки)
Но то във Варна е по-различна ситуацията![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!