.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен
    Град
    Пловдив

Възможно ли е...

Откакто разбрах че момчето което ми беше най добър приятел ме е лъгал и всичко е било лъжа дойде края. Оставих човека на когото държа да се оправя без мене!Е навяртно ще го боли но осъзнах че чувства силни не съм имала.Та искам да знам възможно ли е да видиш човек да не го познаваш и да те привличе супер много?Питам ви защото вчера бях на дискотека и видях супер момче просто момче мечта беше по хубав и от бившия които за сега държеше рекорда ми.През цялата дискотека само се гледахме и си пращахме едни усмивки и едни намигания и просто или беше все около мене или срещу мене и като минеше все се буташе лекичко в мене и се обръщаше след мене и просто беше страхотен.Незнам вече какво става дали може и двамата да сме почувствали едно и също привличане само знам че беше страхото!

Град
    В мечтите си...
    Та искам да знам възможно ли е да видиш човек да не го познаваш и да те привличе супер много
    Абсолютно възможно е, моят случай е горе долу идентичен

Незнам вече какво става дали може и двамата да сме почувствали едно и също привличане
    Точно това е...
    The life is made of dreams !

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми, ние какво да отговаряме, ти сама си си задала отговор на въпроса. Защо обаче не сте се запознали нямам представя. Освен пак да отидеш в същата дискотека следващата седмица и да се надяваш , да го видиш отново.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Напълно възможно е, защо не се запознахте?
    Животът е прекрасен

Град
    В мечтите си...
    Цитирай Първоначално написано от Dobrina
    Напълно възможно е, защо не се запознахте?
    И аз това се чудя, що не са се запознали, ама....не
    The life is made of dreams !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми аз щех да отида и кат се навих той си тръгна к'во да ходя да го гоня отвунка да се запознаваме?!Точно да отида и той си тръгна ама нищо другата седмица дано пак е там.... Все пак т'ва ся е единствената отворена дискотека...

Ave nishto ne pada ot nebeto darum iskase pone malko deistive taka che deistvai

Re: Възможно ли е...

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    През цялата дискотека само се гледахме и си пращахме едни усмивки и едни намигания и просто или беше все около мене или срещу мене и като минеше все се буташе лекичко в мене и се обръщаше след мене и просто беше страхотен.
    имала си всички предпоставки на лице да се запознаеш с него... както и той де... странно е, че не се е получило
    i hate sigs

Фен
    Град
    У дома:)
    Стискам палци следващата седмица да се видите отново и да се запознаете
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ми, ние какво да отговаряме, ти сама си си задала отговор на въпроса. Защо обаче не сте се запознали нямам представя. Освен пак да отидеш в същата дискотека следващата седмица и да се надяваш , да го видиш отново.
    DAM

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Напълно е възможно и съм сигурна че булшинството от нас са го изпитали!

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата

Re: Възможно ли е...

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Та искам да знам възможно ли е да видиш човек да не го познаваш и да те привличе супер много?
    Извинявай за несдържания отговор, ама що за въпрос е това? Тийнейджърите сте много странни хора... Все повече се затвърждава убеждението ми, че в този форум пишат предимно хора, които нямат реални проблеми, а просто обичат да тракат на клавиатурите си. Много ясно, че щом момчето ти харесва, значи съществува известно привличане между вас. Какво от това, че не се познавате?

Bubanata, поглеждай датите на темите преди да пишеш по тях, а ако ти е трудно просто не разглеждай последните страници!!!
    На никой не помагаш, пишейки в теми отпреди 2 години. Хората вече имат съвсем други проблеми на главата, забравили са и че някога са писали тук. Така че твоите мнения по тези теми са напълно излишни и са просто един спам!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си