- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новата Мис Свят- Перу
Mi az ne gledah konkursa,no ne e losha.Tochno sega kato preglejdam temata vidqh che po ProSieben davat za neq i razbrah che istinskata Miss Germany ne sa q pusnali na konkursa,zashtoto bila mnoogo stara(okolo 27)i kazaha che mnogo si prilichat s Miss Peru taka che ako q bqha ostavili na konkursa shteshe da ima golemi shansove.I razbrah che Miss World poluchi 57 000 Evro
ili moje mi poveche.Abe ne e losha.....
eh, ne mojah da povqrvam che specheli taq deto si bqh haresala. qvno imam vkus :P mnogo e hubava i sladka, radvam se che specheli![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Super sladka i 4arovna e! Az go gledah samo v kraq i ne mojah da vidq nito ostanalite, nito balgarkataIma6e edna oba4e ADSKI gotina i sladurska, no q skivah samo za mig i ne znam ot kade e...Nqkoi ima li snimka na bulgarkata?
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
i mene me kefi sladi4ka si e pak i az si izbrah o6te v na4aloto neq i pol6a i te dvete bqha v 5 ama izbraha pery![]()
Да ве има нещо вярно..не гледах другите щото не ми беше интересно да гледам се красиви жени :P ама това момиче дето го избраха беше хобавко :PПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
miSS Peru ne be6e ni6tu osobenno spored men
pove4e mi haresa Miss Rusiq i MisS SA6T![]()
ebal sam mu mamata, koiato i da stane daje KROKODIL DA IZBERAT da ebal sam im maikata , men tva ne me boli :P![]()
![]()
![]()
![]()
Az ne sam gledala predavaneto,no sega potarsix snimki.
Balgarkata e xubava,koi kazva che ne e?!
Ruskinqta ne e rusa,wow.
Eto edin sait v koito izlizat vsichkite:http://www.hola.com/famosos/especial...004/ficha.html
I don't know la-la la-la-la