.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Убийство от Любов

Бихте ли убили човек от ревност ??? Примерно гаджето ви или жена ви се ебе с друг и вие ги заварите как бихте реагирали на това ??? Бихте ли им отнели живота ако много много обичате приятелката си и тя ви погоди тоя номер ? Бихте ли ги убили ?

Guest
    Почвам да си мисля, че наистина си я убил с кирката дето те е оповращала..
    по темата. Да. Щото то не се убива по желание, а по необходимост

Фен
    Град
    У дома:)
    Ми ако изперкам тотално, може би.
    Даже мен повече би ме заболяло от психическата изневяра.
    Абе бих му била шута 100%, баш до убийство незнам дали би могло да се стигне
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

ne we lud li si zaebava6 ia i tolko jeni dal gospod

Град
    На ЛуНаТа
    Ми не! Това си е безумие. Никой досега в този свят не е заслужил да бъде причина за убийство. Любов? Идва и си отива. Толкова е повърхностно всичко. Като са ми изневерили, тегля една майна...Все пак аз не губя, а другият губи. Като не може да остиска сега, никога няма да успее, така че по- добре рано да ги хванеш, отколкото след време, през което си давал много от себе си, а не са го заслужавали. Пък дано да им се спука кондомчето....хихихи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от АкулкА
    Ми не! Това си е безумие. Никой досега в този свят не е заслужил да бъде причина за убийство. Любов? Идва и си отива. Толкова е повърхностно всичко. Като са ми изневерили, тегля една майна...Все пак аз не губя, а другият губи. Като не може да остиска сега, никога няма да успее, така че по- добре рано да ги хванеш, отколкото след време, през което си давал много от себе си, а не са го заслужавали. Пък дано да им се спука кондомчето....хихихи
    Нестава дума просот за някакво глупаво гадже(поредното момиче или момче) Става дума ако наиситна го/я обичате и ви причини това?

Не, не бих го убил. Има по-гадни неща от смъртта, ей! Ако сме женени и имаме дете/ца, просто повече няма да си види децата, ако това не е наказание, здраве му кажи. Изневярата, не значи, че партньорът ми е спрял да ме обича, напротив, това е знак, че сме загубили връзка помежду си, не общуваме, не се стремим един към друг, но! Обичта остава! Как бих убила най-близкият си човек(при все, че ме е наранил). Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
    П.П. За провала на една връзка никога не е виновен само единия партньор.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хе,ако го обичам наистина,просто..ще го оставя.
    щом ми е изневерил,значи не е бил щастлив с мен
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен

Re: Убийство от Любов

Цитирай Първоначално написано от NSpi4
    Бихте ли убили човек от ревност ??? Примерно гаджето ви или жена ви се ебе с друг и вие ги заварите как бихте реагирали на това ??? Бихте ли им отнели живота ако много много обичате приятелката си и тя ви погоди тоя номер ? Бихте ли ги убили ?
    Майсторлъка е не ти да убиеш тоз дет ти е направил мръсно, ами така да му напраиш живота,че той да иска да се самоубие
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Ми ако изперкам тотално, може би.
    Даже мен повече би ме заболяло от психическата изневяра.
    Абе бих му била шута 100%, баш до убийство незнам дали би могло да се стигне
    Е може ако осъзнаеш че е утрепка и без него хората ще са по щастливи.Не няма да убия тва се пак е една от 10-те Божи заповеди и гласи :"Не убивай"тъй че аз не съм безгрешна но това не е грешка а престъпление!

Am azlichno ne bih q killnal:}} Pyrvo ne sym sposoben na takova neshto.E imam kuraja da napravq neshto takova ama ako se naloji nqkoq mnogo po serioznoa prichina.Vtoro kakto kazaha ima mnogo po gadni neshta ot smyrta taka che bih predpochel tqh.

Голям фен
    Град
    Sofia
    niama da go ubia, a 6te mu otreja pi6kata - taka niama da moje da izneveriava pove4e a i kvo 6te se zanimavam da go ubivam kato taka toi sam 6te se samoubie, za6toto 6te e sexualno nezadovolen i taka niama risk da me obviniat za ubiistvo

genious
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    На ЛуНаТа
    NSpi4:

Ами да аз имах точно това предвид. Обичала съм един-единствен път в живота ми и любовта ми е още ужасно силна, но, когато човек не оцени какво му се дава, какво да правя аз?! Дали ще бъде изнвяра или нещо друго, всичко води до болка и нараняване. Но до убийство никога няма да се стигне, толкова ниско не бих паднала Все пак ми остава едното достойнство и любовта към себе си и към семейството ми. Това е ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от АкулкА
    Нестава дума просот за някакво глупаво гадже(поредното момиче или момче) Става дума ако наиситна го/я обичате и ви причини това?
    emi ako naistina go obichash zashto vuobshte shte iskash da go ubiesh
    Usmihni se - utre shte e po-losho.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Не бих убила човека, когото обичам, но бих убила за да бъда с човека, който обичам

Az pyk nikoi ne bih ubila, nito tozi, kogoto obicham, nito tozi, s koito mi izneverqva. Vse pak ne sym az choveka, koito ima pravo da otnema choveshki jivot!!!
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Фен
    Град
    behind you, bitch
    ne bih ubil 4ovek za tva
    no bih ubil nqkoi, koito posegne na horata, koito obi4am

dIrekno v skok v groba deba maIna
    Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI

spoonME_F
    Guest
    Kak moje i da si go pomislish daje! Pomisli za horata koito shte naranish za blizkite i rodnini,kogato edin 4ovek si otide si otivat i drugi s nego Trqbva da si bati psihoto da napravish takova neshto ne si zaslujava!

Супер фен

Re: Убийство от Любов

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хехех да, ако имаше смисъл де Ама понеже няма смисъл и няма да го направя... Хехе па като им се ебе да си се ебат ... Хаха бе не знам Мен ми е се едно вече

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми не...мисля си, че до там бих се овладяла, макар че страшно ще ме заболи...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

moje jestoko da naranish niakoi bez da mu prichiniavash fizicheska bolka!
    Usmihni se - utre shte e po-losho.

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от dope_boy
    ne bih ubil 4ovek za tva
    no bih ubil nqkoi, koito posegne na horata, koito obi4am
    Така е!Напълно съгласен съм.Не бих убил заради изневяра, но бих посегнал на чужд живот, само ако той е застрашил живота на хората, които обичам!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

bih!!!opredeleno...6tom as 6a se opitvam da omiram za nqkoi i toi trqa strada...

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    da ubie6 4ovek ot revnost..? vie mai mnogo gledate filmi..vliqt vi zle...moqt suvet e da posprete da gledate filmi s nasilie!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си