- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Убийство от Любов
Бихте ли убили човек от ревност ??? Примерно гаджето ви или жена ви се ебе с друг и вие ги заварите как бихте реагирали на това ??? Бихте ли им отнели живота ако много много обичате приятелката си и тя ви погоди тоя номер ? Бихте ли ги убили ?
Почвам да си мисля, че наистина си я убил с кирката дето те е оповращала..
по темата. Да. Щото то не се убива по желание, а по необходимост
Ми ако изперкам тотално, може би.
Даже мен повече би ме заболяло от психическата изневяра.
Абе бих му била шута 100%, баш до убийство незнам дали би могло да се стигне![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
ne we lud li si zaebava6 ia i tolko jeni dal gospod
Ми не! Това си е безумие. Никой досега в този свят не е заслужил да бъде причина за убийство. Любов? Идва и си отива. Толкова е повърхностно всичко. Като са ми изневерили, тегля една майна...Все пак аз не губя, а другият губи. Като не може да остиска сега, никога няма да успее, така че по- добре рано да ги хванеш, отколкото след време, през което си давал много от себе си, а не са го заслужавали. Пък дано да им се спука кондомчето....хихихи![]()
Нестава дума просот за някакво глупаво гадже(поредното момиче или момче) Става дума ако наиситна го/я обичате и ви причини това?Първоначално написано от АкулкА
Не, не бих го убил. Има по-гадни неща от смъртта, ей! Ако сме женени и имаме дете/ца, просто повече няма да си види децата, ако това не е наказание, здраве му кажи. Изневярата, не значи, че партньорът ми е спрял да ме обича, напротив, това е знак, че сме загубили връзка помежду си, не общуваме, не се стремим един към друг, но! Обичта остава! Как бих убила най-близкият си човек(при все, че ме е наранил). Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
П.П. За провала на една връзка никога не е виновен само единия партньор.
Майсторлъка е не ти да убиеш тоз дет ти е направил мръсно, ами така да му напраиш живота,че той да иска да се самоубиеПървоначално написано от NSpi4
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Е може ако осъзнаеш че е утрепка и без него хората ще са по щастливи.Не няма да убия тва се пак е една от 10-те Божи заповеди и гласи :"Не убивай"тъй че аз не съм безгрешна но това не е грешка а престъпление!Първоначално написано от baby947
Am azlichno ne bih q killnal:}} Pyrvo ne sym sposoben na takova neshto.E imam kuraja da napravq neshto takova ama ako se naloji nqkoq mnogo po serioznoa prichina.Vtoro kakto kazaha ima mnogo po gadni neshta ot smyrta taka che bih predpochel tqh.![]()
![]()
![]()
niama da go ubia, a 6te mu otreja pi6kata - taka niama da moje da izneveriava pove4e a i kvo 6te se zanimavam da go ubivam kato taka toi sam 6te se samoubie, za6toto 6te e sexualno nezadovolen i taka niama risk da me obviniat za ubiistvo
genious
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
NSpi4:
Ами да аз имах точно това предвид. Обичала съм един-единствен път в живота ми и любовта ми е още ужасно силна, но, когато човек не оцени какво му се дава, какво да правя аз?! Дали ще бъде изнвяра или нещо друго, всичко води до болка и нараняване. Но до убийство никога няма да се стигне, толкова ниско не бих падналаВсе пак ми остава едното достойнство и любовта към себе си и към семейството ми. Това е ...
emi ako naistina go obichash zashto vuobshte shte iskash da go ubieshПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Usmihni se - utre shte e po-losho.
Не бих убила човека, когото обичам, но бих убила за да бъда с човека, който обичам![]()
Az pyk nikoi ne bih ubila, nito tozi, kogoto obicham, nito tozi, s koito mi izneverqva. Vse pak ne sym az choveka, koito ima pravo da otnema choveshki jivot!!!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ne bih ubil 4ovek za tva
no bih ubil nqkoi, koito posegne na horata, koito obi4am
dIrekno v skok v groba deba maIna![]()
![]()
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
Kak moje i da si go pomislish daje! Pomisli za horata koito shte naranish za blizkite i rodnini,kogato edin 4ovek si otide si otivat i drugi s negoTrqbva da si bati psihoto da napravish takova neshto ne si zaslujava!
Хехех да, ако имаше смисъл деПървоначално написано от Анонимко
Ама понеже няма смисъл и няма да го направя... Хехе па като им се ебе да си се ебат ... Хаха бе не знам
Мен ми е се едно вече
Ми не...мисля си, че до там бих се овладяла, макар че страшно ще ме заболи...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
moje jestoko da naranish niakoi bez da mu prichiniavash fizicheska bolka!
Usmihni se - utre shte e po-losho.
Така е!Напълно съгласен съм.Не бих убил заради изневяра, но бих посегнал на чужд живот, само ако той е застрашил живота на хората, които обичам!!!Първоначално написано от dope_boy
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
bih!!!opredeleno...6tom as 6a se opitvam da omiram za nqkoi i toi trqa strada...
da ubie6 4ovek ot revnost..? vie mai mnogo gledate filmi..vliqt vi zle...moqt suvet e da posprete da gledate filmi s nasilie!