.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Искам съвет....

Емм.... .... с приятелят ми ходим 9 месеца ... аз съм на 14 .... ще правя 15 юли месец...а той е на 17 ... иска да правим секс ... не знам как да постъпя .... .... страшно съм привързана към него... а не сме се карали до сега... ... ревнив е много малко ... ...искам съвет ....
    emm... kffo da vi kaja pi6ete

Град
    Пловдив
    Охх... ами мила мисля че ако му обясниш че не си готова за това и той ако наистина те обича ще те исчака толкова колкото ти е нужно трябва да си поговорите аа.. ако не те разбере значи не те е обичал толкова че да не може да си трае .... реши първо какво искаш ти и поговорете успех

ami kato gledam ti mai ne iska6 ? ako e taka - nedei !!! kaji mu 4e ne si gotova, 6tom ste zaedno ot tolkova vreme 6te te razbere
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    {}град на мечтите{}
    ами аз също съм на 14 и приятелят ми е на 17, той също иска да правим секс, но аз съм му обяснила че още не съм готова и той ме разбира ...така че ти си поговори с твоя приятел, обясни му как стоят нещата и би трябвало да те разбере
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

не само че си личи че не си готова...а и мисля че си още малка за това..дори 15 нямаш...ммм...незнам все разсъждава различно но поне за мен нормалната възраст за започване на водене на полов живот е поне 16 ..така че...те посъветвам да не избързваш!
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от blueberry_14
    ами аз също съм на 14 и приятелят ми е на 17, той също иска да правим секс, но аз съм му обяснила че още не съм готова и той ме разбира ...така че ти си поговори с твоя приятел, обясни му как стоят нещата и би трябвало да те разбере
    Така е.Щом не си готова кажи му,ако не търси само секс ще те разбере апък ако не...прав му пъ
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

emm az sum govorila s nego.... no ob6to za seksa i ot edna predi6na negova vruska ... predi men koqto e bila 1 god i 2 meseca... toi e pravil s momi4eto samo 2 puti seks... no momi4eto e bilo na negovata vuzrast...a pri4inata za razdqlata e bila ... za6toto sa si omruznali ne go znam samo ot nego az sum govorila i s momi4eto.... ... i za tova ne znam kak da postypq... vie kak bihte postypili....toi dobre me razbira... no vse pak az mislq che i toi ima nujdi .... no Ne Znam ...suvettt.....
    emm... kffo da vi kaja pi6ete

Недей. Малка си още и не си готова. Както се казва - ако те обича, ще те разбере. Ако пък ти направи проблем от това, значи не те заслужава и няма смисъл да се жертваш заради "неговите нужди".

Ние ли да ти кажем дали си готова?Ако си сигурна в него и ако го искаш - Давай.Ако не си - недей!

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Щом имаш съмнения - не го прави.Когато ти дойде времето ще го направиш без да се налага гузно да подпитваш Успех,малката
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Хора ПОМОГНЕТЕ !!!! Така значи няма да ви занимавам много. Вече няколко дена излизам с едно момче, дори и на нова година след 12 бяхме заедно на купон. По едно време останахме само двамата и единствено говорихме......нищо друго. Аз го харесвам и му го показвам, но и той флиртува. Вечер си пращаме sms-и. Понякога ми се иска да го питам: Какво правим вдействителност?!?! (но не събирам смелост, а и дали е правилно?) Нз
    SOBIESKI Life Style

редовния номер .. обичам го привързана съмн към него и ще правя секс с него за да не го загубя .. той ако те обича няма да те насилва кажи му че не си готова още ако така се чувстваш защото иначе няма да ти е приятно и янма да е толкова хубав момента колкото и да държиш на него ... аз лично сама казах на гаджето си доакто говорехме за секс че съм готова и наистина беше неповторимо няма да го забравиш ако се чувстваш истински готова то се усеща
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си