.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

Zna4i imam problem4e i mi trea barzo otg... do MOMI4ETATA

Abe to ne e to4no problem4e de ama... Zna4i moq muj v 4etvurtak ima rojden den, i iska6e z apodarak da sum negova! nali da pravim nai razli4ni ne6ta, pozi da izprobvame, iska ob6to vzeto palna programa!!! e da ama v4era se skarahme malk ozaradi nqkfa glupost! napisah vav 4ata na nai dobriq mi fr 4e go obi4am, i gajeto mi poludq prosto! sega mi se surdi! i dokolkoto go poznavam 6te mu mine ako mu izpulnq podaraka za RD!! e da az sum navita! obi4am go! no ima problem! v cikal sum! tupata menstruaciq... toi 6te si pomisli 4e go luja za6toto malko otlagah!!! i sega kakvo da pravq? ne moga da spq s nego kogato sum v cikal no ne moga i da otloja? ima li nqkakav problem ako go napravim? gadno e nali? kajete kakvo da pravq

Ти беше на 14, нали? Ще ти кажа моето мнение за теб: ти си ***** ********! Цензурирано, защото ще ме изгонят, ако ти кажа наистина какво мисля за теб! Няма проблем, че си в цикъл, проблемът е, че си малка ***** и въпросното ти "гадже" те манипулира както си иска. Ако ти каже- яж лайна, иначе те зарязвам, съм сигурна, че ще пуснеш тема " Да ям ли? Вашето мнение по въпроса.".
    И да кажа все пак по темата нещо- като е толкова мнителен и няма да ти повярва, че си в цикъл му извади нагледното доказателство- превръзка, тампон и т.н.

Фен
    Град

-

Nikoi ne te e karal da pi6e6 po temata blagodarq !moje6 da si spesti6 prostotiite!

Фен
    Град
    У дома:)
    Ами аз си мисля, че той наистина те манипулира, колкото и гадно да звучи... Доебало му се е... Дано да греша де.
    А за първи път ли ще правиш любов или вече имаш опит, защото и това е важно в случая?
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Фен
    Град

-

Ми... 2 пути но повярвай никакв опит нямам!

Сашо
    Guest
    Съжелявам че така се е получило ако искаш да ми кажеш колко сам тъп и прост и т.н. пиши 1-ин SMS и аре в mIRC. Така или иначе трябва да ти кайя някой работи

Фен
    Град

-

Nedei Sa6o molqte( are 4akam te v mIRC

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi ne nqma nikav problemmm

Цитирай Първоначално написано от miskin
    Ти беше на 14, нали? Ще ти кажа моето мнение за теб: ти си ***** ********! Цензурирано, защото ще ме изгонят, ако ти кажа наистина какво мисля за теб! Няма проблем, че си в цикъл, проблемът е, че си малка ***** и въпросното ти "гадже" те манипулира както си иска. Ако ти каже- яж лайна, иначе те зарязвам, съм сигурна, че ще пуснеш тема " Да ям ли? Вашето мнение по въпроса.".
    И да кажа все пак по темата нещо- като е толкова мнителен и няма да ти повярва, че си в цикъл му извади нагледното доказателство- превръзка, тампон и т.н.
    sorry,ama i az taka mislq...

Град
    burgas
    ako toi naistiina te obicha i darji na tebe shte te razbere i shte pochaka malkono vyprosa e ti kak mislish zashto shte mu mine samo ako ima palna programa????????

Цитирай Първоначално написано от baby947
    Ами аз си мисля, че той наистина те манипулира, колкото и гадно да звучи... Доебало му се е... Дано да греша де.
    А за първи път ли ще правиш любов или вече имаш опит, защото и това е важно в случая?
    Jivei za dnes za6toto v4era nqma da se vyrne a utre moje da ne doide!!!

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    ei macka znae6 li kvo 6te te posavetvam ne sam 4ela koi kvo ti e pisal no ot li4eno opit ti prepora4vam da idi6 do aptekata i popita6 za hap4eta za spirane na cikula.. ne sa mnogo skapi i sa mnogo efikasni 6te ti spre vednaga sled kato gi pie6 iii ako naistina iska6 da spi6 s nego nqma da ima6 nikvi problemi aide pojelavam ti si4ko da mine na 6+

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Град
    По купоните
    emi malko e gadno ne e tolkova gadno ama na teb shte ti e kofti de da znam obqsni mi che si v cikal i che shte budesh negova sled tova i .... neznam az ne bix pravila sex na cherveno kofti e nqma na teb da ti e komfortno nikak
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

abe ti ne6to mai ne si v red ! kak moje da si na 14 i da pravi6 sex s gajeto si a toi na vsi4koto otgore te manipulira !kak moje da si tolkova perverzna "da smenqme pozi " ti zemi si nau4i uroka ot bukvara puk poosle misli kak 6te pravi6 mrusotii bez pulnoletie! suglasna sum s 4oveka koito e napisal purviq komentar ! prav e za absolutno vsi4ko 1 a ti bez pulnoletie a iska6 da pravi6 takiva mrusotii prosto ne moga da si obqsnq kak moje dA IMA TAKIVA DOLNI PROSTI hora kato teb!

Град
    Синя София!
    чудя се дали 4 години по-късно още има проблем с цикъла ЪАхАЪХАЪхАХЪХАЪХАЪхаъхаЪХ АъхАЪХАъхАъ
    как беше де кажи някоя пикантерийка ако още пишеш тук АЪХАъхАЪХаъхХАЪХ
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

за спиране ан цикала кво да ти кажа ако го направиш ще си най простата ... това е ужасно опасно ...повече от колкото да пиеш противозачатъчни .... ми кат не ти вярва да седи в кефа с теб доакто ти потече от унас раута кръв да ти повярва .. и му кажи след като ти свърши ... де да знам бая те манипулира само ен разбрах ти приятеля си ли обичаш или най добрия пряител на гаджето ти не че съм мн по голяма от теб де ама наистина си малка да правиш пълна програма .. и това което го изреди в пълната програма хахахаахаххахаах чакай да не падна че то си се прави и по принцип да си сменяте пози или кво вие само в една поза се ебете
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Ми аз не съм кой знае колко по-голяма от теб и мога да кажа,че имам опит ( каквото и да е мнението ви за мен напишете го ако искате,мен не ме бърка ) кажи му,че си в цикъл-ако те разбере по-вероятно е да не те маниполира,направи ли ти проблем-ЗАМИСЛИ се!
    Това на колко години си си е твои проблем,всеки сам решава кога!
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си