.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: KAKVA MARKA

Hybrid View

JOE*
    Guest

KAKVA MARKA

Kakva marka i model mobile imate? kakvo vi e mnenieto za nego i kakvo bihte iskali da zameni tova koeto imate? mneniq -dobri i lo6i za vsqkakvi modeli sa6to mojete da spodelite!

Повече от фен
    Град
    SF
    samsung a 300. Mnenieto mi e 4e e super i ne mi trebe drug. Plusove: s kapa4e e :P, 2 displeq (ediniq e sin :P )

bih go zamenil za nov komputar (no koi li me pita)
    Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*e no vse pak vi pozdravqvam :P -

Guest
    V momenta sum s Nokia 8310 no shte go smenqm s SL65 maiche....

Фен
    Град
    behind you, bitch

ama, mu ebah mamata dva pati (pardon, iztarvah go)
    vajno 4e se o6te raboti

Guest
    Siemens CX-65 qk e mnogo

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Az sym s Siemens MC60 ... ama za otricatelno vreme go napraih truden za risuvane... tolkova pyti e iztyrvan, 4e ne e istinka... ama VSE O6TE BA4KAAAA \tva e dobrata strana na vyprosa\

A ina4e ne sym mislila s kvo iskam da go zamenq, moje bi s nqkva Nokia... de da znam
    The art of love is not to let your heart get broken !

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум

e tfa e...nai zdraviq telefon...hvyr4al e po stulbite ot
    4q etaj i nishto ne mu stana
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Нокиа 6610i. Абсолютно доволен съм от нея.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Moq puk e sys shaiba, ama nikoga ne mi pada vryzkata !!! E, ne moga da prashtam SMS-i, ama...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest

Фен
    Град
    Na zEmQta
    http://mtel.bg/info/gsm_adv/show_ima...?id=183&type=0
    PanasonicX70 , v momenta ne izglejda to4no taka ,poradi pri4inata 4e e padal mnogo pati bedni4kiq,na ni6to ne mqsa
    ina4e ne e LO6
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Фен
    Град
    Na zEmQta
    awe ob6to vzeto mi e qko smotan edin savet NIKOGA NE SI KUPUVAITE PANASONIC,mnogo lesno se bricat
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

http://www.mtel.net/info/gsm_adv/sho...p?id=33&type=0
    eto go moq.sravnitelno dobur e,oba4e az moq taka qko go sasipah kato neznaino kak sum go izdraskala,4e sega iskam da mi zemat nov ama edva li 6te stane

Любовта е най-висшата степен на омразата

Град
    na zemqta!
    ami moq e nokia 3100,mnoo sam dovolna ot neq!super si e qka!var6i mi rabota!no bih q zamenila za ne6to po novo s po-ve4e ekstri!

Супер фен
    В момента съм с Sony Ericsson Z600 всъщност много си го харесвам ама искам от тая новата нокиика дето и се върти капачето и се чудя дали да не си купя...
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Град
    София
    Абе хора как може така да изпускате такива готини телефони. Моя дето е на около 5 години съм го изпускал само един път и то от ниско.
    Забравих да спомена, 4е телефона ми е NOKIA 3210. Определено бих го заменил за по-нов модел.

Ich will eure blIcke spuren
    jeden herzschlag kontrollieren!
    rammstein

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    http://www.solware.co.uk/sae700_00.gif Tva e moq-Samsung e700.Syvsem nov mi e i si go haresvam,taka che ne go smenqm Ili pyk bih go smenila za Samsung e710,shtoto ima svetkavica.Inache hubavoto mu e che ima 2 displeq,losho nqma spored men.

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    az sum s dva M55 i T630 i ot dvata sum dovolen,,,,,,,siemensa kakto vsi4ko ot tazi marka e zna4itelno po-baven . no e dobur

http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/phon...php?gsm_id=179
    http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/phon...php?gsm_id=218
    : AMG Corporation ::

Имам всички Siemensi до M55 .. мога да кажа че всичките са еднакво гадни. Цветния М55 е супер бавен. Другите имат гадния дефект да се изключват сами. Абе не ме кефат Сименс като марка , но пък са супер евтини за телефони с камера и за това повеето имат такива "боклучета" (както и аз)

Имам и една нокия която не съм я ползвал от близо 4 години , но пък нито един дефект не ми е дала .. падала е от всякаде. супер дръвче , но много здрава. 6110 . А сега най-често ползвам тъпия М55 които го имам вече повече от година и половина и ми писна , но повече пари за GSM-и нема да давам. Тоя си ми върши работа... Имам цифров Фото Апарат от висок клас и не ми требва друго

"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    http://images.google.com/images?q=tb...-7250-blue.jpg много си го обичкам...втората ми голяма любов след кецките ми е..

..But why?...

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    moq e Nokia 3120 i sam si dovolna ot nego,kato se ima vpredvid 4e vednaj mi padna na dansinga na diskoto i kolko hora go izritaha,ama toi samo s edna draskotina se razmina... a dr pati kogato e padal ne sa bili tolkova lo6i kato toq v diskoto,pomislih si togava 4e 6te go vidq na par4enca..)ama Nokiata kato cqlo me kefi,samata marka:P
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз моя телефон не мога да го понасям (Алкател от511) ама не си купувам нов, защото наш'те са ми обещали от кумати време да ми подарят нов и естествено по-хубав. А аз си чакам ли чакам, ама най-вероятно ще е за Коледа
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

samsung x450. dovolna sym, ma bih iskala si go smenq s nqkuv s kamera+kapa4e

Everything around you is HIP-HOP!!!

JOE*
    Guest
    NEZNAM za6to pove4eto ot vas iskat ili sa s flip phones( s kapa4e -kakto gi nari4at nqkoi tuk) az sam s 2 telefona- NOKIA 7610 I predi sedmiza si zeh (to upgrade de-po4ti bez pari) MOTOROLA V3
    4ESNO da kaja-do sega nebqh izneverqval na tova da si kopuvam samo NOKIA ama prosto dizaina mi haresa -pak i nokiqta koqto imam e edna ot nai dobrite. nemoga da razbera za6to samo e tolkova skapa-kato izkl futuristi4niq dizain,po dobriq ekran-v sravnenie s 7610 ni6to drugo! nqma video recording ,nqma memory slot, samo 6 MB vgradena pamet,smitan software,bezli4no menu. izliza 4e si kupuva6 skap telefon a polu4ava6 ne6to ot sorta na nokia 7650. Pla6ta6 za metalna kutiq palna s igra4ki!

Guest
    Siemens CX-65 qk e mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си