.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

И сега ако кажете че е честно....

Нека ви разкажа какво стана с моят проблем:
    Казах ви, че ще предложа на момичето, квото и да става!Е, не го направих Ето и причината - Тя се оплака, че най-добиря й приятел й заявил, че е влюбен в нея (тук явно някои ще кажат, че имам жестока конкуренция), а и не само това - много от момчетата, които са й приятели, също й предложили!!!И тя каза, че не било честно толкова мн момчета да й предлагат.Ясно е какъв ще бъде отговора ако и аз го направя, а още по-ясно е какво би станало с отношенията ни, не мислите ли?!!?И гледайте сега какво е нечестното:
    тя ми се обадила в къщи да ме чуе (чухме се по gsm-a, но за малко) и брат ми дигнал телефона.Тя си казала името естествено и казала да й се обадя.Аз на брат ми естествено съм му разправял за любовта на живота ми той взел....че.....си помислил.....след като ние с нея "нямало да ставаме гаджета", да земе да стане тойк с нея гадже след като се запознаят!!!И АЗ КО МУ КАЗАХ???"САМО ДА СИ ПОСМЯЛ ДА СИ ГО И ПОМИСЛИШ!!"естествено!!!Това не е нормално не мислите ли?!??!!Plsss [p,pgmete!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    4estno kazano ni6to ne razbrah!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от incheto
    4estno kazano ni6to ne razbrah!!!
    nito pyk i az
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Според мене братът се е ебавал. Съмнявам се да тръгне да сваля момиче, което е чул само по телефона, а и при все това ти си му казал, че си я харесваш. Би било доста тъпо. А пък за самото момиче - не знам какво да правиш. Или действай сега, или просто си останете приятели.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Фен Аватара на skiipar
    Град
    boulevard of broken dreams
    ем..за брат ти - той дори и да й предложи тя ще му откаже нали ?Те всички й предлагат и тя им отказва,така че той ще излезе прецакания.Сега..ти не и предлагай скоро.Изчакай известно време докато нещата около нея отихнат и вече много малко й предлагат и тогава и предложи ти!Е тя може да ти откаже,но не позволявай всичко да свърши тогава.Бори се за нея с всички сили и не се предавай!

HuK4o
    Guest
    хахахаха аве жени кво искаш междудругото тва че е отказала да други не онзачава че и теб ще резне се пак тя ако си те харесва и държи на теб едва ли би те одрязала с думите мн хора ми предлагат и за тва те режа глупаво е за причина само като си го помислиш според мен се мъчи да ти привлече вниманието и да те накара да ревнуваш не мислиш ли???

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от HuK4o
    хахахаха аве жени кво искаш междудругото тва че е отказала да други не онзачава че и теб ще резне се пак тя ако си те харесва и държи на теб едва ли би те одрязала с думите мн хора ми предлагат и за тва те режа глупаво е за причина само като си го помислиш според мен се мъчи да ти привлече вниманието и да те накара да ревнуваш не мислиш ли???
    Много съм съгласен с теб.Даже си го мислех това, но после си задавам въпроса "Ами ако греша?".Нямам намерение да й предлагам скоро, но не съм се отказал от нея!Като че ли тя осмисли живота ми! А пък тея, които не са разбрали - не е честно толкова много обожатели да има (вероятно им отказва щото просто ся не й се занимава, иначе си има опит), а на сичкото отгоре дори брат ми, който получава почти сички момичета, които иска, да планйува как вече са станали гаджета!!!Аз вече говорих с него и му казах, че след като се запознаят (тва ще стане некой ден, се пак...), да стои далеч от нея, щотоо... Не бе, шегувам се!Казах му да внимава кво си мисли, щото имам някои много удобни жокера в моя помощ...

Град
    село Орешак
    ако ако ако да ама акото много мирише и цапа във всичко има съмнения ако при всяко едно твое движение си зададе6 въпроса "ако греша" какво 6те направиш ще спреш да ходиш ли бъди уверене в себе си ако не си прав каквоби загубил?? тя не е единственото момиче вярно че сега си увлечен по нея ама се пак опитай най много да спечелиш be cool а пък ако те одреже кажи ми точен адрес и трите имена да я понатупам :P
    Не се знай, знай ли се

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от HuK4o
    а пък ако те одреже кажи ми точен адрес и трите имена да я понатупам :P
    хахахаха, добре, това ми хареса :P .Бях ви казал, че ще действам, пък каквото ще да става, но не беше много лесно.По-лесно, макар и кофти, стана, когато реших да изчакам още време, щом й е писнало да й предлагат повечето приятели.Така че ще изчакам известно време, да се понаредят някои неща (м/у другото, запознах се с най-добрата й приятелка, която май забеляза, че харесвам въпросното ммомиче) и тогава да действам!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Пич...наистина искрено искам да ти помогна ама според мен си просто безнадежден...ти никога няма да събереш сили да й го кажеш...живееш само с мисълта че ше го направиш...незнам просто на какво се дължи това...ама нали знаеш че човек се съди не по думите а по делата...а аз до ся не съм разбрала да си направил нещо...
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

e kak da ti pomognem? kaji kak i sme gotovi ako ti neznae6 kak sam da si pomogne6 nqma koi nie moje da ti su4uvtvame 4e ima6 tolkov tup brat :grin: :?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Кви са тия предлаганки, ти да не си в началното...

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си