Цитирай Първоначално написано от HuK4o
хахахаха аве жени кво искаш междудругото тва че е отказала да други не онзачава че и теб ще резне се пак тя ако си те харесва и държи на теб едва ли би те одрязала с думите мн хора ми предлагат и за тва те режа глупаво е за причина само като си го помислиш според мен се мъчи да ти привлече вниманието и да те накара да ревнуваш не мислиш ли???
Много съм съгласен с теб.Даже си го мислех това, но после си задавам въпроса "Ами ако греша?".Нямам намерение да й предлагам скоро, но не съм се отказал от нея!Като че ли тя осмисли живота ми! А пък тея, които не са разбрали - не е честно толкова много обожатели да има (вероятно им отказва щото просто ся не й се занимава, иначе си има опит), а на сичкото отгоре дори брат ми, който получава почти сички момичета, които иска, да планйува как вече са станали гаджета!!!Аз вече говорих с него и му казах, че след като се запознаят (тва ще стане некой ден, се пак...), да стои далеч от нея, щотоо... Не бе, шегувам се!Казах му да внимава кво си мисли, щото имам някои много удобни жокера в моя помощ...