- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- pla4ete li?
4udq se.zamislqli li ste se kak 6te vi izglegda givota ako nqkoi(pazi Boge) ot rodninite vi zagine!az kato se zamislq za tova napravo zapo4vam da reva!vie izpitvate li sa6titte 4uvstva!![]()
![]()
![]()
4esto, daПървоначално написано от iv4e_f
gadno e....ponqkoga imam 4uvstvoto 4e 6te se dokaram do nervna kriza
no gledam da ne mislq mnogo
kogato togava, i tolkova
Give me your best shot motherfucker!
Ne az ispadam v shok...gledam v 1 tochka i ne moga da chuvam glasove...za tva i ne sa zamislqm za tova chesto....
вече не плача за нищо...не съм плакала от
доста време...не ми текат сълзите просто
колкото до плакането за смъртта на близките ми...
тва малко ми прилича на една приказка дет
няква майка оплаква нероденото си дете че
щяло да умре...осъзнайте се,всеки ще умре
един ден...защо тряя да мислите отсега за тва не ми е ясно..
Да.За съжаление ми се случва често да си поплача с повод и без повод!
А относно това да плачеш за жив,а не мъртъв твой близък ми си вижда доста глупаво!Все пак всички ние ще умрем някой ден!Това значи ли,че трябва от сега да започна да плача за това,че някой ден ще умра аз или някой мой роднина?!![]()
Mnogo 4esto si pla4kam sami4ka v kushti za kakvo li ne.A za tva kato si pomislq samo i nastruhvam![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
az ne poznavam 4ovek koito da ne pla4e![]()
![]()
![]()
I az sam tai moga se razreva dori i bez pri4ina, a pak za rodninite i smyrtta- ima6e edin period, kogato v prodyljenie na mesec, vsqka ve4er az pla4eh, 4e nqkoi den 6te umrat blizkite mi, oba4e posle se osyznah to4no det kazaha tuka stana neroden petko, a i se nau4ih da priemam smyrtta kato priqtel, a ne kato vrag, vse pak tq 6te ni otvede v edin po dobyr svqt. Ne si trovi jivota s takiva misli, ne si struva.Първоначално написано от Pepsi^
ne e polezno da se zdarja6 ako ti se dopra4e,za tva ne namiram pri4ina da ne go pravq
Az pla4a! za vsi4ko... vinagi pla4a no ot tova ne mi olekva!
Ми аз също плача....когато слушам музика,която много ми влиза "под кожата"...и цялото по цялото ми тяло ме полазват тръпки и се разплаквам,но това е плачене от щастие...от хубавото изживяване...
А иначе когато изгубим близък човек също всеки плаче....но наистина смъртта е нещо нормално,но аз лично смятам,че тя е нормална,ако не дойде ПРЕКАЛЕНО РАНО...примерно,някво пияно лайно е прегазило някакво дете....такова нещо аз нито искам нито мога да приема....но за съжаление се случват и такива неща...
Също съм плакал и от щастие....и от смях....
И от болка(душевна и физическа)....
![]()
Изобщо тези чувства....както и гнева...и други...не трябва да се подтискат вътре в човека,трябва да се освобождават....
Ако ви се плаче,отидете някъде сами и си се наплачете,а като ви мине помислете дали си е заслужавало![]()
Когато искаш нещо-търсиш начин,когато не го искаш-търсиш оправдание.
Adski, ama adski mnogo![]()
![]()
...Za nai-malkoto ne6to, pokrai priqtelq mi i razni dr ne6ta...Grubo kazano na 2-3 dni pla4a po pone vednuj...Slaba sam i mnogo 4uvstvitelna, moga da revna mnogo lesno zaradi ne6tastieto na drug 4ovek. Ne moga da sam 6tasliva dokato 4oveka do men e tujen i mu stavam supri4astna kato otvatre mi ide da revna i go pravq...Vse si se 4udq na dobrotata...
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reni nedei..........
pove4e nqma da pravq taka pls pls pls pls pls nikoga
![]()
![]()
![]()
![]()
mi da ,4esto mi sle slu4va.no si pla4a sami4ka vinagi,ne iskam drugite da razbirat ...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Аз плача много често. Някой път си мисля за лоши неща и просто се разплаквам. Аз съм едно 17годишно малко бебеАма няма от какво да се срамувам, просто съм супер чувствителен човек, и каквото и да се случи плача. Недай си Боже някой мой приятел или близък да почине, или да се развалят отношенията ми с приятеля ми, или да се проваля в нещо, незнам тогава какво ще правя. Дано никой не ме упрекне за това, ама просто съм си такава!!!
![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Мда...за съжаление колкото и да се опитвам да не бъда толкова емоционална съм си...и плача доста често и за всякакви глупости...но поне после ми олеква
П.П.Allicia доста си възрастна хихихи (шегуфкам се)![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
az pla4a dosta 4esto,naposledak sam stanala goliama revla,no pokrai vsi4ko,koeto mi se slu4i........
No MaN, No CrY!!!
\m/
Случва се на всеки, но не всеки си признава ...
Аз си плачкам постоянно.Това ме успокоява.Плачът лекува.А що се отнася за близкия човек.Не искам да мисля за това.Направо ще умра
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Hmmm...Ne!Towa si goworih s edin priqtel...i 2mata smqtame 4e towa e priznak na slabost...Sram me e da go kaja...no w poslednite..godina-2 umrqha 2ma ot moite rodnini i ...hora koito makar 4e ne p0znawah li4no cenqh...I...mi be6e mnogo gadno....kogato maika mi mi syob6ti 4e lelq i e po4inala tq naprawo si rewe6e...mai i ot mene o4akwa6e burna reakciq ama az sedqh i q gledah typo...
I ot fizi4eska bolka ot mnooooooogo otdawna ne mi se e slu4walo da rewa....No na rd-to si plakah...zaradi mom4e deba mama im...
Да плачаНо не и за това, че няко ще умре.То е много ясон, че всички умираме :P Няма я да зема да се тръшкам, че еди кой си ще мре
![]()
Първоначално написано от glazunov
saglasna sam s tebe...
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ahum i az taka mislq...i tova kudeto kazvat 4e mom4etata pla4at po malko ne mi se vqrva..ili pone az ne sum taka...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Osven krasiva umna i neucenena......4uvstvitelna supri4stna i mega dobraПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!