Попрегледах последните 15-20 теми и умрях от смях не знам дали някой наистина го зима насериозно този форум,има наистина някои теми дето просто си личи че си правиш бъзик,ама има и някои по така скрити и като чета как някои дават съвети просто умрях да се смея,имаше някои изрази дето ме свалиха от хоризонта(стола),нямаше такива изпълнения.
Я споделете дали изобщо го зимате насериозно този форум и дали ще споделите проблемите си.
Пс:Искам да кажа че момичета тук ги зимат доста насериозно тука специално проблемите,в което няма нищо лошо просто се вижда нагледно колко по зрели са те.
А колкото до човека дето е адски "скромен" от темата "Обичам се,кой не ме обича" или нещо подобно беше не мога да се сетя сега,майтап или не доста нагло звучеше и на моменти адски ме натвари,той май наистина си имаше проблем ама накрая замаза положението като каза,че се майтапи защото половината потребители му скочиха на шията, и от едната снимка ко беше направил "Fashion supermodels" абе да е*а и кавала ти мършав.