- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Без какво не можете
mii mai bez sichko ne moga e osven bez bahur bez nego moga opredeleno...![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
А , да , определено без много от тези неща е трудно, да се живее. Но мисля, че най-трудно ще ми е да живея, ако никой не ме обича. просто имам нужда някой, да ме обича. Спомням си преди, като си нямах гадже, а всичките ми приятели имаха и си излизаха с тях и аз супер често изпадах в депресий и се чувствах ужасно...Без ток ще изтрая някак си стига да имам любов![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Samo bez vaprosniq bahur moga, ina4e drugite spomenati v anketata sa mi mnogo nujni![]()
Nqma da glasuvam, za6toto nqma nqkoe koeto da dominira, a sa po4ti vsi4ki
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
1voto koeto mi doide na um beshe :"vuzglavnicata mi" no posle vidqh 4e ima predeleni bukvi i izbrah "voda"..nemoga bez neq!!!! NA den piq min 2L a i si vzimam dush sveki den ,a ako ne uspeq se 4uvstvam mn koftiA i s kakvo shte s pulnq vsqka ve4er banqta? S mlqko :P
nemoga bez VODA I pari![]()
ot tiq izbroenite nemoga bez vsi4ki osven bahur...ne sym fenka na podobni vidove elitni hrani
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Изглежда още не си проумял смисъла на думата ЛЮБОВ...С пари можеш да си купиш съпруг/а ,можеш да си купиш секс и хиляди подлизурковци които те "обичат"...Но любов..Не можеш...Първоначално написано от TaStY^GiRl
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Само вода да има. Без ток става...нали има челници и фенери...пък на палатка не ми тряа ток...а сега май имам нужда от него за да си пратя мнението :P![]()