- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 203na4ina da go nakarash da poludee-
eto gotoovo eto ti ia tematahaide sega napishi ni da zidim tezi na4ini da vi nakarame da poludeete.4AKAME S NETARPENIE
kum koi e otpraven toq post![]()
![]()
![]()
И аз неразбрах:P
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
tooi si znae koi e. e ako iskate da znaete tova e :" mnogznaiko "
6te mi trqbvat nqkolko dena da gi preveda -6toto e zqla kniga-taka 4e go o4akvaite skoro v glavnite temi
DOBRE SHE 4AKAME
aax az poprincip sum poludql..ta kakvo pove4e da poludqvam.. aide 6te 4akame moje puk da stana po lud![]()
mafiaa.. ludi ludi
т. 2, 9
аз пък като най-тъпа от всички в тоя форум не разбрах каква е целта на тая тема![]()
![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
а споки mira_ и а знещо незацепих как траа хехе как мислиш дали тиова е защото сме тъпички?![]()
![]()
![]()
e zna4i stavame 3-ma,xaxax qvno i az sam tapa![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
xaxa 4-ma i az sum tup![]()
6to za tupa tema?
: AMG Corporation
::
Чакаме mnogoznaiko да преведе една книга с 203 начина да полудеем или там каквото беше.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
da we to4no 4AKAME MNOGOZNAIKO DA PREVEDE tezi 203 na4ina da go podludish ...no toi iavno niama da go pravi
sorry hora ama 6te trqbva da po4akate 6toto knigata otide kato podarak na polvinkata mi i kakto tq mi kaza-vatre pi6elo v nikaf slu4ai da ne se dava na maja da q 4ete 6toto se gubelo 4ustvoto.taka 4e nemislq da q 4eta pove4e ot tva deto napisah -mislq da iz4akam iznenadite.taka 4e preklu4vam s taq tema do tuka!!!!!!
xaxax e bati opravdanieto ,pak se otarva,awe q kaji napravo kak se kazva knigata 4e da si q kupim i nie,to dokato te 4akame ,6e ni pobeleqt kosite...xaxax![]()
![]()
![]()
![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...35955?v=glance
ne se opravdavam kazvam kvo stana!!
knigata se kazva "203 WAYS TO DRIVE A MAN WILD IN BAD"
it will be funny![]()
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Обичам Гени!!
--=Г-е-о-р-г-и=--
xaxax bahti glupaka si weeeee smotan si4ki 4akame da prevedesh knigata ti aaa sry sha vidq iznenadite pffffffffff putka typa si !!! seriozno
"да полудее" много лесно!
първо му връзваш о4ите с кърпа,
после вадиш два 4ифта белезници
(ако нямаш, намери си от т. нр "свински опашки" пластмасовки , за връзване на някакви неща)
и го вържи гол за леглото..
след като ве4е не може да мърда, сложи му една топка за тенис в устата , събери си багажа и си тръгни...
като го намерят родителите/съквартирантите му ве4е отдавна ще е полудял..![]()
Явно начина да полудеем е един, да чакаме някъм гост да ни преведе няква книга на нз к`в език, за да се научим да подлудим някой?! Аз ли не зацепвам или![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Abe na4ini da poludeem rugva6 si prez anala v debeloto 4ervo edno armaturno jelqzo i gledai kakvo poldqvane stava 6e stane6 kat luda krava napravo.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
vse oste 4akame...![]()