- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чурчици......
Хорица имам адин проблем ходя с едно момиче близо 7 месеца последните дни разбрах че тя се е целувала с друг и са ги видели да се държат са ръце и реших да поговоря с нея тва беше най мъчителния ми разговор през целия ми кратък живот тя ме одряза от следваха ред сълзи ред сополи с думите "аз още те обичам обаче така е най добре за двама ни" подкрепено със "не бях щастлива последните няколко седмици" и както и да е скъсахме без да я оплаквам много и по пътя като я изпращах си говорехме и тя искаше пак да се съберем но тогава бях ядосан мн и по скоро заслепен обаче я обичам страшно много и същатата вечер отидох до тях да си изясним нещата и баща и ми отвори и влязах в стаята и гледам че тя даржи нож и искаше да си реже вените страшно много се уплаших и след дълги уговорки я отказах да се самоубива и пак се сабрахме тя сега е в австрия за седмица като и казах да размисли какво точно иска и дали иска да е с мен или с него защото като се разделяхме тя каза че ме обича много но има чувства и кам него....но сега се чудя дали бих забравил това което е направила и дали ще мога да почна начисто същевременно разбрах че за още неща ме е лъгала знам че това е проблем който трябва сам да си реша но бих искал да знам какво бихте направили вие на мое място
Или те обича много или изобщо не се интересува от теб. Ама буди при нея (като се варне). Тя ноже и да те обича![]()
точно така, напълно споделям мненеето на сашоПървоначално написано от Сашо
![]()
и аз такаПървоначално написано от HuK4o
![]()
сорка,но наистина нз какво да те посъветвам,нооо се опитай да я убедиш,че каквото и да стане самоубийството не е решение на проблемите.тва е мн страшно и мн се плаша всеки път като чуя някой да говори за подобно нещоПървоначално написано от HuK4o
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
mn kofti situaciikaedin vid nemojesh da q zarejesh shtoto moje da reshi pak da se samoubie i da ti teji na suvesta...kogato doide mislq 4e trqbva mn seriozno da si pogovorish s neq za tova koi haresva,obi4a pove4e.Mislq 4e na teb ti e nepriqtno da ima i dr ,mn qsno na koi mi e priqtno kogato gadjeto mu ot vreme na vreme hodi pri drug\a,zatoava dai i shans da si izbere edin ot dvamata i i obqsni kakvo 4uvstvash...kakvo mislish za tova 4e tq haresva i dr...i takiva neshta..
..ama go obmisli mn dobre i ako trqbav si go napishai,v smisal neshta s koito ne si suglasen i neshta za koito moje s neina pomosh da otstupish....kogato se vurne i govorish s neq nezabravqi da doidesh i da kajesh kakvo e arzvitieto na situaciqta...a i zabravih da ti kaja uspeh!da se naredi kakto e nai-dobre i za 2mata ..nikoi da ne ostava naranen
![]()
Много ти мерси за съветите наистина смятам това да направя въпреки че незнам има ли смисал от неините писма които ми изпра6та съдя че и е по хубаво без мен но незнам какво да очаквам хипер много ми липсва хипер много държа на нея и сам и го казвал хиляди пъти незнам какво повече да и дам просто тя каза че не щаслива с мен защото не сме говорили достатъчно за проблемите си а незнам какво повече да говорим за неините проблеми намираме решение а аз проблеми нямам когато тя щастлива не мога да разбера дали тя си играе или наистина е така и само съм се заблуждавал че давам всичко от себе сиПървоначално написано от teddy_bear
ситуацията е мн скофтия мерси за подкрепат ще постна като разбера какво ше се прави
Не се знай, знай ли се
Ух незнам честно да ти кажа ако почна да се подготвям че непременно ше ме зареже и накрая стане тай че тя да иска да се върне се страхувам да не са ми охладнели 4увствата май не го написах в правилния словоред ама вярвам че ме разбрамисля да оставя нещата така и каквото стане стане се пак съм момче няма да рива гадно ще ми е се пак това са 7 месеца ама не мисля да и падам в краката ще продължа напред поне знам че мога даразчитам на добри приятели и те ши помагат мисля че ме е страх толкова от раздялата колкото от това да се върне при мен и след време да осъзнае че е направила грешка и пак да ме върти с някав михлюзин
Не се знай, знай ли се
преди седмица бях писал за моя проблем и обещах да ви кажа какво стана ами ето кво стана след обещаниято на аверката ми да се отдалечи от него разбрах 4е те са се целували и в австрия въпреки това тя не ме одряза ама не реже и него и е мн объркана и постоянно плаче и аз вече незнам какво да и кажа и какво да сторя всъщност знам ама незнам да ли ще е правилно и дали ще ми е по леко как мислите да я зарежа ли???????? S.o.S.
Не се знай, знай ли се
uh mnoo gofti situaciq moq savet e ako naistina e obichash i mislish 4e tova neinoto v momenta e samo neshto kato malka avantiura izchakai da razbere kakvo tochno iska tq no ne chakai prekaleno dalgo.I brav mn se nakefih kato kaza 4e nqma da i padash na kolene ili neshto ot sorta samo taka pi4
Трябва да си сигурен, че ти наистина я обичаш.От казаното ти дотук аз разбрах, че е така.Затова й го докажи, накарай я да разбере, че не е сглупила като е станала гадже с теб.Накарай я да разбере, че ти си по-добър от другия...а между другото, питал ли си я с кво той е по-добър от теб, че по такъв начин късате?Това е интересен въпрос, но нека ти кажа и последното - като се върне, веднага й кажи колко я обичаш!!!Ай, уСпеХХХ
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
istinata e 4e mai prekaleno mnogo t1rpqh mamicata mu jenite ste kovarni![]()
Не се знай, знай ли се
4ove4e kazval sam i go hilqdi p1ti prez posledna sedmica i dokato q nqma6e pisah e-maili 4e i stihotvoreniq tvorih tozi vapros ne sam i go zadaval i mislq da sloja krai na si4kiq tozi farsПървоначално написано от morsmordre
mersi za podkrepata
Не се знай, знай ли се
Mnogo interesna istoria sam li si q izmisli..![]()
ХъХъХъХъХъ не ве гледах един филм от там копирам![]()
![]()
![]()
Не се знай, знай ли се
zabravi q ! tq te luje v o4ite ti q obi4a6 tq 6e se samoubiva ti i se vruzva6 emi vie mom4etata dokat ne se nau4ite 6te ste ni igra4ki mnogo qsnu 4e 6te ste !posle taq ne me haresva onaq me nenavijda ne6to 6te :smt003 i takam po-dobre q zareji i q zabravi nameri druga i takam
Любовта е сляпа ти ако я обичаш колкото и да те боли ще и простиш ... може би трябва малко време да мине кажи и че ти трябва седмива 2 да се успокоиш от мисълта за другия и я питай защо не е била щастлива последните седмици . и след това да се съберете
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO